Муковисцидозата начин на живот

• 37 614
  • 705
  •   1
Отговори
# 105
Тази вечер прекалих  Embarassed  с писането, ама искам да споделя още нещо.
Илиана пие в момента един антибиотик (заради зъба, който и извадиха) и да ви кажа , много добре и подейства и на белодробните проблеми.Кашлицата намаля, дишането се подобри, цялото и състояние  е по-добро, а си беше за венозен.
Иначе е резистентна към въпросния антибиотик ( Дилацин).  newsm78

# 106
  • Варна
Мога само да кажа, че се радвам, задето й действа добре!  Heart Eyes
Медицината все пак не е точна наука и не винаги е наясно кое как ще подейства...

# 107
Мога само да кажа, че се радвам, задето й действа добре!  Heart Eyes
Медицината все пак не е точна наука и не винаги е наясно кое как ще подейства...
Вече загубих думи, с тези изследвания. Аз нямаше да разбера,че и действа, купих го за зъба, а детето каза,че се чувства много добре.Ох !

# 108
Ще обобщя:

Аз Светлана ще бъда на срещата в понеделник.

Анета ще дойде и ще представлява два гласа, Наско й предостави тази възможност.

До тук сме трима.

Очаквам Ло да пише, говорила ли е с Мери, има ли някаква информация от София, от Любчо. 

Надявам се този път да сме всички там, за да не се окаже накрая, че няколко човека са взели решение, касаещо толкова много хора без да се допитат до хората в УС.

НЕКА БЪДЕМ ДЕЙНИ!

# 109
Звъннах на Ло, не съм я чувало от 2 дни. Някой знае ли нещо за нея, притеснена съм.
Камелия ще идва ли не си писала нищо за нея.
Дали да не пишем на Мери имейл?

Може да се наложи да пренущувам в Пловдив, някой ще приюти ли чудовище като мен.
Ще ми се съберат към 18 часа път, няма да издържа без да си почина .

# 110
Не съм си купила билет още, ще чакам до 16 ч, за да разбера кой ще дойде, ако ще сме 2-3 човека, няма да се наема да бия целия този път.

# 111
Има къде да се спи. Аз ще остана също и двете ще спим в Пловдив, но предупреждавам, че майка са в ремонт и условията са полеви. Ако това те устройва, въпроса е решен.

Искахме среща с адвокат - имаме я. Настоявам хората от УС да присъстват на срещата, нека не отхвърляме с лека ръка тази възможност, само защото няма кой да отиде на тази важна среща.

# 112
На Мери Кузманова синът и си е счупил крака,няма да дойде.
Мариянка на Виктор ще дойде и Лозинка също.
Това, че искаме среща с адвокат т.е., че аз я искам не означава, че трябва да отидем 20 човека на нея. Но среща ще има, ще дойдат хора и аз настоявам УС, да е там !
........да решим каква документация да носим, Светле ще приготвиш всичко необходими,нали ?

Последна редакция: нд, 28 юни 2009, 13:49 от annette

# 113
Ще си позволя да напиша моите разсъждения.

Има вероятност, ако не обжалваме да влезе в сила решението на КЗД. Т.е. ние сме съгласни с тяхното становище. Представете си, че това ни затваря пътя за пускане на жалба на по-високо равнище след време и Върховния Административен съд отхвърли да гледа втори път едно и също дело. Питам се тогава дали няма да съжаляваме, че не сме си направили труда да отидем на срещата с адвоката, за да вземем най-доброто възможно решение за по-нататъшно развитие на нещата. Имено затова настоявам всички да се напънем и да сме там, помислете колко пъти ходихме заради това дело, нека се съберем, ако ще и това да е последната среща свързана с АМ до 26.09.09 - датата на новото отчетно изборно събрание.

# 114
До тук:

Анета представляваща 2 гласа, Светлана, Лозинка, Марианка. Това е чудесно. Вече сме повече от 2ма 3ма човека.

Очаквам Ками да пише и Моза също се надявам да присъства. Мими, пиши и ти какво ще правиш.

Надявам се Ло да е говорила с Любчо, за да го запознае със ситуацията и да знае неговото мнение. Ло пиши когато можеш.

# 115
Ами ще се напъна аз от Варна ,че ще пътувам 2 дни и ще си оставя децата  сами през това време , вие какво има да се напъвате дето  сте на 20 мин.
 от Пловдив.
Ло ще се върне довечера. Тя ще дойде !

# 116
Ще нося цялата документация, която имам на хартиен носител. Също качих всичко в пощата си. Смятам да го запиша на диск. Ако някой има флашка мога да му пратя нещата по пощата и да ги качи на флашката, за да се застраховаме. Анета, носи диктофона за всеки случай и печата на АМ.

Кой има флашка?

# 117
Ами ще се напъна аз от Варна ,че ще пътувам 2 дни и ще си оставя децата  сами през това време , вие какво има да се напъвате дето  сте на 20 мин.
 от Пловдив.
Ло ще се върне довечера. Тя ще дойде !

Съжалявам, че ти коства толкова много време, пари и безсъние, но настоявам и ти да присъстваш на тази среща. Още повече, че ти отговаряш за 2 гласа от УС.

Ще кажа още веднъж - това е ключов момент от работата на Асоциацията, нека го завършим докрай, година и половина чакахме за това.

# 118
Аз флаш памет имам, ама печат нали има Камелия,няма да го нося.
Извинявам се, но кога разбрахте ,че е ключов момент това  newsm78, останах с убеждението,че не искате да обажалваме, особено Камелия.
А относно парите, искам да ми се покрият транспортните разходи, доста са ми ,пък и такава е традицията на последък.

# 119
Ще ти пратя в пощата всички документи както съм ги архивирала, моля те качи ги на флашката.

За разходите ще се вземе решение от всички на място. Аз лично нямам нищо против, но моя глас е един.

Общи условия

Активация на акаунт