Някой пробвал ли е 'електронна цигара' и има ли ефект от тях?

• 63 270
  • 802
  •   1
Отговори
# 90
Аз моята я загубих някъде из къщи,но и не се пъна да я търся,вършеше ми работа единствено да димя пред компа в спалнята,става да се залъжеш и да поразредиш тютюна.

# 91
  • Варна
KR58 пиша ти тук защото ти е пълна кутията Simple Smile

здравей! в момента не я ползвам , но съм доволна от нея! трябва обаче да внимаваш какви пълнители си купуваш защото някои не пасват и никотина изтича,крайно неприятно и НЕвкусно Simple Smile
един пълнител се равнява на около 1-2 кутии цигари. по принцип ще пушиш доста по-малко от това,защото поемаш само никотин и за няколко дръпки си поемаш дозата и повече не ти се пуши.зависи колко пушиш де,на една приятелка един пълнител и отива за един месец....аз пушех по кутия на ден и ми заминаваше за 2 седмици макс. бонусът е че може да се пуши и на забранени места,защото не оставя миризма Simple Smile

ето такава е http://e-cig.bg/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA%D1%82%D0%B8 … D1%81%D0%BA%D0%B0

купихме я от един гараж за алкохол и цигари на паркинга зад у-ще Васил Априлов  Peace

# 92
  • София
KR58 пиша ти тук защото ти е пълна кутията Simple Smile

здравей! в момента не я ползвам , но съм доволна от нея! трябва обаче да внимаваш какви пълнители си купуваш защото някои не пасват и никотина изтича,крайно неприятно и НЕвкусно Simple Smile
един пълнител се равнява на около 1-2 кутии цигари. по принцип ще пушиш доста по-малко от това,защото поемаш само никотин и за няколко дръпки си поемаш дозата и повече не ти се пуши.зависи колко пушиш де,на една приятелка един пълнител и отива за един месец....аз пушех по кутия на ден и ми заминаваше за 2 седмици макс. бонусът е че може да се пуши и на забранени места,защото не оставя миризма Simple Smile

ето такава е http://e-cig.bg/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA%D1%82%D0%B8 … D1%81%D0%BA%D0%B0

купихме я от един гараж за алкохол и цигари на паркинга зад у-ще Васил Априлов  Peace

Virginity,благодаря ти за отговора.
Приятна ве4ер Simple Smile

# 93
Какъв е ефекта от електронната цигара?....
Пуши ти се още повече обикновена..../добре ,че ги спрях/  ooooh! Wink

# 94
Aз лично не вярвам на такава щуротия. Пуша от повече от 15 години. В момента от три дена не съм слагала цигара в устата и бих "убила" човек за цигара. Лошото е ,че любимият не пуши и не е пушил никога, а в момента не изкарвам пари, а той не дава пари за цигари, за всичко друго но не и за тях!

# 95
  • София
  И аз си купих. Дърпам уж от нея, но пак ми се иска и обикновена цигара да си запаля.Текат ми пълнителите като я сложа легнала или без да искам я надигна.Мисля да си купя наливен концентрат и да си добавям само капки към пълнителите.За сега все още имам от петте пълнителя ,които идват с нея. Не може да се пуши колкото нормална цигара, защото след две -три дръпвания ти се замайва главата. В момента пуша от двата най-леки.А май трябваше първо със силните да започна и да мина към по-леките, докато стигна до 0% никотин.

# 96
  • България
Хей мамчета, какво стана с електронните цигари? Живо се интересувам от вашето изпробвано вече мнение! Hug

# 97
Съпругът ми пуши електронна цигара вече два месеца и казва, че другите не го изкушават. Твърди, че се чувства по-добре в здравословно отношение. Преди това е стигал до две кутии цигари на ден. Признавам си, че веднага се усеща в семейния бюджет. Дори се надява след някой и друг месец да захвърли и нея и да не пуши вече. Дори колегите му го гледат с надежда. Той е тяхната гордост и смятат да последват примера му. А моето странично наблюдение е: вече не мирише на цигари и сега си пие кафето с мен в стаята.

