Ябълка за безплодието - тема за надеждата, любовта и..още нещо

• 71 200
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
Благодаря и аз Звездичка! Hug

# 106
garga и аз не те нападам, нито се заяждам, но как е възможно да смяташ, че отиваш, връзват ти колана и след два месеца си готова бременна?
Това не е концерт пожелание.
Смисълът на вярата не е да вярваш до първото разочарование, а да продължиш да вярваш и след него.Това са изпитания чрез, които Бог ни изпитва и за съжаление са малко издържалите  Sad

# 107
Като изчетох темата се сетих, че малко след сватбата кумата на свекървата ни даде една ябълка да изядем, като каза че е за безплодие.Тогава обаче не исках бебе, учех и щях да градя кариера и не я изядохме.Освен това си мислих, че може да не е за хубаво, беше ме страх.Сега разбирам, колко съм била проста!Сигурно много съм разсърдила Бог, щом толкова години чакаме бебето и то все не идва.
Радвам се за всички успели момичета и се прекланям пред упоритостта и вярата ви.
Звездичка! молитвите са още една надежда за грешната ми душа.Първата прочетох през сълзи.

# 108
Като изчетох темата се сетих, че малко след сватбата кумата на свекървата ни даде една ябълка да изядем, като каза че е за безплодие.Тогава обаче не исках бебе, учех и щях да градя кариера и не я изядохме.Освен това си мислих, че може да не е за хубаво, беше ме страх.Сега разбирам, колко съм била проста!Сигурно много съм разсърдила Бог, щом толкова години чакаме бебето и то все не идва.
Радвам се за всички успели момичета и се прекланям пред упоритостта и вярата ви.
Звездичка! молитвите са още една надежда за грешната ми душа.Първата прочетох през сълзи.
Не се тормози,отиди до църквата в Горни Воден ,вземи ябълка ,която да изядете.
Бог ни изпраща такива неща в живота ,за да ни покаже нещо,за да ни поуче,и после отваря нови врати.Просто вярвай и Бог ще те дари с рожба !!! Praynig

# 109

Бог ни изпраща такива неща в живота ,за да ни покаже нещо,за да ни поуче,и после отваря нови врати.Просто вярвай и Бог ще те дари с рожба !!! Praynig

Много силни думи! Peace
Да си пожелаем повече хора да разберат значението им. Praynig

# 110
повече вяра е нужна на съвременния човек

# 111
Не съм се разписала в новата тема.
Дай Боже повече положителни тестове!

# 112
С нетърпение ще чакам другата година да отида и аз за ябълка убедена съм, че ще помогнат на всички ни.

# 113
Защо ще чакаш другата година?По всяко време могат да ти четат молитвата и да ти вържат коланчето. Hug
Късмет!И не спирайте да вярвате..... Praynig

# 114
С нетърпение ще чакам другата година да отида и аз за ябълка убедена съм, че ще помогнат на всички ни.
Няма нужда да чакаш другата  година ,освен ако не искаш да спазиш обичая да е точно по Велик ден!Аз ходих преди месец ,ябълки има в един панер под иконата.Всъщност всеки ,който отива за такава молитва носи ябълки,попа ги добавя при другите и така винаги има!Аз лично занесох три! Peace

# 115
И аз днес ходих в храма.Невероятно е, има мистика там, много енергия.Свещеникът е очарователен.Имам си коланче и ябълка дават, обясняват всичко.
Момичета, по разказа на служителите в храма много бебета са станали с вяра и помощта на чудодейната икона на Света Богородица.Отидете, мястото е свято! Praynig

# 116
Съдейки по линийките вече имаме още две бременни в темата.
etiiordanova, Beba81 честито момичета!  bouquet  bouquet  bouquet 

# 117
Е,момичета честито!Защо не сте се похвалили да ви добавят в списъка на първа страница?А и разкажете колко време след посещението ви на манастира стана чудото Peace

# 118
Пожелавам на всички скоро да напълнят темата с положителни тестове Hug
Ние успяхме от първият опит (след лечение на киста и липса на овулация)- коланчето ми вече е доста мърляво,но не го свалям Crazy
Никой не вярваше,че след всички перипетии ще успеем още от първият път, но явно ябълката и коланчето си знаят работата Wink
Кураж момичета и само напред към вашето щастие Hug

# 119
Beba81 , Kenga_  ,etiiordanova честито   bouquet !От кога чаках някой друг освен мен и Карамел да се разпише.

pashic взех си коланче на 1 май...а съм заченала към 7-8 ми май.Веднага! Hug

Успех на всички!

Общи условия

Активация на акаунт