Муковисцидозата начин на живот

• 37 652
  • 705
  •   1
Отговори
# 495
Пратих ги на Айнур и на Гергина. Пишете ако сте ги получили да се успокоя.
Току що ги взех. Всичко е наред. Нямаше проблеми. Ще ги разпределя и раздам  Peace Hug

# 496
Здравейте,Гергина ми се обади за АЦЦ-то.Вече го получихме и в Бургас така че няма проблем остава само да отидем и да си го вземем.Благодаря предварително на всички които помогнаха това дарение да стане факт

# 497
  • Варна
АЦЦ-то за Варна може да бъде получено от офиса ми, който се намира на следния адрес:

ул."Радецки" 13 (до Ботевата градинка), ъглова бизнес-сграда, входът е откъм ул."Самсаров". На звънеца пише "Никер транспорт".
Номера на телефона си ще дам на лични на всеки, който смята да дойде, за да си получи лекарството.

Медикаментът ще се съхранява на този адрес до края на месеца, след това ще го предам на сестрата в отделението, която обикновено разпределя Креон, Тоби и Пулмозим.

# 498
Аз взех ацц-то за Илиана и Наско от офиса на Ели.
Ще призова всички от Варна, които четат форума/Илиянка, Виолка, родителите на малкия Ники/, да си го вземат от посечения адрес. Намира се на много лесно място/до Ботевата градинка, улицата срещу голямата ножица, от ножицата тръгвате нагоре по улицата и преди първата следваща пресечка е сградата на офиса.
Идеята да се датат лекарствата на старшата сестра е добра, но в момента такава няма в отделението, където се изписват лекарствата, двете детски отделения се обединиха и нашата сестра /Галя/ напусна. По-добре поне Варненци да си вземат кутийките от Елена, аз ще разпространя адреса и и на други майки от Варна, които не влизат в темата, ако някой познава други пациенти, нека го направи и той.

Последна редакция: пт, 18 сеп 2009, 10:30 от Anetta

# 499
Купете си Тамифлу. /дано все още да го има в аптеките/  Praynig

http://www.framar.bg/tamiflu-kaps.-75-mg.--10-preporachan_produkt19001194.html
Тази година, да започнем Изопринозима, още от сега.

# 500
Здравейте и от нас.
Дълго време не бях писала,понеже съм много ангажирана покрай мини фермата и Дани той вече е първокласник, обича много да ходи на училище любознателен е и иска всичко бързо да научи.НО проклетата муковисцидоза  не ни оставя на спокойствие мина лятото и веднага да се покаже с острите си проклети нокти.Хрема, кашлица много храчки и накрая отит на лявото ухо та сега сме си вкъщи пак ще изпускаме от училище после ще наваксваме , на него му се искало да си бъде в училище а не вкъщи с мама тъкмо се записа и на футбол и пак не може да ходи, а така се радваше,че ще рита.Толкова ми е тъпо толкова ми е гадно толкова ми е дошло до .............А лекуваме се със АУГМЕНТИН на 12часа по 6мл  капки ТОБРАДЕКС във носа и ушите витамини АСС инхалации това е.Ани а ИЗОПРИНОЗИМА  можешели да се пие заедно с антибиотика? Та да му взема че да се подсилим малко,мислех си за имунобор кидс вчера ама не взех доволна съм от него а миналата година пихме бронховаксон не съм доволна от него Дани боледува през цялата зима та и на пролет пък имунобора  като пи цяла та зима не пи антибиотик.Това е ще кача снимки от първия учебен ден на маминото ангелче като ми остане пак малко време

# 501
Софии, мила Hug не се тревожи, скапаната болест така ще ни мъчи то е ясно, но пък колко радости ни създават нашите неповторими и невороятни деца. Струва си мъките. А пък и моите момчета и те са пуснали по едни сополи, тръгнаха на училище и се почва, няма как.
Да ти е честит първокласника и да ти носи мнооого шестици през годините.   bouquet
За изопринозима- ДА, може да  се дава с антибиотика заедно.
Напомних ви толкова рано за него,защото се очаква вълна на свински грип през октомври, ако го започнем от сега имаме шанс, да посрещнем гриповете и вирусите по леко или да ги разминем.
Тамифлуто го препоръчвам да си го имаме като запас, ако ги хване грипа децата, защото имам опасение, че като удари грипната вълна няма да го има в аптеките. Това го казаха и по Тв, че тамифлу няма да има за всички.
Дано не всявам паника, но да сме си взели мерките, пък какво ще се случи си е божа работа.
До колкото ми стана ясно този грипен щам поразява по-големите, младежите...активната част от населението.

# 502
Хайде и ние да се наредим към сополанковците  Mr. Green
И Акан беше със сополи, после една кашлицааа... От днес е на училище вече.
Училището дойде и болестите започват  Confused

Бързо оздравяване на всички болни  Hug

# 503
# 504
# 505
# 506
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=429100.0
Някой ще присъства ли на тази среща !?

# 507
  • Варна
Само да съобщя, че АЦЦ-то за Варна вече е в отделението на 5я етаж в Терапията и ще се раздава заедно с останалите лекарства през октомври.

# 508
Здравейте на всички.Ние в четвъртък влизаме на курс във Варна стискайте палци всичко да е наред.Стефан от 20 дена кашля пи антибиотик и нищо не стана,беше и на вентолин сега е и с възпалени уши......да продължавам ли изобщо незнам.Аман вече.Айнурче ако имаш път и ако имаш време естествено мини да се видим че ми домъчня.Това засега от нас отивам да стягам куфарите.......

# 509
Здравейте аз да ви кажа че курса ни се размина за сега.Вчера Стефан се обрина целия и се оказа днес че сме със Скарлатина и сега ще се лекуваме 10 дни с Клацид през устата в къщи.Това за сега от нас ако има нещо пак ще пиша.

Общи условия

Активация на акаунт