Ябълка за безплодието - тема за надеждата, любовта и..още нещо

• 72 930
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте, нова съм тук и искам да се похваля, че от 11.11.2009 и аз вече съм с колан че и истински вярвам, че чудото ще стане. Успех на всички и дано скоро всички се похвалим с положителен резултат.

# 151
Здравейте! От вчера и аз си имам коланче.Имахме късмет че отидохме точно по обяд и отчето беше там,чете ни молитва ,обясни ни всичко за ритуалите.Тръгнахме след това за София за кл.Малинов заредени с много положителна енергия.Бог е милостив и знайте че всички ние ще се радваме един ден на свои деца,но нека да не чакаме а и ние да се потрудим малко или много по един или друг начин ще стане ,при някои като нас наистина се налага намеса от лекарите ,но това не ни пречи да вярваме нали. Hug

# 152
Момичета  от вчера и аз съм с коланче  мисля че съм заредена с повече положителна енергия. Praynig
Пожелавам през новата
 година много,много  EFP

# 153
 Здравейте! Не съм писала отдавна(а трябваше) BlushИскам да ви споделя, че и аз ЧАКАМ ВЕЧЕ БЕБЧЕ , С ПОМОЩТА НА БЯЛОТО КОЛАНЧЕ !!!! Grinning Имайте вяра, носете си коланчето, молете се всеки ден и чудото ще стане! Heart Eyes

# 154
Честито мила  bouquet
Желая ти лека бременност, а то като гледам ти си доста напред с материала Laughing
Хей нека някой да включи cubв списъчето на първа страничка Peace
Хайде дано още момичета се похвалят да ни тръгне страхотно оптимистично годината Peace

# 155
Честита бременност,cub! Hug
То дошло време за раждане,а ти чак сега ни съобщаваш хубавата новина. Wink

Хайде дано още момичета се похвалят да ни тръгне страхотно оптимистично годината Peace
Дай Боже! Praynig Praynig

# 156
cub , радвам се много.Вярата винаги помага!

# 157
Благодаря! Heart EyesПожелавам ви през тази година и при вас да дойде щъркела!!! Praynig

# 158
cub честито много се радвам за теб дано и ние всички скоро да се похвалим с  EFP Hug

# 159
сега по КАНАЛ 1 даваха за ГОРНИ ВОДЕН И  ПРАЗДНИКА на ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА И ЗА БОГОРОДИЦА
....моми4ета искам да ви попитам по всико време ли мога да отида до храма за колан4е...и мога ли да бада сама без мъжат ми.....
или трябва да 4акам когато е истинският праздник на 20 март казаха 4е е
...БЛАГОДАРЯ.....
/АЗ съм на 20 дена след аборт и много искам бебе,4аках го 6 години,,,,и то за късмет,,,,,,,,,аз вярвам,,,това ме държи силна/

Последна редакция: нд, 10 яну 2010, 16:02 от jdesika

# 160
....моми4ета искам да ви попитам по всико време ли мога да отида до храма за колан4е...и мога ли да бада сама без мъжат ми.....
или трябва да 4акам когато е истинският праздник на 20 март казаха 4е е
...БЛАГОДАРЯ.....
Да,мила по всяко време на годината може.Само се обаждаш предварително. Peace
Вярата е нещото,което ни помага-не самото коланче само по себе си.То е просто символът на нея. Simple Smile
"Блажени са страдащите, защото те ще бъдат утешени." Praynig

# 161
..а мога лисама да отида/без мъжат ми/....или трябва задължително и двамата...

# 162
Най-добре се обади на отчето и го попитай. Там всички са много мили и ще ти кажат какво да правиш. Peace

# 163
Да,можеш и сама да отидеш,аз ходих сама,защото мажа ми го нямаше тогава...

# 164
ИЗ4ЕТОХ ВСИ4КО...и двете теми..от на4алото до краят....
...искам такова колан4е...и вярвам в силата му.
късмет моми4ета  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт