Ябълка за безплодието - тема за надеждата, любовта и..още нещо

• 71 086
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
Ами ако не аз, ще накарам майка ми да умеси Peace Може би като тръгна пак ще по-досаждам, но да не забравя да взема нещо Heart Eyes
Благодаря ви милички, дано Бог ни дари с дечица всички, аз ходя редовно в руската църква и се моля и си пиши писмо, до сега винаги Бог е чувал молитвите ми, вярвам, че и сега ще е така, както и на всички нас Peace

# 631
  • София
...Благодаря ви милички, дано Бог ни дари с дечица всички, аз ходя редовно в руската църква и се моля и си пиши писмо, до сега винаги Бог е чувал молитвите ми, вярвам, че и сега ще е така, както и на всички нас Peace

АМИН!  Hug

Късмет! И после разкажи как мина.   bouquet

# 632
Дано, наистина дано чудесата ни се случат Praynig Praynig Praynig
Задължително ще пиша момичета Hug

# 633
Благодаря ти,Боже!
С помощта на бялото коланче чакаме така жадуваната от нас рожба!
Моля се всичко да е наред до самия финал Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 634
Прекрасна новина ME4KONI.Лека,безпроблемна бременност ти желая и здраво бебче на финала. Нека Св.Богородица бди над теб и те закриля през цялата бременност!

# 635
Лека бременност и здраво бебче, стискаме палци Hug

# 636
Благодаря ви ,момичета Hug Hug
Дано с Божията помощ стигнем финала Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 637
  • София
Честито, me4koniHug Дай Боже всичко да е наред този път и да гушнеш живо и здраво бебче около термина!  Praynig Praynig Praynig

# 638
Честито, me4koni!!!
Слава на Бога и на Св. Богородица, да ви закрилят и помагат - на теб, бебчето и на цялото ви семейство!

# 639
Здравейте момичета , попаднах на Вашата тема и ми стана много интересно.
Започнах да се замислям да отскочим и ние , да запалим по една свещичка , а пък ако отчето е там , може и молитва да си поискаме.
Честито на успелите момичета  Hug

# 640
Me4koni,честито и от мен.Дано всичко при вас е наред,нека Богородичка те закриля Praynig, Дай Боже тази темичка бъде пълна само с такива новини.Желая го на всяка една от нас и се моля всяка вечер за това. Praynig Praynig Praynig

# 641
Извинявайте за некомпетентното ми въпросче,но бихте ли ми казали какви са тези бели колани?Много бих искала да ми обясните,за да се включа.
От 6 месеца опитваме с мъжет ми ,но не се получава.Вече почвам да се отчайвам!!

# 642
  • Ямбол
Правят ги на място от 3 нишки макара,с които обикалят около църквата и правят т.н. коланче.

# 643
Момичета постоянно ли го носите и сваляте ли го някога?

# 644
  • Ямбол
сваля се при къпане или при нужда.Пере се само със вода  и после водата се разлива по саксиите с цветя.

Общи условия

Активация на акаунт