Мъгребски дами за за 17 ти път изкусително засмяни

• 26 296
  • 290
  •   1
Отговори
# 75
Harriet,нещо си в грешка .тази песен я пее Майкъл Джексън,ако не целия нет лъже . Peace

http://www.google.bg/search?sourceid=navclient&aq=1&oq=g … e+thanks+to+allah

Далка,знам  Sad ,той коренно различен линк се появява като го постна,нищо общо с моя който исках да пусна.

Последна редакция: пт, 26 юни 2009, 13:18 от ~BeLLa~

# 76
  • по пътеката
моят си го знае ,танцувал е  на негови песни!едно време са го копирали много като танцьор! аз съм гледала мом4ета, местни,които го имитират нелошо, явно са му фенове! сутринта в залата ,две дами казаха на останалите новината, първи го споменаха, 4е е умрял, аз не посмях да подвигна  темата, не знам до колко им е близка!тукашните агенции няма на4ин да не са споменали по новините сутринта, все пове4е се споделят актуалности, извън политиката  и финансите!а майкъл беше все пак световно известен! не знаех,4е окон4ателно е станал мюслим- това зна4и, ще ще бъде погребан като такъв! представям си феновете как го изживяват, като си спомня  за елвис! последните години, не бях 4ела много за него ,някак беше настрани от прожекторите, не съм 4ула нищо  за децата му,нито за новото му турне! жалко за годините, в които можеше да даде още радост за душата, 4рез музиката!
ина4е не знам как се коментира извън моята среда! свекър ми каза, но веднага коментира ,4е бил болен, това преобразяване явно не се нрави или възприема като нормално желание!
тука пове4е се плашат в момента от грипа,4е имаме два слу4ая ве4е! Crossing Arms

# 77
Белче ...не ми се спори, но тази песен  НЕ я пее Майкъл. Просто това не е той ! И аз мога да пусна в ю туб моя песен и да пиша ,че я пее Уитни Хюстън примерно. Това просто не е неговия глас ! Гласът му е съвсем друг. Peace   
В нета има много грешни информации , нищо ново. Wink

Последна редакция: пт, 26 юни 2009, 13:33 от harriet TJB

# 78
Bella,докато не се намеря на подписване и аз невярвам.Моя опит и на други момичета тук показва,че на мъж вяра да нямаш,хеле на арабин Laughing Ама пусто са много магнетични.
За Майкъл Джексън нищо немога да кажа,защото макар и легенда,макар и да признавам,че е велик певец,хич не ми е по сърце.А за починал или хубаво или нищо Peace

# 79
лелееее...
Хаджи-извин ме...не знаех.

Българската Дулсинея Награби Черния Арабин
отиват да обядват...
а после- Blush Blush Blush ...
Падаме си по Всички Видове Спорт....та да оползотворим  Дъждовното Време

не затормозявайте Модератора Повече
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 80
Линка , така е ,трябва да си нащрек и най-важното май си е късмет да си имаш,с течение на времето се изгражда доверието   bouquet

Харриетче , няма да спорим разбира се  ,права си че има и грешна инфо много но понеже в много сайтове все неговото име пишеше а и имах тази престава години че я пее той   bouquet

Въпрос към мода,не може ли да се хване по айпито въпросният гост за да няма повече такива постове моля.

# 81
Уф и аз да сколасам да се разпиша най- после
Хубав ден на всички
Шаки не мога да се запася с такива количества мляко.Ако рекъл господ и сме късметлии ми се ще да сме в бг до нова година така че исам не искам трябва да намеря алтернатива- със сигурност ще взема колкото мога кутии мляко ама не мога за 6 месеца напред  Laughing. Плюс не знам дали Бледината е хубавокато качество ама на вкус е отврат- почнахме го просто защото още в началото не ми беше слязла кърмата и бебкин първата нощ се съдра от рев та мъжо ходи в 4 часа да търси мляко и тва беше взел.На другия ден кат ходихме при педито каза че може да се дохранваме с него,но първия месец бяхме определено само на кърма, от втория сме на смесено хранене- като сутрин все още е само на кърма.Та историята е тази и така си останахме с Бледината.
 Лека му пръст на Майкъл Джексън- да пачива в мир!

