Дързост и красота - 36 ...дай го тежко, гледай себе си!...

• 19 594
  • 437
  •   1
Отговори
# 300
  • Разпиляна във въображението
Този момент го чаках от толкова време, но нямам никакво желание да коментирам. Ужасен ден Sad

# 301
  • София
Този момент го чаках от толкова време, но нямам никакво желание да коментирам. Ужасен ден Sad
Sad

# 302
  • В средата на времето
Logan, s tezi syrca ot strani ne moga da ti pratq LS...mahni gi za malko...

# 303
# 304
  • България
За великия творец!Не е по темата,но и аз не мога да се сдържа!

# 305
  • в света на илюзиите
Имаше. Тейлър призна на Рич за целувката с Хектор в спалнята, както и за случката с Джеймс. Стефка преди това сто пъти ́и повтори да не казва...Брук и Ник се обясняваха нещо, той я пита дали сега би се върнала при Рич.....Общо взето това беше.  Hug
Благодаря  smile3525

# 306
красимира в
Рич и Брук са двойката на сериала ако Стефани я беше оставила на мира включвам и Тейлър с безбройните си живвания нямаше да имате какво да гледате. Те щяха да са си двамата. Имат общи интереси обща работа. Има химия между тях. Изобщо тепърва ще видим падението на една жена която осъзнава колко всъщност се лъже в преценката за себе си.

Мдаа, така е... и двамата са еднакво повърхностни, егоцентрични и суетни.

хахахахахахха
това пък суетни откъде ти дойде Simple Smile или реши да го дадеш тежко  hahaha

Мда, смятам че и двамата са суетни. Ако смяташ, че не са, докажи го.

# 307
Няма да ти доказвам нищо .
Поради простата причина че даже не виждам да влагаш смисъл в думата "суетен"
Аз с вятърни мелници и надути фрази без смисъл няма да се боря ... не ми е в стила  Naughty

# 308
Цитат на: Hastar

Мдаа, така е... и двамата са еднакво повърхностни, егоцентрични и суетни.

Цитат на: Hastar
Мда, смятам че и двамата са суетни. Ако смяташ, че не са, докажи го.

На мен пък ще ми е интересно ти да докажеш, че са суетни. Thinking
Брук само в суетност не беше обвинявана досега...  Joy

# 309
За повърхностни -да обяснявам ли?Едва ли те приемат за много задълбочена и сериозна,като прелиташ от мъж на мъж,като Брук.Рич гледа повърхностно на всичко.Ако беше обмислял нещата, отдавна щеше да натири Брук в гори Тилилейски.
Егоцентрични-няма смисъл от обяснения.Тук Рич води класацията,Брук е втора,по петите му.
Суетни-я да видим...има ли или не ,доводи?    newsm78
Ако не бяха суетни,едва ли щяха да се занимават с мода.И Брук да иска нова бяла рокля за всяка сватба.Това не е ли суетност?!Има и още,ама стига за сега...     

# 310
# 311
Забелязвате ли, че репликите на Ридж винаги са едни и същи - до скоро бяха "Край с тайните, това беше последния път, когато те пренебрегвах заради Брук". Сега сме на вълна "Край с дългите командировки, вече ще бъда с теб на всеки празник". blahblah

# 312
  • В средата на времето
BAHKO 2 много секси снимка си сложил Simple Smile..има ли и други подобни, там от където си я взел?

# 313
Ако не бяха суетни,едва ли щяха да се занимават с мода.И Брук да иска нова бяла рокля за всяка сватба.Това не е ли суетност?!Има и още,ама стига за сега...     

Извинявам се много но на Брук и ги подаряват не ги иска тя  smile3534 а и ако това че се занимават с мода ги прави суетни то кой в тоя филм не е  newsm78 направо незнам какво да ви правя с тези измислени истории Simple Smile
А Тейлър как се молеше днес не е истина Simple Smile
Брук каза ли му да си заминава при жената искам да знам в тая серия или не ?

# 314
BAHKO 2 много секси снимка си сложил Simple Smile..има ли и други подобни, там от където си я взел?
Няма Sad Те цяла година ще ги пускат снимките от новата сесия.

Общи условия

Активация на акаунт