Ябълка за безплодието - тема за надеждата, любовта и..още нещо

• 71 202
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте момичета,
това са най-щастливите мигове в живота ми.Когато отидохме аз съм била бременна вече съвсем в началото.Имах нужда да посетя мястото, заредих се с много вяра.И хората, които ни посрещнаха бяха изключително мили, дадоха ни надежда,
Коланчето си е с мен и не си го свалям.Късмет на всички, и все повече бебенца пожелавам.  Praynig Hug Praynig

# 121
  • София
Беба, много се радвам за теб. Пожелавам ти лека бременност и най-прекрасното бебе на финала!

Кенга, и на теб пожелавам същото!

# 122
Момичета, честито! Продължавайте да си носите коланчетата и да  се молите на Господ и всичко ще е наред! Hug

# 123
Кенга, много се радвам за теб!  Hug Hug Hug

# 124
Ех,че  е вълнуващо !Носете си коланчетата,те щи ви пазят!!! Hug
Хайде да ви наредят на първа страница и дано списъка се напълва и занапред!!! Praynig

Още веднъж Честито и безпроблемно до края!

# 125
МОмичета честито и лека бременност!

# 126
  • Пловдив
Момичета ,тихо честито!   bouquet
Колко хубави новини!Винаги ,когато падна духом ,нещо ми помага да повярвам пак!
Искам само да ви кажа ,че една моя позната ,с която се засякохме на празника Златна ябълка в Горни Воден ,също е бременна.Разбрах го онзи ден и страшно се зарадвах!Тя не пише във форума ,но исках да ви кажа и за нейната радост.
Късмет на всички!  bouquet  bouquet  bouquet

# 127
И аз си имам коланче от 14.08.2009г., което от както е сложено не съм го сваляла, само когато се къпя. Аз вярвам, че ще ме пази до края.
Беба, пожелавам ти леко бременеене.

# 128
pepa_25 , честито и лека бременност!
Нека темата се изпълни с още положителни тестове!

# 129
Честито и леко бременеене,Пепа!  bouquet

Хайде някой да ги подреди всички в списъка ,че вече станаха много и нека дават пример от първа страница! И да повлечете крак!

# 130
Честито на всички забременели момичета  Hug!!! Господ и Богородица да бдят над вас и вашите семейства!!!  Момичета, не знам за кой път чета тази тема и сърцето ми се свива от мъка, че не можем да отидем до този храм. И причината не е финансова или техническа, а просто моят мъж категорично отказва да бъде кръстен  Close  От тук на сетне смятам, че всяка постъпка от наша страна към който и да е било храм, ще звучи несериозно  Tired Моля, споделете, някоя от вас имала ли е този проблем и как се сте се справили с него  ooooh!

# 131
Мила, не виждам защо се притесняваш - не е нужно да сте кръстени и двамата, за да влезнете в църква. Мисля, че вярата е по-важна от това кръстен ли си или не. Мъжа ти отказва само да бъде кръстен или и изобщо да ходи по храмове? Сигурно си му обяснила ритуала с коланчето, кажи ме , че е много важно за теб и не виждам какво ще се дърпа - няма на него да връзват я  Hug

# 132
Благодаря, за отговора  Hug  Ходим заедно по църкви и манастири, но в последният ни казаха, че щом не е кръстен той няма ангел до себе си, и съответно свещите които палел (не помня точно думите на служителя)  били  Crazy а бе нещо като невалидни  Crossing Arms  Но след това което, ти ми каза ще направим разходка до този храм  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig пък дано моят ангел проработи  Joy Не е за смях .... ама три години са си три години .... и вече освен да иронизирам  Tired  Благодаря за чудесната темичка! И дано да се препълни с положителни резултати и пухкави палавници на финала! Успех момичета!  Praynig Praynig Praynig

# 133
...но в последният ни казаха, че щом не е кръстен той няма ангел до себе си, и съответно свещите които палел (не помня точно думите на служителя)  били  Crazy а бе нещо като невалидни  Crossing Arms 
Извинявам се, но това го има само в Бг църквите. Как може по този начин да се изнудват хората да правят кръщенета и тем подобни. Вярата си е вътре у нас и няма такива - валидни, невалидни. Бог не дели чедата си по никакви критерии !!!

# 134
Толкова много се радвам когато вляза в тази тема и видя,че има нови бременни с помощта на коланчето  Praynig
Моето е вече доста мърляво, но не го свалям от кръста си.
Още около 3 месеца се надявам да изпълнява мисията си и след това живот и здраве - под леглото на бебето  Laughing

Успех на всички момичета повярвали в силата на Бог и не забравяйте, че понякога пътят е трънлив и дълъг, но имаш ли вяра, всичко се постига  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт