вчера ни наду главите с баща и... като излизаме е по-добре, ама в къщи ли сме и лудваме... И сега съм я взела в стола за кола и крещи и цвърка, понякога дори пищи. Не знам какво е това чудо и дали ще мине... то бива, бива комуникация, ама това минава всякакви граници.
Ако не вика и пищи то е едно :Еееее, или ааааа... Ей така съм вече 
Аз като се запуших втория път вече бях с регулирана кърма, но малкия беше заспал на гърдата ми и явно я е притиснал, аз цял ден си ходех с болката, защото не мислех, че е нещо фатално, и от там цял ден притисната и от банела на сутиена и - вечерта алено червено и с буца. Много майки се оплакват и че при захранването им се получава, ако някой път си с по-силна лактация, а бебето не суче много. Имай предвид, че някои храни също предразполагат към запушване - тия изкуственяшките мазнини например - маргарин, сладката сметана от тортите. Хубаво е, че си се отървала, сега имай предвид, че тази ти гърда може и да е по-склонна вече към запушване. 

Без проблем си слагам Любомира сама в него. Няма нужда някой да ми асистира. Свалянето също е много удобно и лесно. И така се сваля, че дори моята стреслива щерка не се събужда
За жалост ен мога да го намеря в нега да ти го покажа.
Ех, как ми се ходи и на мен на мореее 

Тук въобще не съм виждала такоав нещо. Аз на Маги още й гоня по пода разни паднали неща от чинията. Така, че мисля да си взема две и за двете щерки 

Попринцип искам ад взема някакво малко сакче за Любомира. Маги си има едно и го ползваме за нейните дрехи за път. Искам и едно за Любомира да взема, ама това е май малко мъничко за тази цел...но пък е супер сладко 
Играчките също са на много добри цени и има много избор

! Да са живи и здрави бебовците!
- било вариант, и трябва да си направим и изследвания. Ще ви докладваме 
Сериозно се замислям дали все пак не идват зъби - ние ще станем на 4 коригирани, но иначе на 6 месеца и по принцип е възможно, пък той вече доста неща захапва и непрекъснато си дъвче пръстите. Ще видим!
Та така при нас това е забавлението и ни надува тиквите с татко и. 

Препоръчани теми