Муковисцидозата начин на живот

• 37 872
  • 705
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
Мими, не е нужно да е толкова драматично - "Искам да живея". Всеки иска да живее, хеле пък, всеки, комуто се е наложило да посети болница.

Нали целта на плакатите беше най-вече да привлекат още родители/пациенти към Асоциацията? Кое не ти е ясно от "Заедно..."? Не искаш да си заедно с други ли?  Mr. Green (шегувам се, не се засягай  Hug)

5 плаката не са кампания. Плакатите са с една цел. Ако се почне кампания, тя ще е с цел образоване на обществото и набиране на средства, тогава ще е съвсем уместно "Искам да живея". Но като визитна картичка на Асоциацията, мисля, е по-добре другото.

И недейте да претрупвате плаката с твърде много писания. Ако някога сте чели нещо по темата как се прави плакат, или брошура, или други рекламни материали, сигурно ви е направило впечатление, че за всеки отделен вид материал има отделни правила за изработването му. В брошурите се пише много. В плакатите - малко, но се разчита на силното внушение от картината+кратък текст. Примерно:

и прочие...

# 196
 Не съм казала, че не ми е ясно "заедно" Просто тази снимка на Теди се връзва с "Искам да живея" като въздействие. Но след като са само пет плаката в пулмологичните отделения ( нашия град не го броите)  Grinning може и да е Зедно ........
 Това са маловажни въпроси. По- важното е какво искаме като обща цел и как ще я постигнем.
Ако внушението е "Задно за по- добър живот" - тогава снимайте едно дете и един лекар хванати за ръка или едно дете и един възрастен пациент ( например Илианчето е много фотогенична), за да се получи ефекта , за който ти говориш - надписа и снимката да внушават определено чувство и мисъл. Или детето и фона отзад да е с много хора - така също ще се създаде усещането за подкрепа от Асоциацията, за което става дума. 
 Ани, Ваня, която прави брошурките за Скопие се премести и живее отскоро във Варна и работи в голяма рекламна къща там. Ако имаш време надвечер ще и кажа да се срещнете - винаги може да помогне с нещо.

# 197
Разбира се. Ще се видя с Ваня.
Мими, много добри идеи!
За диемс, аз съм съгласна, движи нещата.
Наистина плаката трябва да има по-голяма насоченост, по разгърнато послание и да покрива повече наши послания.

# 198
Значи мисля си ,че акцента така или иначе трябва да пада на МУКОВИСЦИДОЗАТА.
 С малък шрифт да се напише:
                                           ИНХАЛАЦИИ.....ЕНЗИМИ.......АНТИБИОТИЦИ

МУКОВИСЦИДОЗА

ЗАЕДНО ЗА ПО-ДОБЪР ЖИВОТ
                                                                                                                                                                                                     (логото)

# 199
Добре е, много даже, с огромно нетърпение очаквам да го видя . Simple Smile

# 200

Какво ще кажете за този?  newsm78  #Crazy  Embarassed

# 201
  • Варна
Е, па, скопосни сте!  Grinning Много ми харесва!

# 202
Simple Smile супер, много ми харесва, браво!!!

# 203
# 204
 Оле , браво! Възхитена съм. Това са си нашите деца и е супер така плаката!   bouquet

# 205
 И са много готини , налииииии ?

# 206

Какво ще кажете за този?  newsm78  #Crazy  Embarassed

bg  newsm81 Браво ,плаката е страхотен
....казвах ви,че наше детенце е най-добре,а две още по-добре и така с възрастен пациент супер  Hug

# 207
Да се включа и аз  Grinning
Плаката е  newsm74 newsm81

# 208
Скъпи приятели, на 10 юли от 16.00 часа ще се състои среща с психоложката Мадлен Алгафари в гр. Пловдив, зала "Сезони", сградата на БСП, ул. "Кръстьо Пъстухов"

Мотото на срещата ще бъде “Как да се научим да живеем с болестта”. Каним ви да присъствате!

Желаещите да бъдат включени и уведомени подробно за тази среща могат да пишат на e-mail: atanasova.1972@abv.bg или да се обадят на GSM: 0886518267 - Йорданка

Последна редакция: ср, 08 юли 2009, 12:48 от kreizi1972

# 209
Този плакат е повече от супер! БРАВО!!!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт