Знаете ли кого видях 11

• 40 762
  • 454
  •   1
Отговори
# 120
Днес следобяд Орлин от Кафе, най-нахално ме беше зяпнал, ама и заради това го видях де  Laughing

# 121
  • София
е как бе тя нали с мерцедес джитка?

Ако са верни нЕкои писания-в момента се развежда и мерцедесът й е иззет.  Confused
Другият вариант е някой да й е дал да направи едно кръгче с Киа-та.  Simple Smile

# 122
Естествено, че са верни или мислиш, че детективска агенция ще направи монтаж на снимките на Радост с Ники Николов и после ще ги продаде?

# 123
Даниел Вълчев, преди малко. Готин тип.

# 124
  • София
Естествено, че са верни или мислиш, че детективска агенция ще направи монтаж на снимките на Радост с Ники Николов и после ще ги продаде?

Не съм изчела всички писания. С подробностите не съм запозната.
За всеки случай, мъжът в колата не беше Ники Николов.  Whistling

# 125
Радост я видях миналата седмица на пазара в Борово и си беше с Мерцедеса  Simple Smile, на пазара видях и Маги Желязкова-много готина мацка на живо, а във Фитнеса Яна Маринова-сега е руса много и отива.

# 126
Георги Христов.Естествено на предизборен концерт Mr. Green.Беше много,много слаб и облечен в черно.
Влади Априлов.Беше водещ на същия концерт,облечен с бяла риза,светли дънки и шарени кецове,които доста приличаха на детски с тези шарки Joy

# 127
Радост я видях миналата седмица на пазара в Борово и си беше с Мерцедеса  Simple Smile, на пазара видях и Маги Желязкова-много готина мацка на живо, а във Фитнеса Яна Маринова-сега е руса много и отива.
Е, то от миналата седмица до сега що неща се изписаха...Нейната свекърва твърди, че Мерцедесът й е взет вече.

# 128
  • София
Екатерина Михайлова влезе днес със свита в магазин за играчки на пазара "Красна поляна". Предполагаше се, че трябва да се чувстваме озарени от присъствието й-говореше високо, така че да не остане незабелязана, и чух най-приповдигнатата заявка за покупка на детска играчка в живота си.
Иначе изглеждаше доста симпатично-променена визия, спортно-елегантно облечена, не приличаше на мъж.

# 129
Променена?  Thinking Махнала си е мустаците?!  Rolling Eyes

# 130
  • Временно
Устата преди малко в Лозенец.Нисък и набит.

# 131
  • Варна
Андрей, от "Сблъсък", снощи като се прибирах от работа. Пред мен вървеше едно момиче, така се извъртя да я гледа. Викам си "Тоя пък как грозно се обръща след момичето", погледнах го - той Андрей. Нисък, опитва се да гледа някак си отгоре, над очилата си.

# 132
  Къде беше?

# 133
  • София
Андрей Арнаудов
Станимир Гъмов
Част от Д2
Някакви от Мюзик айдъл дори не знам кой номер...
в един бар във Варна

# 134
  • Временно
  Къде беше?
Излезе от Дрогерията и се качи в една кола.

Общи условия

Активация на акаунт