Някой пробвал ли е 'електронна цигара' и има ли ефект от тях?

• 63 260
  • 802
  •   1
Отговори
# 75
           Получих си цигарката .В интерес на истината , очаквах по -малко от нея.Пушенето с тази цигара е хубаво, с тази разлика, че няма толкова пушек.За да има повечко, трябва да дръпна по-яко, както ако сте пушили цигари с ниско съдържание на никотин .Аз си взех филтри с ниско съдържание на никотин, исках без никакво, но продавачът ми каза, че нищо няма да се усеща .Взех си и две шишенца ,за зареждане , едното си е класическо, а другото с вкус на шоколад, но още не съм зареждала филтъра.

# 76
  • София
Здравейте,
Имам голямо желание да взема за мен и приятеля ми електронна цигара, но нещо ми се попари ентусиазма. Наш приятел, който живее в Япония, ни каза, че там се смята, че електронната цигара е канцерогенна и дори по-вредна от обикновените цигари. В парите, излизащи от електронната цигара, имало някаква вредна съставка (съединение), която я няма в другите, и тя е в големи количества. Някаква фирма (не разбрах японска ли) е съдена и е фалирала даже, заради случаи на заболявания. Някой чувал ли е за нещо такова? По някакво списание българско, също  е писано? Аз си помислих, че това е евтин трик на производителите на цигари, но след разговора с нашия приятел, вече се чудя дали има нещо вярно? newsm78

# 77
  • Germany
Еее, тъкмо се бях навила и аз да си взема и след последният пост се притесних... Някой, ако има повече инфо по въпроса нека сподели, моля.

# 78
maidenly точно така е,дори я спряха от продажба Peace

Последна редакция: нд, 25 окт 2009, 00:31 от mery_79

# 79
# 80
Преди време и по новините го бяха съобщили мисля.

# 81
  • София

В коя държава са я спрели?
Много ми се щеше да не е вярно, но сигурно има нещо. Дано да е въпрос на производител. Ще се опитма да потърся повече информация в нета.

# 82
  • Пловдив
говорих с доставчика от e cig lom ето отговора му
Здравейте!
Да, абсолютно наясно сме с гледната точка на американската FDA,
която доведе до "истеризиране" на пазара на елестронните цигари.
Предаването "от уста на уста" на изводите от този доклад обаче
доведоха лавинообразно до огромно изкривяване и преувеличаване
на проблема.
Всъщност, истината е, че агенцията е провела изследване върху точно
15 пълнителя от две търговски марки, като само в един!!! от тях е открита следа!!!
от диетилен гликол, считано за канцерогенно вещество....
Запитванията при нас по повод същия доклад на FDA зачестиха
и до няколко дни ще качим целия документ и различни гледни точки.
Разбирането ни е не да убеждаваме, а да информираме разностранно потребителите така, че всеки сам да вземе своето решение и да има право на личен избор кога, какво, как и дали изобщо да пуши.

# 83
  • Germany
Мдааа, според мъжа ми това е атака от страна на цигарените компании, но аз още се чудя...

# 84
  • София
Здравейте мами,
моля тези от вас,които все още ползват ел.цигари да  пишат дали и от коя марка са доволни,ако може и снимка....Моля пишете според вас на колко кутии цигари се равнява 1 филтър?Аз не искам да отказвам цигарите,а да ми излиза по-евтино..Сега пуша по кутия и половина ,две  от най-леките цигари с 1 мг никотин и ми е доста скъпо ве4е.....4удя се каква ел.цигара да си взема newsm78
Благодаря  предварително и ще о4акам съветите ви.
Приятен ден

# 85

В коя държава са я спрели?
Много ми се щеше да не е вярно, но сигурно има нещо. Дано да е въпрос на производител. Ще се опитма да потърся повече информация в нета.
Аз предимно от Ибей си я набавях,и последно като търсих нямаше никакви.Тогава се поразтърсих и разбрах,че е спряна от продажба.Явно сега ще има малко затишие докато се изясни ситуацията ,и после пак ще пуснат,няма начин.А иначе всеки си прави избора сам за себе си PeaceИ има право да вярва или не,на когото сметне Wink Аз засега се оттеглям,няма да пуша известно време,истинска цигара няма да запаля,електроона такава ще се въздържа за известно време и ще следя докъде ще стигнат нещата.

# 86
  • София
Аз мога да се похваля че благодарение на нея вече 5-ти месец не пуша! Дори и електроната вече не я дърпам bowuu

# 87
  • Бургас
Браво на теб ! Дай боже всеки му такъв успех.

mery_79 ,ти щом обикновена не пушиш за какво ти е въобще тая електронна Thinking

# 88
Доказано е, че са канцерогенни!!!

# 89

mery_79 ,ти щом обикновена не пушиш за какво ти е въобще тая електронна Thinking
С електронната си убивах желанието да запаля инстинска цигара. LaughingНо в крайна сметка всичко е въпрос на силна воля Wink

Общи условия

Активация на акаунт