# 82
  • по пътеката
белбей, питай какво има в бг и кое може да най-близко по състав! ние  пиехме едно дето го има и в бг, и в тук! та не мъкнахме пове4е от една кутия за из пътя!това бледина май не съм виждала ,освен пюретата и соковете из бг!то там ще се захранвате като гледам, разгледай какво има в алжир и после сравни с бг, за да си наясно как да караш, за да няма трусове после!тя дори беше на кухня за известно време, за мене евтино и добре сготвено, всеки може да иде да вземе храната, тоест който е свободен!и с нея си ходехме в градината да ядем на морски въздух! добре  беше като беше бебе, кротко ,ама сега  глезла и тиранка!
изтрих целия албум в фотоалбум ,защото няма смисъл да висим из нета, а да не го ползваме!ако има претенции към триене и на настоящия, няма проблем резвам го и него, и после ще пусна паролата да си проверят хората,4е албум няма!не е проблем,ако има нови да се дава парола на ли4ни или снимки да се пуснат по скайп или по друг на4ин,ако има интерес!за да няма съмнения,4е някой рови!

# 83
  • T"A
Белбей, защо не пуснеш една тема в общия форум "Родители в чужбина" и да питаш с какво заместват Бледина Ам, когато си пътуват в България?  Thinking Като проба така... защото разбирам, че във френскоезичните държави е популярна марка, значи ще могат да се включат и майки от Франция и от Белгия, може би от Швейцария, а пък, ако не се съберат мнения - здраве да е, нищо не губиш  bowuu

Лина, може би има някакви основания да смята така за казармата, но щом сърцето ти е на вълна да изчакате да мине службата, добре е, че си го послушала. Иначе за себе си мога да ти кажа, че 5 години живях с моя мъж преди сватбата, но като дойде моментът, доста въпроси ми изникнаха... в смисъл, такъв момент е една женитба, че те кара да се замислиш, това е за цял живот, не става така с едната романтика  Peace Важното е да се чувстваш добре с решението си  Grinning

Дала, на мен ми беше много инетересно за Рашида Датти, но нещо ме съмнява, че е уволнението и е заради детето и начина и на живот... Не знам, не ми звучи логично, по-скоро като слухове или някакво оправдание  Thinking

Фара Фосет участваше в Ангелите на Чарли, не може да не си го гледала, но нейната роля беше в първите сериали, не тези, които ги снимаха последните години (новите са и по-вулгарни като че ли  Thinking). Голяма чаровница беше, но ракът не прощава  Sad

Мир на душата и на двамата!  Sad Аз не съм била почитател на музиката на Майкъл, но талантът му и в музиката, и в танците е неоспорим, другото е въпрос на вкус.
Но според мен и той доста изстрада, като творец и сценичен изпълнител, и може би смъртта е изцеление след всичко, което му се стовари, дано не засегна някого с тези си думи...

Въпрос към мода,не може ли да се хване по айпито въпросният гост за да няма повече такива постове моля.

Не съм модератор, но мога да ти кажа, че, ако гост пише от разни клубове без да се регистрира като потребител във форума, и сменя клубовете при всяко влизане, не виждам как ще му хванат ай пи-то Wink И гостът го знае това нещо явно...

# 84
 Смъртта никога не може да бъде изцеление .Изцеление за мен означава - победа ....Аз не виждам никаква победа в неговата смърт. 'Изцелението ' при него щеше да е турнето,което толкова много искаше и се подготвяше / по малко от 3 седмици до старта/ . Подкрепата и обичта на феновете....това щеше да бъде неговото ''изцеление'' след всичката помия  толкова години..  Peace
Мента ти си много деликатен човек  , и знам ,че не си го казала да се засегне някой.  Hug

/ да се спра и аз вече....че тук не му е хич темата , извинявам се../

# 85
  • Varna
Фарашкитееееееееееее, Фарашкооооо Hug
Едва днеска хванах безжчна . Не сам ви чела заради тази скапана вразка. Ще се  варна да 4ета и дано не се скапе проклетата вразка
За вси4ки едно голямо Hug
Еи, тази сутрин Бате ми каза за Маикъл помислих че пак ме базика. Кофти ми стана, дайе не о4авах. Дано на другото място му е по добре
И за Фара- светла и памет на русата фуриа Praynig

Последна редакция: пт, 26 юни 2009, 16:30 от DELTA_DELTA

# 86
  • T"A
Хари, права си, наистина се затрудних да намеря подходяща дума. Confused Но на мен ми беше много по-мъчно да бъда, макар и непряк, свидетел на това как страда такъв човек.  Sad

