Ябълка за безплодието - тема за надеждата, любовта и..още нещо

• 71 189
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
http://zlatnaiabalka.com/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1
Не знам дали вече някой не е пускал този линк. Ако е така, моля да ме извините  bouquet
 Jeny, от колко часа ще е службата на 14.08?

Praynig

# 76
До Dudence : като се обадих на посочения телефон говорих  със съпругата на свещеника и тя каза да сме пристигнали до 18:00ч.,така че службата ще е може би от 19:00ч.предполагам. аз не знам дали цялата вечер ще се стои в храма или ще има обиколка.? ако някой е ходил на Голяма Богородица да пише? Успех момичета Hug

# 77
Здравейте момичета!
Аз също се обадих в църквата да питам можем ли да отидем от петък вечерта/14 август/ и жената каза да заповядаме, но че е добре до 18 часа да сме там. И аз искам да помоля момичетата, които са преспивали там /ако има такива/ да разкажат малко повече, носи ли се нещо и т.н.
Дано Богородица е с нас, момичета!

# 78
 Аз купих днес бебешко боденце и мисля да го занеса като дар в църквата, но може да се занесе не само детска дрешка , а и олио и др., но да е от сърце. Praynig.Аз също се притеснявам как ще пътуваме  на следващия ден,  защото сме от далеч.

# 79
Здравейте момичета Simple Smile вчера случайно попаднах на тази тема и изчетох предишната и тази.... Благодаря на всички които са писали и споделили  Hug Много ми хареса написаното и снощи разказах на любимия за едно пътуване до Горни Воден в този петък следобяд за литургията, дано успеем да се организираме. Хубав ден за всички   bouquet

# 80
Момичета, знаете ли ако отидем в петък вечерта за литургията, къде се нощува?

# 81
  • Пловдив
Ivetod, доколкото си спомням разказите на попа и попадията на такива празници се спи вътре в самата църква, мисля, че казваха, че има дюшеци. Сигурно и ние ще дойдем. Grinning

# 82
Момичета, пожелавам успех на всички, които ще ходите до църквата за Голяма Богородица, сигурна съм че Света Богородица ще чуе молбите на всички, които нощувате там точно срещу този голям празник!  Hug
После обезателно да разкажете как е минало!

# 83
Ivetod, доколкото си спомням разказите на попа и попадията на такива празници се спи вътре в самата църква, мисля, че казваха, че има дюшеци. Сигурно и ние ще дойдем. Grinning

Благодаря ти, ще се видим там!

# 84
  • Пловдив
Ivetod, май съм те подвела за дюшеците. Според мъжа ми попа е казал, че всеки сам си носи каквото прецени /одеяла, дюшеци/. Embarassed

# 85
Благодаря, не се притеснявай Simple Smile. Ще видя какво можем да вземем Simple Smile

# 86
  • Пловдив
Добро утро и честит празник на всички!
Нека Св.Богородица чуе молитвите ни и ни дари с по едно прекрасно бебче! Praynig Praynig Praynig
Ето я и нея, Чудотворната икона:

# 87
anetka_ta дано мила да ги чуе и по скоро да се случи чудото за всички семейства който искат детенце. newsm03 smile3525 smile3525

# 88
  • София
Честит празник на всички! Нека сме здрави, силни духом и Богородица се смили над нас!  newsm17

След малко отивам на църква и ще се помоля за всички нас.

# 89
  • София
Честит Празник Скъпи Момичета!  bouquet
Нека Богоридица ни пази и закриля и бъде с нас по пътя към така желаната рожбичка. Praynig
Ще очаквам с нетърпение разказите на момичетата които от снощи са в Горни Воден. Hug

И аз след малко отивам да запаля свещичка и да се помоля за всички ни,дано Господ чуе молитвите ни Praynig

Зази,а ти си страхотен човек и съм убедена,че ще бъдеш възнаградена за това,моля се да е скоро. Praynig Hug
понеже честичко надничам във вашата темичка Mr. Green-Има ли мами над 35....,защото всички сте много положителни и ми доствя удоволствие като ви чета,та от там съм си направила тези изводи за теб Hug

Общи условия

Активация на акаунт