# 98
  • София
Аз мисля да си взема електронна цигара Нова от аптеките в Кауфланд,само 4акам да полу4ат новият внос-внася ги Транс-фарм,дано да са ка4ествени  newsm78 Има с вкус на шоколад, филтъра се сменя заедно с атмизатора и уж не се разваляли толкова лесно пак да видим  Thinking Нямам намерение да ги отказвам,а да ми излиза по-евтино........Някой ако е взимал от нея моля за мнения  Praynig

Последна редакция: вт, 10 ное 2009, 20:18 от KR58

# 99
Майка ми ми даде нейната цигара преди няколко месеца.Седя известно време в едно чекмедже, после реших да опитам.Ми на мен ми е отврат SickПърво че трябва да дръпна много силно, за да усетя нещо и второ че ми горчи ужасно и на езика и на устни, небце...Ужасна е.Пък определено знам че мога и без цигари, така че защо да се мъча.Сега разбирам, че зависело от пълнителя, но нямам намерение да опитвам и други.Ей така си седи в шкафа.

# 100
Аз имам 2 цигари. От 2 години се подмятат.Пуших един месец с надеждата, че ще ми хареса. Сменях различни пълнители,по-слаб,по-силен. ЕФЕКТ НИКАКЪВ. Съпругът ми се надяваше,че с електр. цигара ще откаже пушенето,но  не би! Изобщо не си взимайте,защото не е съвсем безвредна. Mr. GreenДОПЪЛВАМ САМО,ЧЕ НИКАК, АМА НИКАК НЕ Е ВКУСНА.

# 101
Пуша от 8 клас...стажът ми е 25  годишен, примерно...Пуших здраво, в последните  години успях да ги намаля, но не и да спра. Поръчах електронната цигара от ел-сиг. Пуших я 3-4 месеца от време на време. Наистина е различно пушенето, трябва да се свикне. Беше ми приятно в началото. Грешка беше да си поръчам пълнители с ниско съдържание на никотин, тези със средно бяха ок, усещаше се ефекта. Всъщност аз съм по-скоро ситуативен пушач, т.е. пушенето е свързано повече с ритуалността, вадене на цигарката, палене, играта с ръцете, жестовете, задушевността на разговора , въртеливото внимателно изтърсване на пепелта, загасването - целият процес е включен в удоволствието. Пушенето на електронната цигара отнема ритуалността, няма начало и край, някак си започна да ми става тъпо да вадя една пластмасова пръчка, студена и твърда, а не мек и удобен филтър, да дръпна няколко пъти, после просто да я оставя на масата...
Както и да е, някак си свикнах без ритуалите...спрях да се сещам и за дърпането от пластмасата. Крайният резултат е, че отказах цигарите, непонятно за мен, идеята да купя електронна цигара не беше такава...Понякога сънувам, че пуша като печка...събуждам се, чувствам се така, сякаш наистина съм пушила...но толкова. Може би вече има година, в която все пак съм си дръпвала един или два пъти от обикновена цигара, без последствия, веднъж си дръпнах и от пурета. Но не пуша. Не знам докога, надявам се да не започвам пак. Не ми се пуши, миришат ми лошо цигарите /винаги са ми миришели така/, нямам проблем да ходя на банкет и да не запаля цигара/това ми се струваше най-невероятно/.
Благодаря за вниманието. Simple Smile

# 102
  • Бургас
И аз вече съм собственик на цигара от днес .Засега ми се струва  приемливо .Наистина е странно ,но дано да свикна .Пуших ,пуших - изпуших 1 пълнител и го заредих с течност и после като дръпна по-силно ми влиза в устата и ми люти. Rolling Eyes Утре ще пиша на доставчика .

# 103
  • София
Никоя от вас ли не си е купувала от ел.цигара-нова от аптеките на Кауфланд  newsm78,тази кадето с пълнителя се сменя и атомизатора ? Моля за мнения Praynig

# 104
  • София
И аз вече съм собственик на цигара от днес .Засега ми се струва  приемливо .Наистина е странно ,но дано да свикна .Пуших ,пуших - изпуших 1 пълнител и го заредих с течност и после като дръпна по-силно ми влиза в устата и ми люти. Rolling Eyes Утре ще пиша на доставчика .
Може да се е задръстил атомайзера. Пробва ли да пушиш, без да слагаш филтър (само с накрайника)?
Така се прави, за да се прочисти Peace

Общи условия

Активация на акаунт