Хормонален дисбаланс или само кожен проблем!?

• 7 382
  • 22
  •   1
Отговори
# 15
Хм, взеха ми кръв на 26 юни, днес е 6 юли, а все още нямам резултат за 17 ОН прогестерон. Явно го правят за повече от 3 дни  Thinking

# 16
Хм, взеха ми кръв на 26 юни, днес е 6 юли, а все още нямам резултат за 17 ОН прогестерон. Явно го правят за повече от 3 дни  Thinking

Това не може да бъде  Crossing Arms В коя лаборатория и защо не провериш - може някаква грешка да е станала  Thinking

# 17
Ами понеже в Ямбол не правят всички изследвания, повечето хормони ги изследват в други градове-оттук пращат само материала. Така и за този хормон. Лабораторията, в която ми взеха кръв, работи с Българо-германски лаборатории Зинвест в Стара Загора. Дори си позволих да звънна направо там и ми потвърдиха /доста нервно/, че още не е готов, защото аз вече си мислех, че от Ямболската лаб. нещо крият от мен. Ще се въоръжа с търпение. Само дето не знам дали времето ще повлияе на резултата, дълго ми се струва това изследване  newsm78 .

# 18
Взех си резултата на 17 ОН прогестерона /изследването правих на 4 ден от цикъла/.

0,9 ng/ml

при граници
ф.: 0,1-0,8
ов.: 0,3-1,4
л.: 0,6-2,3

Виждам, че е малко завишен. Дано ми дадат направление за ендокринолог този път  Simple Smile

# 19
# 20
# 21
Здравейте!
Да се включа с по-нова информация. На ендокринолог не можах да отида. Записах си час при хомеопат в Бургас и миналата седмица ходих на интервю, което продължи два часа. Вчера ми изпратиха и лекарството. Ще пиша за ефекта.

# 22
Здравейте отново! Определено мисля, че имам ефект от хомеопатичното лечение. Първия прием на лекарството беше на 24 август, тогава в рамките на един месец нямаше видим ефект на подобрение - пъпки си излизаха, но вече по-малки и не толкова дълбоки и мес. цикъл мина безболезнено. Втория прием беше след месец и към момента имам по-голямо подобрение. Но имаме още работа с хомеопата. Доволна съм, че тогава не се съгласих да приемам Диане 35 и мисля, че направих правилния избор.

Общи условия

Активация на акаунт