Някой пробвал ли е 'електронна цигара' и има ли ефект от тях?

• 63 294
  • 802
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
И аз вече съм собственик на цигара от днес .Засега ми се струва  приемливо .Наистина е странно ,но дано да свикна .Пуших ,пуших - изпуших 1 пълнител и го заредих с течност и после като дръпна по-силно ми влиза в устата и ми люти. Rolling Eyes Утре ще пиша на доставчика .
Може да се е задръстил атомайзера. Пробва ли да пушиш, без да слагаш филтър (само с накрайника)?
Така се прави, за да се прочисти Peace

виж това за задръстването не го знаех, дали е възможно за това да изтича? Thinking
това лютене и гаден вкус определено е от изтичането на никотина Wink крррррррааааййййййно неприятна ситуация  Sick

# 106
  • София
Да, всъщност след изпушване на всеки филтър трябва да се прави - така удължаваш живота на атомайзера, не че не е консуматив и той. Пушиш си без филтър, докато спре да излиза пара  Peace

# 107
ефект....О

# 108
  • Бургас
И при мен ,но не съм се отказала пак да пробвам . Wink

При мен няма как нещо да се е задръстило,защото цигарата ми е нова и пълнителя също и май е някакъв нов модел ,където атомайзера е по различен начин.Той няма допир с течността и памучето.

Уж не слагам много разтвор ,но първоначално / няколко дърпания/  винаги като дръпна по силно и ми влиза в устата от разтвора и постепенно спира. Ако махна памучето сигурно няма да прави дим  newsm78

# 109
Изчетох всичко и май се спрях на тази : http://e-cig.bg/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA%D1%82%D0%B8 … D1%81%D0%BA%D0%B0

Не пуша от 6 месеца, с малки изключения - може би за целия период 5 цигари. Но в последно време ме хваща истерията вече  Crazy затова смятам да се насоча към електронна цигара без никакъв никотин.  Rolling Eyes

или тази http://www.eko-cig.com/cigara.html

# 110
Здравейте,   Sunglasses

радвам се че все повече хора отказват цигарите,

Аз лично заедно с факта, че вече не пуша открих в ел.цигарите и ново хоби - доста е по-пипкава работа от колкото да си запалиш тутун Wink

...търсих  тук там  теми из форумите за електронните цигари и попаднах тук.

Аз лично пушех в продължение на 10 години по минимум 1 кутия цигари на ден (когато излизах пушех по 2), и никога не бях пробвал да ги отказвам, а исках....но обичам да пуша.... кой каквото да говори... удоволствие е .... но тежи много на организма...най-много ме дразнеше че не можех да дишам, задръствах се от катраните, и не усещах аромати.

През април без да се замисля дадох 200 лв (а в послдествие много повече) за мен и приятелката ми и взех 2 електронни цигари,

ОТКАЗАХ ГИ ОТ ВЕДНЪЖ.

От тогава не искам да пуша истински цигари никога повече.

Незнам дали електронните цигари са безвредни - но едно е сигурно - Много, много по-безвредни са от истинските,

Да - дишам по-добре!
Да - усещам много повечере аромати от преди!
Да - не кашлям без да съм болен!
Да - имам повече енергия от преди!
Да - все още изпитвам удоволствие от парата(а не пушека)!
Да - все още пуша вкъщи, в колата, и в ОФИСА пред шефа, но не преча на себе си и на другите около мен!
Да - веднъж свикнал с армоата, установих че е много по-вкусно от гадните цигари!

Да - разбрах, че е забавно да пушиш нещо приятно с аромат на карамел, ментол, кафе, кокос, редбул, и т.н. Simple Smile

И накрая - Да - много е по-лесно да теглиш една ... и да си запалиш истиска цигара,

Но аз лично отказах цигарите  90% с помощта на ел. циг, и 10% воля...трябва воля...

Евала на хората, който са решили от рас да спрат да пушат, и не им липсва чувството.....

Започнах да се занимавам..... поръчвам на който има интерес  и не му се занимава ел. цигарки и никотинова течност.

Да - имам течност на малко по-високи цени от обявените в китайските сайтове, но почти винаги имам в наличност някаква течност ако ви е спешно пишете ми едно ЛС....  

Wink  Peace

Последна редакция: пт, 11 дек 2009, 22:53 от viachy

# 111
Здравейте,
Скоро не сте писали, но бих искала да попитам следното: нещо нищо не ми е ясно за пълнителите на цигарите- всяка фирма ли си има или могат да се намерят и заместители? Могат ли да се пълнят? Видях, че има никотинови течности или трябва да има празен патрон?

# 112
  • Бургас
Здравейте,
Скоро не сте писали, но бих искала да попитам следното: нещо нищо не ми е ясно за пълнителите на цигарите- всяка фирма ли си има или могат да се намерят и заместители? Могат ли да се пълнят? Видях, че има никотинови течности или трябва да има празен патрон?

Мисис М ,и на мен не ми е ясно дали пълнителите на различни фирми могат да се заместват - нали всяка цигара е с различен диаметър newsm78 При моята цигара се напоява памучето ,което се намира във фабричния пълнител т.е може да си поръчваш всеки път фабрично напоени пълнители или да си напояваш тези ,които са ти изпратени с цигарата -5 бр. от всички разновидности тютюн ,но го има попадането на течност в устата въпреки ,че слагам много малко течност .С течност обаче  излиза много по-евтино.

Аз понеже съм я докарла до кривата круша с ел.цигара  Embarassed да питам някой има ли отзиви за новото средство за отказване на цигари Таболив? за Табекса съм чувала ,че има странични ефекти ,но това го описват в рекламите като растително  или нещо подобно ? newsm78

# 113
ре Fresh нато Gale,
благодаря все пак.
аз съм спирала цигарите два пъти с Табекс, за мен е възможно, стига да искаш, не ми беше трудно и всички неудобства, но не знам за страничните ефекти, даже не помня да съм чела подобно нещо в упътването, но аз обичам да пуша и това ми е проблема  Embarassed

# 114
Ама тя за отказване на нормалните цигари ли е? Аз съм пробвала, но не може да се сравнява с  истинската цигара.

# 115
Здравейте, в момента пуша Мурати синьо- от дебелите. Има ли някой , който е пушил от тях и след това е минал на ел-цигара? И ако да, каква електронна цигара ще ми препоръчате?

# 116
         Вздържах  се да пиша  докато не мине определено време.   Минаха вече 11 месеца.
  На 27 януари  става 1 година, откакто не пуша.  Купих си цигарата от една мама в продавалника за 70лв  / там някъде/  при цена 110лв.  нова в гаранция.   Не вярвах , че ще стане.. но факт.  Нямах намерение да се отказвам,  само да ги намалям.  МНОООго зависим пушач съм.  / страх ме е да кажа - БЯХ/
      Пушех по 2 кутии средно тежки цигари на ден.  При купон + още 1 кутия. 
       При тази цигара ми се е случвало да има малко течност, но  когато се добие навик  за  по- леко "дръпване",  това престава  да се случва.   Цигарата е  патрончета, които купувам готови.  Няма течност, която да се капе.  Патрончетата са си  готови.
      В началото свършват бързо.  Излизаше ми по- скъпо от нормални цигари.  Цената на тези с никотин и на тези без - една и съща.
       Постепенно минах на по- малко никотин,  но по патронче и половина на ден .  После намаляха.- / след половин година/  Дълго време карах на  най- слабоникотиновите.
       После в аптеката ме посъветваха да взимам слаби +  безникотинови и да ги смесвам за да не зная какво пуша. Главология.
      После преминах само на безникотинови  / около 2 месеца/  само си димях с цигарата.    От 20 дни нещо се повреди и не намирам време  да я занеса на ремонт  / Беше до днес в гаранция!! Sad/   но не ми липсва особено.  ще си я поправя.

Странно е - не ме дразнят пушачите  и не ми се иска.   Само ми пречи дима,  мирише ми на изгорели мокри листа и е неприятно.
 интересното е, че сънувам, че пуша  и пак ми е неприятно.
       Има   момичета , които ме познават лично и знаят как  аз пушех непрекъснато -див пушач,  отвратителен.
        Нямам идея как стана.   Сигурна съм в едно -  не при всеки се получава,  защото доста мои приятели се поведоха по мен, но не стана.     Помня само едно в началото   Дръпвах ел циг, /и да е имало минимална течност при нов патрон , не е  било фатално/  от най- силно никотиновите, та чак се замайвах леко.     Тоест  дозата никотин се поемаше  , че и отгоре.
Научих се да "дърпам" по- леко , да виждам дима.  и илюзията.
             И постепенно  стана.   
      Успех.   Heart Eyes Много е сладко да успееш.  Нямам идея дали е завинаги.   но поне  си давам почивка. Laughing

# 117
И мен живо ме вълнува въпросът с електронната цигара. Колежката ми си купи такава и постоянно се оплаква, че не я усеща, имала нужда да си дръпне от истинска цигара... Ще изчета всички мнения, пък ще решавам.

# 118
Добре, че я намерих тази тема. Пуша електронна цигара от 8 дни, и нещо последните 2-3 дни много почнаха да ме болят гърдите, освен това усещам и налепи на гърлото си. Има ли и друг с подобни симптоми, взех дори и да се чудя дали не е от банановите пълнители, тъй като съм си взела филтри с аромат на банан...мислите ли, че може да има някаква връзка?

# 119
Добре, че я намерих тази тема. Пуша електронна цигара от 8 дни, и нещо последните 2-3 дни много почнаха да ме болят гърдите, освен това усещам и налепи на гърлото си. Има ли и друг с подобни симптоми, взех дори и да се чудя дали не е от банановите пълнители, тъй като съм си взела филтри с аромат на банан...мислите ли, че може да има някаква връзка?

По колко пушиш на ден ,средно? :   Тоест си пушил/а нормални цигари...
  И имаш ли навика да дърпаш силно от цигарата / истинската /  после и от ел.циг.?

Общи условия

Активация на акаунт