Някой пробвал ли е 'електронна цигара' и има ли ефект от тях?

• 63 655
  • 802
  •   1
Отговори
# 180
и кой модел продавате че не разбрах

# 181
Явно модела е тайна .
И да се върнем на темата-НЯКОЙ ПРОБВАЛ ЛИ Е 'ЕЛЕКТРОННА ЦИГАРА' и има ли ефект от тях?-
 Да пробвах, има ефект. пробвайте и вие.
 Успех на желаещите да опитат. Но не се лъжете с евтините ..... те само ще ви откажат от опита ви да минете на е-цигари. Аз минах по този път

# 182
Да, пробвах с  ел.цигара. Пробвах  и я  оставих Crossing Arms нищо не става.
Батерията и  пада за минути, от филтъра  тече никотиновата течност, и ми пълни  устата,  трябва  да дръпна с все сила, че  да усетя нещо, трудно намирах течност от  най-силните.
Дадох  75лв. за цигарата  и 40лв за никотинова  течност, два дни  изкарах с  нея и я отказах Laughing

# 183
Май си попаднала на коректен търговец, който те е набутал с със стара батерия. Че и си си избрала модела които е най-труден за правилна експлоатация от серията м401/402/403.

# 184
# 185
  • София
Понеже и приятеля ми има такава цигара за 50 лв, цената означава ли, че е от фалшивите и некачествени?
Да, аз също проучвам преди да си купя и се ориентирах към този сайт.http://www.pv-bg.com/e-cig-kits/mini-normal-e-cigarette-kits.html  Във форума има много информация от препатили потребители и се обсъждат всякакви проблеми.

# 186
Към добри модели си се насочила, прочети мненията за тях преди да си избереш. От всичко което се предлага там не ти препоръчвам супер мини моделите - много ще си патиш от тях. ползвал съм такъв модел и не бях доволен. Успех с избора.

# 187
Най-популярните модели е-цигари и техните производители[

Shenzhen       Shenzhen        Shenzhen           Joye             Shenzhen                           Брандирани
                                       Kanger         Jieshibao         Sallebao         Technology          Boge             Ruyan           модели
                                    Technology    Technology      Technology                             Technology  

Модел- Super Mini        KR 708          JSB – J98K       DSE – 084        Jantu Mini           JKY 303                               intellicig
      E-Cigarettes           KR 808          JSB – L 88       089/096/097        Fogger                                                         Evo  
  L   84 - 110mm           KR 4081        JSB - J103       101/103/108     ( Joye 306)                                                  М401/402
  D  7.8 – 9,2 mm                               J108 / J109         201/401          Joye 303                                                   Gamucci

Модел- Mini E-Cig.         KR 208         JSB – J118     DSE – 901           Joye 510          JKY 901         Ruyan             eSmoke
  L   110 - 140mm          KR 308         JSB – J510      DSE – 510                               Boge Expert        V10                Volcano                  
   D        9,2 mm                                 JSB – 903                                                             510

Модел- Pen Style         KR 108                                DSE – 801          Joye 302        JKY 302           Ruyan              Gamucci
      E-Cigarettes             KR V80                                                                                                            V8                 classic
  L   140 - 163mm              
  D    9,2/11,5 mm                                        

Модел- E-Cigar            KR 303        JSB – J1800     DSE – 701            Joye 501                           Ruyan E-Cigar        Volcano
   Пури и пурети                                                      DSE – 501                                                     Ruyan E-Gar
                                                                                                                                                      Ruyan Vegas

Модел- E-Pipe               KR 608        E-Pipe  601     DSE – 601            Joye 307                            Ruyan E-Pipe       Volcano
        Лули                                                                 DSE – 501

Модификации                                                        DSE – 905          Jantu Stick
                                                                                                                 V2/V3
                                                                                                              Joye eGo

Подчертаните модели е-цигари се предлагат в момента на българския пазар и цените им са от 75 лв нагоре  за стартов сет(пакет) – (2 бр. Батерии, 1 бр. Атомайзер(изпарител), зарядно, 5 бр. заредени  пълнителя). Не ви препоръчвам Моделите Super Mini E-Cigarettes - имат най-трудните за допълване пълнители, и много често течност попада в устата при пушене.

Последна редакция: нд, 18 апр 2010, 23:28 от kostedd

# 188
Оф, изчетох цялата тема и така и не ми стана ясно каква цигара да си взема  newsm78. Искам нещо добро без тия разливания, щипания и прочие. Със силна батерия и да не се налага да опъвам като смукач от нея. Предпочитам слимовете по-принцип. Искам да откажа цигарите по принцип с помощта на ел. цигара или поне да се тровя по-малко и да икономисам от разходи малко. Абе, това, което всички искат демек  Laughing. Каква ще ми препоръчате накратко като марка и модел?! Пък и ако не е от най-скъпите би било идеално  Mr. Green
Голямо благодарско  Hug Peace

# 189
На въпроса някой пробвал ли е ел.цигара и има ли ефект, аз мога да кажа, че съм пробвала. Ефектът има, не пуша истински цигари от 2 мес. и половина. Цигарата, която си купих е Mini E-Cig модел DSE – 901 , доволна съм от нея, малко трудничко се опъва, но се свиква с времето  Wink . При мен даде дефект в атомизатора-отказа и докато ми изпратят друг от сайта, където си я купих много се притесних да не ги започна отново и отидох и си купих от един магазин друга ел.цигара от тези евтините - 35-40лв. които са  . Та тя спаси положението и сега си имам 2 броя  Laughing  Crazy и изобщо не мога да кажа, че е зле. Все още държи, има разливане само, когато сложа повече капки и като улее отстрани филтъра, а също и много лесно се дърпа, но удря направо в петите ако не си свикнал. А също така и при евтините пълнителите свършват по-бързо. Например на евтината ми филтрите й свършват за 1 ден, а на другата 3-4 дни.

# 190
Здравейте !
Идвам при вас с наведена глава от срам - Бях ги спряла цигарите.Близо 20 дена не бях палила .Не знам какво ми стана по Гергьовден та взех и запалих.И сега отново ги пуша.Да нее както преди - около кутия на ден , а по 5-6 цигари.Май ще пробвам с ел.цигара.

# 191
Пробвай, лошо няма, може и да успееш  Peace .

# 192
bi_bi_to, благодаря ти за отговора  Hug! Значи се насочвам или към Gamucci или към Volcano или към тези от e-cig.lom.bg. Или пък ето тeзи:
http://www.pv-bg.com/dse-901-matte-black-280-mah-e-cigarette-kit … wo-atomizers.html
http://www.pv-bg.com/dse-801-pen-style-matte-black-e-cigarette-kit.html
Илr може би нещо друго бихте препоръчали и от друго място?!?

Последна редакция: нд, 16 май 2010, 12:51 от hopie

# 193
Здравейте!  Hug
Не можах да прочета всичко по темата тук, затова предварително се извинявам, ако вече има отговор на въпроса ми.
Подочух, че и в САЩ, и в България, са правени изследвания, които показали, ча електронните цигари съдържали някакви канцерогенни съединения в пъти повече, отколкото са в истинските. Надявам се на някоя от милионите потребителки да са й попадали тези резултати и да ги качи тук.
Лично аз се пробвах миналата година с "маркова" електронна цигара за стотачка. Нещастен опит! Нито като усещане е същото, нито може да ти спести пари. Тогава един пълнител струваше колкото две кутии цигари. На това отгоре изпарителят дефектира и спря да "произвежда пушек". Връщах го, докато беше в сервиз, пушех обикновени цигари, после пак минавах на електронна, но това започна да се повтаря твърде често... Накрая ми писна от това "ще пуша-няма да пуша" и върнах машинката на търговеца. Не беше очарован, но пък и аз не съм намерила стоте лева на пътя, че да ги давам за нещо, което не върши работа.
Момичета, срам ме е да си кажа, но сега пуша контробанда!  Embarassed
А уж се смятам за отговорна към здравето си... Просто трябва да си стегнем волята и да спрем. То си е преди всичко за нас самите.
Успех на всички в борбата с порока!  newsm10 newsm10 newsm10

# 194
И аз съм се спряла на дългата цигара DSE 801.
Гледам,че се продават празни пълнители и разтвор с никотинова течност.Лесно ли става в домашни условия,как мислите?
Аз преди време използвах с никотин 0,готови пълнители,сега виждам,че ги продават празни,чудно ми е дали ще мога да си ги зареждам правилно.1.1 мг за пълнител,е как да го изчисля точно Joy Какви са вашите наблюдения Hug

Общи условия

Активация на акаунт