103- та Лятно- Ваканционна в USA

• 16 089
  • 296
  •   1
Отговори
# 90
  • usa
By the wayи аз да питам за туй deductible, че нещо не го разбирам...аз го рабирам така - ако си избера инс. например $500 вноска на месец, $ 20 co-pay и $2000 deductible- като отида на лекар и ако сметката ми е $600 си ги плащам аз докато стигнат до $2000 и после ли ги поема инс.?
Моля ви кажете правилно ли си мисля или нещо не съм разбрала? Thinking

аз пак да си питам, че с тия смъртни новини ми се загуби поста.. Blush

тц, щом имаш копей за докторска визита, плащаш си копея. deductible-ът е за посещения в болница, лабораторни изследвания, рентгенови снимки, ей такива неофисни докторски мероприятия.

# 91
Добре де ама ако ида при докторът например,платя си копейа и ми направи изследвания за $300- тях аз ли си ги плащам , т.е. първите $2000 deductible си ги плащам аз , а оттам нататък в подобна ситуация си плащам само копейа и тези разходи ги плаща инса, тъй като съм си стигнала deductible? newsm78

# 92
Бенс, надявам се втора среща скоро да нямате. но по- добре така отколкото да се страхуваш от неизвестното.
Честит рожден ден на Гергана- да е жива и здрава и все така послушна
Ние ще се местим другата седмица и  ми е едно неорганизирано, като добавя и проблемите в работата, нямам с какво друго да се похваля

# 93
За тези, които имат желание да гласуват, но няма избирателна секция в техния район- има втори шанс да се заяви желание чрез записване тук http://www.iskamedaglasuvame.com/modules.php Там, където се съберат поне 100 желаещи ще може да се направи секция

# 94
Ванхорн, и тук ти честитя рожденичката!   bouquet Живи и здрави - мама с корем и момиченце...  Heart Eyes

Бенс, миз малко по-нагоре ме е изпреварила и е написала каквото си мисля и аз за вашата ситуация.

MVK, дано "леко" да мине преместването и да се решат бързо проблемите в работата!

# 95
  • У дома
Ванхорн, да ти е жива и здрава рожденничката!!!
След няколко месеца и моя синковец ще чукне тази цифра и от сега ме е страх какъв ли тийн ще е.

Аз пък съм много недоволна от моята работа и се чудя какво да правя. Хем не искам често да сменям, хем ми се ще да си падна на мястото някъде и да спра да се тормоза по този въпрос.

# 96
Вики, и аз бях фенка по едно време, не голяма като теб. Оказа се 4е е от доза Демърол(както там се пише на бг) , но е имал сърде4ни проблеми и преди това.

миз, Кюбит, дано сте прави. Опасението ми е, 4е тя е била в подобна ситуация, и на 15 е избрала БМ и от тогава запо4ват кашите...За мен е важно да не обърка ЕйДжей и да тръгне по нейният път, другото ще го преживея някакси.

Спирам по темата, да не досадя на някой. Peace

Атланта, може би, ако успееш да намериш нещо и тогава да напуснеш. Ние сме в подобна позиция с работата на мъжа ми, не по негова вина за кратко смени няколко компании, но тези са най-назадни4ави и с най-голямо само4увствие.

МВК, леко местене и дано няма пове4е проблеми на работа.

# 97
  • usa
Добре де ама ако ида при докторът например,платя си копейа и ми направи изследвания за $300- тях аз ли си ги плащам , т.е. първите $2000 deductible си ги плащам аз , а оттам нататък в подобна ситуация си плащам само копейа и тези разходи ги плаща инса, тъй като съм си стигнала deductible? newsm78

наи-вероятно ти ще трябва да си ги платиш, но фактически това никои не може да ти каже докато не пристигне сметката... със застрахователните компании човек никога не знае какво да очаква. на мен ми се е случвало както да получавам сметка, която съм била сигурна че ще ми платят, така и да ми плащат сметки, които съм очаквала, че трябва да платя аз.

миз, Кюбит, дано сте прави. Опасението ми е, 4е тя е била в подобна ситуация, и на 15 е избрала БМ и от тогава запо4ват кашите...За мен е важно да не обърка ЕйДжей и да тръгне по нейният път, другото ще го преживея някакси.

ти нали не се сравняваш като родител с нея и нейните родители? ако те бяха наполовина като теб, тази жена нямаше в момента да е в състоянието, в което е...

# 98
миз,много кутиийки в лънч бокс или много кутиийки в голяма кутия к е в лънч бокс или 1 кутия разделена ?ще ми се да минимализирам загубените капаци,хвърлянето на чипо пластмаса и да не влачи много тежко..мерси!
колко сайта има посветени на лънч бокса като таккъв-не е истина..като казвам че болестта на 21 век ще е информ.оувърлоуд никой не ми вярва..
*
бенсън,аз те чета с огромен интерес и нескрита възхита как добре се справяте с микса от емоции и практикалитис

# 99
Привети от дъждовна Будапеща! Да ви кажа какво ми се случи: на чек ин на излизане от САЩ ми казаха, че съм била начислена за депортиране.  Shocked Shocked Shocked Вдигнахме шум, показах си пак картата + писмото, което я удължава и мадамата ми вика: А, ок, това ще го оправя сега. И ме пусна да пътувам.  newsm78 Ама аз се чудя дали не сбърках да тръгна. Съвсем легална съм си, само още постоянната ми зелена карта не е пристигнала.

Някой преживявал ли е такова нещо?

# 100
Първо да благодаря на всички, които поздравиха детенце и мен.
Вчера беше партито с родата- мина ОК.

Хиър ще те чекнат(ССН и др.) и мисля, че няма да имаш проблеми. Ама, си е стряскащо.

# 101
Хиър, няма начин да си за депортиране, без да знаеш - за да задвижат депортиране трябва да имат съдебно решение и да са ти дали възможност да обжалваш. От това, което е казала мацката, оставам с впечатлението, че някой нещо грешно е записал в системата и не е за първи път.

Ама си е наистина стряскащо, ега ти небрежността.

# 102
Еххх какъв лош ден  Cry
... Джако беше голяма част от живота ми ... Да почива в мир  Flowers Rose

Ох, и на мен ми е много мъчно... Още не мога да повярвам...

# 103
миз и анет, благодаря ви. Ще ви държа в те4ение, 4е филма ще е с много епизоди  Confused

Хиър, аз съм излизала с писмо за удължение и не съм имала проблеми при влизане обратно. Може и  да е била некомпетентна служителка.

Последна редакция: пт, 26 юни 2009, 22:17 от benson10

# 104
като казвам че болестта на 21 век ще е информ.оувърлоуд никой не ми вярва..
анет изоставаш с материала.  Simple Smile Пусни една търсачка за information overload, и ще видиш какво става - хич не си откривателка на явлението, нито пък пионер в изживяването на ефекта ...
Мога да ти кажа кой е противотерминът - information filtering, пак широко достъпен за търсачките.  Stop
За мене сред болестите на 21 век, може би точно поради информационното претоварване, е нарцисизмът - поради многото струпване на информация сума ти народ се губи из нея и си мисли, че казва кой знае какво важно и уникално и иска да му се обърне внимание.
Не знам обаче това как може да се предотврати, не съм толкова напред с материала.
Освен това, не ме интересува дали някой ми вярва - явлението е факт и за него се говори, не ми се открива топлата вода.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт