103- та Лятно- Ваканционна в USA

• 16 100
  • 296
  •   1
Отговори
# 165
  • usa
миз,много кутиийки в лънч бокс или много кутиийки в голяма кутия к е в лънч бокс или 1 кутия разделена ?ще ми се да минимализирам загубените капаци,хвърлянето на чипо пластмаса и да не влачи много тежко..мерси!

много малки кутийки в лънч бокс. въпросният лаптоп е крайно неудачен за по-големите ученици, които не си ядат обяда наведнъж, а снакват по време на часовете. оказа се, че девойките си хапват чушките в часа по сайънс, гроздето в часа по мат, йогърта през лънч брейка, а сиренцето - в часа по френски... не че одобрявам да дъвчат докато учителят преподава, но нямам избор... и в тази постановка, далеч по-удачно е да си вземе само малката кутишка и да си яде от нея вместо да разстеле голяма посуда на чина до учебника по математика... верно, губят се по няколко кутийки на година, но това е неизбежно и по-добре няколко малки кутийки, отколкото няколко големи `лаптопа`.

вчера опънахме наследниците, братовчедката и гадината на пет и половинов хайк в планината. леле, какво пъшкане падна по баирите! пък горещо било, пък въздухът бил рядък, пък това и онова! само редовно плуващата и гимнастиращата силвия не ги усети тия пет и половина мили, че и като се прибрахме до като стане барбекюто за вечеря продължи да скача на въже близо час. и кучето не се оплаква де, ама него никой не го пита. но всички останаха доволни и се сплотиха. ето няколко снимки с красоти, природни и детски Simple Smile.

Последна редакция: вт, 30 юни 2009, 04:07 от миз

# 166
Някой ходил ли е през декември в Мексико? Мислим да отложим медения месец за тогава, но не съм сигурна, че е добра идея.

Клер, в коя част мислите да ходите?
Аз съм била края на Ное; на Ривиера Майа беше буквално постоянна темп от около 80 до 82 градуса денем и нощем, само слънце, а на Пасифик Коуста през деня около 82-85 пак само слънце, но вечер си беше студено (50-60градуса топс). За мене недостатъкът на този сезон е, че денят се стъмнява рано и примерно след 3-4пм на мен не ми е много приятно на плажа, защото слънцето отслабва.

Миз, мерси за снимките - много свежи!

Тандури, страхотен сайт. Честито!

# 167
  • Чикаго / София
грешка

# 168
  • Чикаго / София
Taндури, поздравления за сайта!

миз, супер изглеждат тези планински пътеки. Ех, как ми се доходи и на мен. А момичетата са ти много хубави. Момъка -чаровник.

Надежда,  това е сайта от който можеш да видиш какви помощи и за какви програми може да се класирате в Илиной http://www.dhs.state.il.us/page.aspx

Това е сайта за мед. застраховка за деца и бременни - http://www.allkids.com/

# 169
миз много хубави снимчици-много хубави дечица имаш... Wink
Тандоори страхотни неща си показала-направо се прекланям пред таланта ти с тортите newsm38.Това за мен си е нещо страхотно и непосилно като се има впредвид, че съм абсолютен инвалид в кухнята...  chefахахаха, но определено си много kреативен човек-личи си и от другите неща...да не работиш нещо в сферата на изкуството?

# 170
Лени, Ирка, Мики мерси  Hug

но определено си много kреативен човек-личи си и от другите неща...да не работиш нещо в сферата на изкуството?

Мики, нищо не работя, нямам право.  Rolling Eyes

# 171
Клер, в коя част мислите да ходите?
Аз съм била края на Ное; на Ривиера Майа беше буквално постоянна темп от около 80 до 82 градуса денем и нощем, само слънце, а на Пасифик Коуста през деня около 82-85 пак само слънце, но вечер си беше студено (50-60градуса топс). За мене недостатъкът на този сезон е, че денят се стъмнява рано и примерно след 3-4пм на мен не ми е много приятно на плажа, защото слънцето отслабва.

Мерси Лени   bouquet Ние обмисляме да отидем някъде по Ривиера Майа, Канкун нещо такова  Thinking. Ще го мислим още, има време до декември. Някакви други дестинации за този период на годината можеш ли да препоръчаш ( средата ан декември ) ?

Още един еърбъс е катастрофирал  Cry http://www.cnn.com/2009/WORLD/meast/06/29/yemen.plane.crash/index.html

# 172
# 173
Миз, много хубави снимки
На всички които са имали повод да празнуват тези дни, честито
Ирка, не съм забравила питането ти - местим се , защото пропарти такс скочи с около няколко хиляди, а и реално къщата не е наша. Къщата е наша, земята не, така го беше направила организацията т.к. я продаваше с около 100к по ниско от реалната оценка. Аме, не ми се плаща за нещо дето никога няма да е напълно мое, само задълженията са на 100% за мен. Купихме си къща в съседен град и ще се местим там. