Ябълка за безплодието - тема за надеждата, любовта и..още нещо

• 71 195
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
Честито Успение Богородично!
Дано Богородица помага на всички, които се обръщат с  искренна вяра и молитва към нея!

Последна редакция: сб, 15 авг 2009, 20:04 от Звездичка!

# 91
Дано догодина на този светъл празник всички да запалим свещичка с бебче в ръце Praynig

# 92
Дано догодина на този светъл празник всички да запалим свещичка с бебче в ръце Praynig
Дано,дано Богородица чуе молбите ни! Praynig baby_neutral

# 93
Здравейте момичета!
Ние бяхме в Горни Воден, преспахме там. Присъствахме на вечерната и сутрешната литургии.  Още като отидохме запалих свещички и едната я нарекох и се помолих за вас,  дружките ми от форума, за здраве и скоро да гушнем и ние по едно мъниче.
Имаше и други двойки, запознахме се и си говорихме много /и едно момиче тук от форума, веднага се познахме Simple Smile, предполагам, че и тя ще се включи/
Много се радвам, че успяхме да отидем, наистина магическо място.  Дойдоха и няколко майки с бебчетата си.
Сигурна съм, че Богородица е чула искрените ни молитви и молбите ни и ще ни закриля и ще ни помага!

# 94
  • София
Иветод,чудесно. Hug
Сигурна съм, че Богородица е чула искрените ни молитви и молбите ни и ще ни закриля и ще ни помага!
Вярвам и аз,че ще е така. Praynig

# 95
Здравеите момичета и от мен .И аз съм с колан4е като вси4ки вас и искрено се молия на Богородичка,да ни закрилия и пази и да ни дари с бебе всички нас .Ние с милото ходихме на празника до Рилския манастир,че така биах 4ула че е хубаво да се преспи на свиато м ясто една ве4ер преди големия празник на светата маика. : Praynig

# 96
Привет на всички с надежди в хубавата темичка!
Вярвайте и Богородица ще ви помогне!
Желая ви скоро да видите положителни тестчета!

# 97
  • София
Момичета, искам да споделя, че вече и аз съм с коланче. В събота бяхме в църквата. Знаете как е, разплаках се. Продължавам да се моля на Бог и на Богородица да ни дари с детенце.  Praynig
Вярвам, че на всички нас ще помогне.

# 98
Продължавам да се моля на Бог и на Богородица да ни дари с детенце.  Praynig
Вярвам, че на всички нас ще помогне.
И аз продължавам да вярвам.
Успех на всички,и дано скоро се похвалим с мечтаният резултат! Praynig Praynig

# 99
Аз искам да попитам кое ли момиче от всички с коланчета е рекордьорка по носенето му ? Не се заяждам, наистина ми е любопитно. Защото аз моето много го пазех в началото и го носех постоянно, но след месец-два доста се омърля и го оставих до леглото ми. Наистина ще ми е интересно да знам дали някое момиче го носи вече година-две и още вярва в силата му ?
 Извинявам се, ако някоя от вас си помисли, че ви нападам. Аз самата толкова много се надявах, но явно цялата ми вяра вече се изпари и в момента съм леко сърдита на Бог. Обиколих толкова манастири, целунах толкова чудодейни икони, прескочих до различни краища на България, молех се и все още се моля всяка нощ, посещавам и лекари и .. резултат нула.
Успех на всяка една от вас. Трябва да успеем !

# 100
Гардже...аз си нося колана откак ми го сложи лелката.Свалям го само за къпане.Успеха го виждаш в подписа ми.Но аз забременях седмица след слагането на колана така ,че не знам дали съм пример.
Една моя приятелка ходи в началото на лятото след като видя успеха ни.Носи го до преди месец после го свали и го оставила под възглавницата ,защото нищо не се получавало.В същото време бяха си подали молба за инвитро с половинката.Не го носеше близо месец.Когато и се накарах тя го сложи отново и след две седмици им се обадиха ,че са одобрени за инвитро.Надежда винаги има.... Hug

# 101
Като забременееш месец-два след слагането на колана, после вече е логично да вярваш повече и да не го сваляш. Ако те чака ин витро процедура скоро, също има смисъл да се надяваш .. ама да сложиш колана и да го носиш година, че и повече и ОЩЕ да се надяваш .. ей, това ми е чудно  newsm78

# 102
 Здравейте, момичета! И аз да се отчета- нося си коланчето от 01.05.09г. и го свалям само когато се къпя и да го изпера.Ходихме отново в горни Воден с моя съпруг и преспахме в църквата на 14.08 вечерта срещу Богородица.Беше прекрасно.Присъствахме на службата и се запознах с ivetod .Мислих да си сменя коланчето с ново , но после реших , че този ми е късметът PeaceНищо че първото ми инсе беше неуспешно.Всяка неделя си казваме молитвата, която ни чете свещеника и вече я зная наизуст. GrinningВярвайте, вярвайте и ще се получи. HugЗнам само, че един ден и аз ще стана майка. Успех момичета Hug и Бог да ни помага.

# 103
Момичета, следя тази тема тайно, и се надявам да ми се случи чудото. нямам възможност да отида до църквата за коланче, но възможно ли е да споделите тук каква точно молитва казвате, за да мога да си я казвам вкъщи или като отида на църква? Аз имам подарък от майка ми Икона на Богородица, която седи над главите ни, но искам всеки ден да казвам молитвата за бебе. Благодаря ви за отзивчивостта!!!   bouquet  bouquet  bouquet

# 104
Бебе, виж тук има няколко молитви, аз в къщи имам молитвеник, в който пък молитвата е друга, но искаш може да си четеш някои от тези.
Също би било добре и в някоя църква да се прочете такава молитва от свещеник.
garga, само не се отказвай, понякога е нужно по-дълго търпение, но ако продължаваш да вярваш и да се молиш с цяло сърце чудото ще се случи Hug

Общи условия

Активация на акаунт