103- та Лятно- Ваканционна в USA

• 16 104
  • 296
  •   1
Отговори
# 120
Благодаря за милото посре6тане моми4ета  Simple Smile

# 121
хартиен чек ползвам само за ситера и за хим,чистене,абосл.ненужно хабене на хартия,марки и време ми е,всичко е предварително зададено,сметки се плащат автоматично,изобщо не ни се увеличава скрин тайма по тази причина..
Този аргумент за автоматичното ми е познат, но за мене е по-скоро контрааргумент и не ме кара да се чувствам комфортно. Както и другият - че ако стане гаф, обвиняваш банката и отговорността се поема от нея.
Не ми се навлиза в подробности защо не се чувствам комфортно с двата аргумента 'в полза', мисля, че е въпрос на личен избор, подлежащ на ревизия според обстоятелствата. Ще се задоволя да кажа скромно като Лари Кинг - "не, благодаря", след като му обяснявали какво благо е интернетът и как с едно щракване на бутона може да има достъп до каква ли не информация. Това през 2006г., когато си признал, че интернет с цел търсене на информация досега не е ползвал. Simple Smile

Последна редакция: сб, 27 юни 2009, 19:34 от блажка

# 122
  • У дома
Пак надничам във форума вместо да се хвана с чистене....
Да се похваля с новия тел. Samsung eternity страхотен е. С най-малка радиация се оказа и е страшно функционален. Синът си упражнява ръкописа на него, малката смята снощи с часове, а аз го превърнах в ай-под с допълнителна карта от 8МВ. Горещо препоръчвам.

BTW  понеделник мисля да заведа децата на Taste of Chicago, някой вече да е ходил тези дни?

# 123
Ние тъкмо се върнахме от Ниагара!
Първо, че вместо 4.5 часа, които пишеше, че ще пътуваме пътувахме 7, което допълнително усложни нещата, второ, че кучо беше навън, а почна да вали, че се обаждах на съседката да го прибира, та бяхме малко притеснени ( да не казвам ужаса, който заварих в къщи като се прибрах понеже го пуснали кален в къщи, та за добре дошла изчистих къщата в 12 вечерта), обаче беше СУПЕР!!!

Не се качихме на корабчето защото имаше ужасно големи опашки, направо беше кошмар с чакането, а ние много напреднахме с времето и просто нямаше как, но минахме на observation tower-a и на  Cave of the Winds! Калин поиска да минем два пъти на последното през най-голямата вода го положението в което просто не остана суха дреха по нас, всичко беше подгизнало, направо кошмар, обаче голяма емоция беше!
Да са ми живи и здрави децата, как издържаха не знам! Беше адска жега, вървяхме доста, а и те въобще гък не казаха да се оплачат! Да не говорим, че пътя на отиване и връщане го направихме 12 часа ( тръгнахме в 5.30 сутринта, пристигнахме в 12, седяхме го 5.30 следобед и се върнахме в 11 вечерта у дома).

Имам само няколко неща да отбележа, за тези които ще ходят- ако времето е топло, нямате нужда от никакви дрехи с дълги ръкави! При нас беше толкова горещо, че исках да скоча във водопада направо, а бях помъкнала ( понеже мислех, че ще е студено) сума дрехи с дълги ръкави и само по 1 чифт летни.
Не съветвам да обувате сандалите, които дават от Cave of the Winds, защото много се хлъзгат, не са стабилни и е опасно! Да не говорим, че като излезеш целия мокър, после седиш поне 30 мин в прохода където Е студено и краката ти замръзват.
Покривала за да не се мокрите дават от там и на корабчето, и в пещерата, аз това не го знаех и помъкнахме нашите дрехи за дъжд.
Пригответе си МНОГО повече време от предвиденото за стоене там. Аз си мислех, че ще идем, ще видим каквото за 2 часа и ще се връщаме, но в действителност като имаше много туристи се чакаше адски много време за всичко.
Много е евтино обаче! При нас тука всичко е супер скъпо и това ми направи много голямо впечатление! Имаше много хубави сувенири и аз взех разни работи, но не само там, и храната беше евтина, въобще се изненадах много приятно.

