Ябълка за безплодието - тема за надеждата, любовта и..още нещо

• 71 043
  • 737
  •   1
Отговори
# 30
  • София
За св. Мина си имаме традиция, всяка пролет на 22.03 ходиме там да посрещаме щъркелите. Всяка година на тази дата пристигат и като се влиза през кв. Бенковски още от църквата започват да се виждат пълните щъркелови гнезда Flowers Sunflower, после по пътя от двете му страни  , последните 3 години сигурно 20 гнезда се напълниха и като стигнем манастира съм винаги много бебешки настроена . Тогава си връзвам мартеничките.
Миналата седмица ходихме там и беше още по-трогателно защото има малки щъркелчета в гнездата  stork-boy stork-girl
Успех на всички  Hug Hug Hug

# 31
от 25.06 и аз съм с коланче.а честито на успелите ни момичета.сега само да се грижат за себе си и бебоците.който може нека отиде до църквата.много +енергия има там.ако работата стане,съм се зарекла пак да отидеме,но този път по-подготвени да занесем дарове.докато отеца ни четеше молитвата много ми се доплака.едва се сдържах.после навън мъжа ми ми каза,че много му се доплакало.дали не е знак?!?съвсем спонтанно отидохме.бяхме на почивка във велинград,но времето беше лошо и не ставаше за разходки,та решихме да си направим круиз и аз предложих да отскочим до там.така или инаше сме по- близо отколкото от софия.а отеца каза:ами Господ ви е пратил днес тук.много вярвам,че Богородица е с нас.вярвайте и ДАЙ БОЖЕ всички да ни закачи щъркела.

# 32
anina,
пожелавам ти успех, дано скоро и твоето чудо се случи.

Напомням на всички момичета, ако не сте чули добре в църквата, в момента в който забременеете да се обадите на отеца да ви прочете молитвата за износване и да спре да чете тази за забременяване.

# 33
  • София
Карамелче, това е много ценна информация  Peace Peace Peace
Аз не знаех за нея, гледай как се развиват нещата  Peace Peace Peace
Стана ми едно такова готино Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Успех на всички искащи и чакащи Heart Eyes

# 34
  • Пловдив
Здравейте!
Доста време ме нямаше,но се завърнах...  car003
Предусещам ,че скоро някой ще се похвали  Praynig Praynig Praynig

# 35
pitia предупредиха ме мен в църквата Heart Eyes
И като забременях веднага се обадих...е толкова се радваха всички в църквата...няма такива мили и искрени хора.

# 36
anina,
пожелавам ти успех, дано скоро и твоето чудо се случи.

Напомням на всички момичета, ако не сте чули добре в църквата, в момента в който забременеете да се обадите на отеца да ви прочете молитвата за износване и да спре да чете тази за забременяване.

Ей добре, че го сподели. Аз май съм пропуснала тази част, защото не си спомням да ми го е казвал отеца, но ти благодаря, ще го имам предвид   bouquet

# 37
  • София
Карамелче, много ми се иска и аз да ви последвам, за това още при първа възможност ще отидеме там, задължително ли е моето момче да влиза в църквата? Нали не е проблем да се отиде сега, по това време, а не по Великден?
Ходих вече 2 пъти в Руската църква в София, писах на листче какв искамеи се молих... сега искам да отида и там  Rolling Eyes Praynig Praynig Praynig

# 38
снуки   Heart Eyes
принципно молитвата се чете на двамата, после на теб ти слагат коланчето, а той хапва от питката, която сте занесли за това си мисля, че май е добре да сте двамата.Но пък ако няма възможност да дойде с теб, предплогам ще е добре да звъннеш направо на отеца и да го питаш  Heart Eyes

# 39
Страхотна тема .Честито на успелите с помоща на коланчето и ябълката .Дано по скоро се напълни с повече забременели момичета. smile3535

# 40
  • София
Бллагодаря ти, мила Карамелче!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Като отида ще пиша, ще се постарая и двамата да отидем! А питката трябва ли да е постна? И освен нея носим и ябълки, нали? Rolling Eyes

# 41
снуки   Heart Eyes
Отеца не ми каза нищо специално за питата, значи би трябвало да няма ограничения  newsm78 Поне така мисля.
Аз носих пита, дар за иконата - бебешка дрешка, две ябълки и олио.Като олиото и дрешката са дарове, една част от питата се хапва от мъжа, а ябълките се оставят, за да има за следващите жени, които ще отидат.

# 42
Бллагодаря ти, мила Карамелче!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Като отида ще пиша, ще се постарая и двамата да отидем! А питката трябва ли да е постна? И освен нея носим и ябълки, нали? Rolling Eyes
нашата не беше постна ! Няма проблем!

# 43
  • София
много ви благодаря момичета, много благодаря за ценната информация!!!  Hug Hug Hug Hug

# 44
  • varna
и аз съм с коланче от 21.07,хапнахме си по половин ябълка с моя и вярваме че чудото ще стане , а и попа беше доста уверен голям кураж ни вдъхна newsm10

Общи условия

Активация на акаунт