Знаете ли кого видях 11

• 40 524
  • 454
  •   1
Отговори
# 330
Алтен Алиева в салон MG на Патриарха, много готина прическа и бяха направили, и като цяло беше готина.

Алтен Алиева я виждах доста често зимата и пролетта - учеше английски. Винаги изглеждаше отлично, винаги различна и много много красива жена. Не съм я видяла нито веднъж без да е изпипала и последния детайл от грима, облеклото си и аксесоарите. Не изглеждаше бременна ...

Ще изпипва детайлите ами, иначе току виж Сопола я сменил с друга, по-изпипана Mr. Green

# 331
една дама, изключително приличаща на Теди Церовска, с две мини-кученца и театрален грим в 2 наобед

# 332
Ще изпипва детайлите ами, иначе току виж Сопола я сменил с друга, по-изпипана Mr. Green
Кой е Сопола newsm78

# 333
Кой е Сопола newsm78

Ахмед Доган

# 334
Кой е Сопола newsm78

Предполагам е игра на думи и има предвид Сокола (Ахмед Доган) Wink

# 335
Алтен наскоро я видях в Кърджали с Ахмед Доган. Беше с прилепнала рокля по тялото, нямаше коремче. Така че ако е бременна, е в много ранна бременност, но ме съмнява. Иначе изглеждаше чудесно.

# 336
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Янаки Стоилов - вчера сутринта беше спрял колата си на шосето между Симеоново и Драгалевци (срещу Макс-а). Елегантен и доста младолико изглеждащ.
На това място сутрин могат да се видят доста ВИП-ове, живеещи в района, да си изхвърлят пликчета с боклук в крайпътния контейнер - явно до новите кооперации, вили и къщи в Драгалевци не достигат камионите за отпадъци.  Rolling Eyes

# 337
  • София
Аз пък срещнах Даниел Вълчев и Герджиков. Вървяха по Врабча. Определено бяха в настроение, свежи, добре облечени.  Peace

# 338
В събота пазарувахме заедно в Била на бул.България с Юлияна Кънчева,жената на Жоро Пентаграма.Изглеждаше много добре.

# 339
  • София
Жени Калканджиева на плажа в Китен.Сигурно е пред раждане.Доста е понаедряла.Разхождаше се по плажа с цигара в ръка-ужасно грозно.

Вече си цитирана  Peace Прочетох новината в Телеграф  Laughing

# 340
И в дир.бг пишеше, но бяха пропуснали цигарата. Wink

# 341
  • Бургас
И в дир.бг пишеше, но бяха пропуснали цигарата. Wink
Да, и на мен ми направи точно същото впечатление. Днес пишеше в един бургаски всекиднвеник.
Интересно как избирателно публикуват информация.  Peace

# 342
  • София
В Телеграф си пишеше за цигарата  Peace Пропуснатото беше - " ужасно грозно"  Joy
Може за тях да не е грозно. Днес и аз видях една бременна дама с цигара на спирката на трамвай 20  newsm78 Не, че е кой знае какво, но наистина е грозно. Поне за мен бременна жена ми олицетворява нешо свято, носеща тайнство, някак си неземно.............. и изведнъж напърчена цигара  Laughing / не ме разбирайте погрешно- гадна пушачка съм и аз/  Laughing Ама свят голям, хора разни  Peace

# 343
Преди седмица видях глория в технополис с едни огромни очила и тигрова рокля над коляното и вързана коса на опашка.... адски се беше надула като че ли притежаваше магазина hahaha

# 344
  • София
Какво да кажа аз след като намирам за грозно дори и НЕ бременна жена да ходи и да дими  Crazy
Мисълта ми обаче е друга. Доколко може да изтипосваме тук подробности от личния живот на хората. Не че Калканджиева се е прикривала (иначе нямаше да пуши), но жената си се е разхождала спокойно, а на следващия ден цяла Бг разбира, че дими като комин по плажа. Понякога изнесената тук информация е прекалено колоритна и издържа жълтите издания.

Общи условия

Активация на акаунт