Някой пробвал ли е 'електронна цигара' и има ли ефект от тях?

• 63 662
  • 802
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Много лесно се използват празните пълнители.
Аз махам ватата, пълня с течност до средата, после слагам ватата обратно и доливам върху нея.

# 196
Аз пък изобщо не махам ватата. Капвам 4-5 капки от течността направо на самото филтърче, а те после се стичат надолу. Както каза every me много лесно се пълнят  Peace .

# 197
Четох, четох и се чудя дали не съм невероятен късметлия или има нещо гнило тук  newsm78
Имам от евтинджос модела, за 30 лв. дето се продава. Пуша го 2 месеца, нито батерия се скапва, нито атомайзер, пълнителите не текат, пълня ги с никотинова течност, сега даже съм с една плодова без никотин...
Мъжа ми е с една от 100 лв. Джой 510 модел, единственото по - добро на неговата цигара е, че издържа повече батерията. Пушек прави ма-а-а-лко повече, на вкус е същото като моята. А моята изглежда като цигара и е по - лека, неговата прилича на фулмастер и и има бутон, много е смешно.
Що си мисля, че това с дефектните евтини цигари е малко преувеличено или пък се дължи на неправилно използване  newsm78

# 198
  • София
Четох, четох и се чудя дали не съм невероятен късметлия или има нещо гнило тук  newsm78
Имам от евтинджос модела, за 30 лв. дето се продава. Пуша го 2 месеца, нито батерия се скапва...
Що си мисля, че това с дефектните евтини цигари е малко преувеличено или пък се дължи на неправилно използване  newsm78

Защото си е така Peace.

# 199
  • София
Що си мисля, че това с дефектните евтини цигари е малко преувеличено или пък се дължи на неправилно използване  newsm78
Нямаш гаранция с покупката на тази електронна цигара за 30 лева. И нямаш втора батерия или атомайзер към цигарата, което е проблем.
А иначе за конкретно този случай, мисля, че си имала късмет. Въпросът е ако тази цигара се скапе, ще можеш ли да си купиш консумативи към нея или ще трябва да си купуваш нова? Какъв модел е?

# 200
Аз имам такава цигара. Струваше 25  лв. Пълнителите и са 10бр/5лв. Батерията я зареждам обаче поне по два пъти на ден; филтри ми отиват около 3 за ден.
Добре ли, зле ли, нямам база за сравнение.
 Обаче вече повече от повече от седмица не съм пушила обикновени цигари, което за мен е постижение. Пуша от 18 годишна, а последната година докарвах до повече от две кутии цигари на ден.

# 201
 Shocked Аз същата си я купих за 39лв. , а филтрите ми струваха 10лв., 10 филтърчета  newsm78 , а иначе филтърчетата ми отиват 1 за 1 ден, а си пуша доста.

# 202
Що си мисля, че това с дефектните евтини цигари е малко преувеличено или пък се дължи на неправилно използване  newsm78
Нямаш гаранция с покупката на тази електронна цигара за 30 лева. И нямаш втора батерия или атомайзер към цигарата, което е проблем.
А иначе за конкретно този случай, мисля, че си имала късмет. Въпросът е ако тази цигара се скапе, ще можеш ли да си купиш консумативи към нея или ще трябва да си купуваш нова? Какъв модел е?

Батурията струва 10 лв., атомайзера 15 лв. Цяла резервна цигара -10лв.  Mr. Green
Моделът е този ако тази цигара изобщо има "модел"  Wink
Батерия зареждам един път дневно, 10 -те филтъра ми стигнаха за 1 седмица, сега пълня течност, 15 мл. за 30 дена ни стига на мен и на мъжа ми, а той капе по 10-12 капки на зареждане.

Момичета, не се чудете, цигарата е една и съща, но цените варират от 20 до 50 лв. Съседката ми си купила същия комплект, но с две цигари  за 25 лв.

Последна редакция: чт, 20 май 2010, 16:09 от rosy_bosy

# 203
Моделът струва 10-11 долара в Dealextreme и по сведения на други пушачи, направо може да бъде опасен, понеже батериите не само спират, но и правят късо понякога. Тема. Не мисля, че дори има място за сравнение с Joye 510 или който и да е друг читав модел, като изключим разните супер минита и микро цигари (въобще всички, на които атомайзерчето влиза в пълнителя)
Цитат
Що си мисля, че това с дефектните евтини цигари е малко преувеличено или пък се дължи на неправилно използване
Права си, донякъде. Иначе всичко в електронната цигара е консуматив с определен живот, а колко се чупи - много, при някои модели - по-малко. Все пак други, освен китайски цигари няма, а китайците не са известни с това, че правят здрави неща  Money
Цитат
Подочух, че и в САЩ, и в България, са правени изследвания, които показали, ча електронните цигари съдържали някакви канцерогенни съединения в пъти повече, отколкото са в истинските. Надявам се на някоя от милионите потребителки да са й попадали тези резултати и да ги качи тук.
Досега няма изследване, което да показва това. Основните съставки на течностите са пропилен гликол и/или глицерол, и двете са доказано безвредни в огромни количества и реално се използват масово като носители в хранителната промишленост (близо 20% от общото потребление), козметиката (над 20% от общото потребление) и дори в някаква част - обработката на тютюн. Единственото съединение, което досега е подозрително, е открито засега в една течност в минимални количества - дифидрокумарин, и според изследванията в големи количества наистина може да има такъв ефект, но това е буквално изследване върху мишки, хранени с него. Повече съм писал тук. Ако визираш онези "изследвания", плъпнали по пресата преди време - дори не си струва да ги четеш, в линка, който съм дал, има връзки към истински институции от държавно ниво, които са правили изследвания на съставките (и то не конкретно заради е-цигарите).

Като търговец на електронни цигари и най-вече - потребител (скоро ще стане половин година, без да съм палил друга, а и не искам), не бих казал, че са безвредни, понеже най-малкото съдържат никотин, а понякога - и доста ароматизатори (наистина зависи какъв аромат пушите, по-ароматен = повече добавки). Никотинът е причината за пристрастяване и с времето е доказано вреден, но пък не е канцирогенен сам по себе си, а и всички са запознати с вредите от него. От друга страна - несравнимо по-малко вредни са от обикновената тютюнева цигара, на която, въпреки милионите, наляти в изследвания, дори не могат да бъдат показани всички възможни съставки (заради горенето с различна температура и разнообразието от добавки към тютюна при отглеждане и обработка).

Пълненето е лесно - и не се брои в капки, достатъчно е ватичката вътре в пълнителите да стане мокра, без чак да тече. Иначе пълнителя на 801 побира около 35-40 капки, малко зависи от течността и ватата. И няма "перфектен" модел, всички имат предимства и недостатъци в сравнение с другите.

# 204
  • София
От вчера пуша тази е-цигара:
http://www.pv-bg.com/dse-901-white-e-cigarette-kit.html
Само че си взех черен филтър, който се стеснява (още не съм много наясно с термините).
Харесва ми, но ако трябва да съм честна се сещам за обикновена цигара. Минаха вече 24 часа без цигара, което за мен е абсолютен рекорд. Имам голямо желание да пуша само електронната, дано да успея  Simple Smile Течността, която ми харесва повече 555 (от куба). Мисля да си взема и капучино.
Някой може ли да ми каже какви са симптомите на препушване с електронната? Всъщност има ли такива изобщо  Rolling Eyes

# 205
Аууу, като моята си си взела  Flutter . Мисля, че ще успееш. Аз съм живият пример. Пушех по 2 кутии цигари на ден, но  в деня в който получих тази ел.цигара не съм палила от другите (истинските  Mr. Green ) 2 мес. и 25 дни  Blush . Е признавам си, че първите 5 дни явно докато организма ми свикне видях бая зор. То не беше световъртеж, чак погледа ми се замъгляваше явно от липсата на другите съставки на тютюна  Crazy ,но после се оправих. Имам голям мерак да пробвам и аз от тази течност 555, досега съм пробвала само от Camel, добра е, леко ментова като че ли.
А за препушването сякаш съм забелязла, че когато попрекаля започва да ми дразни леко на гърлото иначе друго не съм усещала.

# 206
запис, пък после ще чета, че ми е на дневен ред  Peace

# 207
  • София
bi bi to, от магазина ми казаха, че това е подходяща цигара за жени, които са (били) на Карелия  Laughing
Също така момчето каза, че първите 7-8 дни са абстинентни, та ще чакам да ми мине. Имам слаби болки в сърдечната област или гърдите, трудно ми е да преценя. Ами така е, това са 12 години  Stop

Аз друго да питам - какво се случва с килограмите? Запъват ли се да не мърдат надолу или по-лошо - да се качват от само себе си?

# 208
Ами сигурно при всеки е индивидуално, но се не понесах ужасния световъртеж първите дни и се отказах. толкова ми се виеше свят, че не можех да ходя. плюс това нещо ми стана и ми се отвори някакъв зверски апетит и всичките 5 кг дето ги свалих с мъки за 2 месеца ми се върнаха, че и отгоре. Върнах се към обикновените, но сега пуша повече и от преди. хич не беше успешен моя опит.

# 209
  • София
Ами сигурно при всеки е индивидуално, но се не понесах ужасния световъртеж първите дни и се отказах. толкова ми се виеше свят, че не можех да ходя. плюс това нещо ми стана и ми се отвори някакъв зверски апетит и всичките 5 кг дето ги свалих с мъки за 2 месеца ми се върнаха, че и отгоре. Върнах се към обикновените, но сега пуша повече и от преди. хич не беше успешен моя опит.

Ох, Asioula, това с килограмите не е добре  Confused. Аз се боря с едни три-четири и хич не ми се ще да се увеличават. На мен свят не ми се вие, стяга ме обаче малко в гръдния кош.

Общи условия

Активация на акаунт