Струва си гледката отвсякъде обаче!!! 

# 124
Здравеите!Искам да намеря маики с които да се виждаме по парковете Simple SmileАко има някой да живее в района на Нортброок или Уилиинг,нека пише!

# 125
  • O.A.E./ Пазарджик
момичета здравейте!
Намесвам се в темата ви за да ви попитам дали е вярно, че в Щатите е забранено новородени в самите Щати български деца да се кръщават с български имена. Благодаря и всичко най-добро!

# 126
момичета здравейте!
Намесвам се в темата ви за да ви попитам дали е вярно, че в Щатите е забранено новородени в самите Щати български деца да се кръщават с български имена. Благодаря и всичко най-добро!

Не е вярно  Naughty

# 127
момичета здравейте!

Разбира се, че не Simple Smile  Laughing Ако искаш може да го кръстиш Пи3.14 и пак никой нищо няма да ти каже Simple Smile
Моята Елена е родена тук, абсолютно никой нищо не ни е казвал, само те питат как искаш да го запишеш детето. Къде го чу това ти ако не е тайна, много ми е интересно? newsm78

# 128
Тандури,ако искаш да е 3.14 ще ти кажат нещо,защото е забранено.НО...ако искаш да го изпишеш като Пи е позволено.Забранено е да се дават имена с числа,но пък за сметка на това могат да се изписват.Запознах се с една мома ,която се казаваше Ангелина Севън(7) Диаз, та таткото ми обясни законовото положение.... Mr. Green

# 129
Тандури,ако искаш да е 3.14 ще ти кажат нещо,защото е забранено.НО...ако искаш да го изпишеш като Пи е позволено.Забранено е да се дават имена с числа,но пък за сметка на това могат да се изписват.Запознах се с една мома ,която се казаваше Ангелина Севън(7) Диаз, та таткото ми обясни законовото положение.... Mr. Green

Да де, аз се пошегувах просто Simple Smile Laughing

# 130
момичета здравейте!

Това от Холограма ли го чу?

# 131
  • O.A.E./ Пазарджик
Познати са казали на майка ми, че не са им позволили да си кръстят детето Атанас (името на дядото) и са го кръстили Александър- имало го в списъка , който им връчили  Wink .
Не се вързах, но май е крайно време да спра да се дразня от закостенялото мислене и безсмислен инат  Laughing
Друга тема.  Simple Smile

bouquet

# 132
Познати са казали на майка ми, че не са им позволили да си кръстят детето Атанас (името на дядото) и са го кръстили Александър- имало го в списъка , който им връчили  Wink .

Хохохо, звучи като извинение да не го кръстят Атанас.  Laughing

# 133
Здравейте, момичета!

Отдавна не съм ви навестявала, не съм и чела, след малко ще се връщам да попрочета...
Само "наминавам" да ви поздравя и да ви пожелая спорна сдмица на работещите , а за мамите у дома - по-малко белички от дечковците и да растат здрави и усмихнати деца!
Яни, как е малката бонбонка? Сигурно вече сте в очакване на първото зъбче  Wink
Момичета, как изкарвате лятото в тия жеги, аз вече не издържам, а е само началото... Confused Спим повечето време на климатик, просто няма друго спасение (не обичам климатиците, но... ooooh! нямам избор)

# 134
Деннива щом спите от време на време на климатик значи сте добре  Wink . У нас климатикът не е спиран от месеци, дъни с пълни сили, но спасение няма. Вече повече от седмица температурите не са падали под 100 градуса, даже през нощта е жега. на теб сигурно сега по-трудно ти понасят жегите  Hug

Общи условия

Активация на акаунт