Исках да попитам нещо, ако сте го обсъждали, просто подминете въпроса ми... В един друг подфорум имаше една тема "Ябълка за безплодието", изобщо периодично чета за разни странни методи за забременяване, на границата със суеверията (да не кажа, че я прескачат и тази граница). И сред евреите има разни такива "магични" неща - напр. ходят на поклонение на гроба на някакъв мъдрец и вярват, че това ще помогне за намиране на съпруг или за зачеване на бебе, защото един вид и двете неща са сред големите добродетели в религиозен план... Мен по принцип не ме бърка - кой в каквото иска да вярва, но понякога се замислям, че, ако някой го прави, вместо да се лекува, това направо си е престъпление към собств. здраве (пък и още да го препоръчва на другите). И от там и въпросът ми - понеже в Магреба има различни влияния, не само на исляма, но и на местни култури, има ли разни такива вярвания сред хората, че, ако направиш нещо, отидеш някъде или си набавиш някаква билка и я слагаш под възглавницата (примерно) и можеш да забременееш?

# 87
Хей, момичета!  wavey

И при нас се стопли най-послеее. Днес е към 30 градуса някъде....изглежда много добре, слънчицето пече, денят е хубав, като изключим, че още със събуждането ми и чух че Майкъл Джаксън е починал.....Мир на праха му! Нека близките му и всички негови фенове имат нужната сила, за да преодолеят мъката.

Лина, колко време ще е в казарма твоето момче? От къде е, извинявай, сигурно си казвала, но съм пропуснала...Колко време сте заедно? (Ако искаш, разкажи) Питам, така, защото и ние полека лека оправяме документи. Нали търсих фирма, която да преведе акта му за раждане...бяха ми казали 50 евро, което ми се видя много и продължих да търся, и сега намерих преводач, който ще направи превода в 2 екземпляра за 30 евро. Надявам се всичко да е наред!  Praynig

Делтааа, добре, че се появи. Липсваш ни! Къде си в момента?

Някой спомена за танци, вие знаете ли за сравнително новата модна вълна в Мароко (може би и в други страни, но аз знам само за Мароко), повечето тийнейджъри танцуват Тектоник Simple Smile Изглежда интересно, доста хора са се зарибили по тия танци...е, ученици имам предвид де. Може да видите в youtube Simple Smile

Лек ден на всички!  Hug

# 88
Menta не знам за забременяване, но съм чула че ако някоя неомъжена девойка заеме дрехи от тези който е приготвила за сватбата си( разните му кафтани и каракули- понеже едно такова нещо е найстина доста скъпо от порядъка на 500 евро и на горе) щяла да се омъжи скоро

# 89

Исках да попитам нещо, ако сте го обсъждали, просто подминете въпроса ми... В един друг подфорум имаше една тема "Ябълка за безплодието", изобщо периодично чета за разни странни методи за забременяване, на границата със суеверията (да не кажа, че я прескачат и тази граница). И сред евреите има разни такива "магични" неща - напр. ходят на поклонение на гроба на някакъв мъдрец и вярват, че това ще помогне за намиране на съпруг или за зачеване на бебе, защото един вид и двете неща са сред големите добродетели в религиозен план... Мен по принцип не ме бърка - кой в каквото иска да вярва, но понякога се замислям, че, ако някой го прави, вместо да се лекува, това направо си е престъпление към собств. здраве (пък и още да го препоръчва на другите). И от там и въпросът ми - понеже в Магреба има различни влияния, не само на исляма, но и на местни култури, има ли разни такива вярвания сред хората, че, ако направиш нещо, отидеш някъде или си набавиш някаква билка и я слагаш под възглавницата (примерно) и можеш да забременееш?

ООО то да бяха само в Магреба тези суеверия ,ами май навсякъде ги има .Даже се учудвам ,че начетени хора вярват и си губят времето в бабини деветини .Инъче и аз съм съгласна с тебе и за мен това е престъпление да даваш напразна надежда на някого и да не го упътиш към правилния път ...Да ти кажа някои нямат и кураж да приемат истината ,за да ходят да се лекуват и предпочитат така да да си ходят от баба на баба ,до безкрай ,хора всякакви ...Нагледала съм се и съм се наслушала  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт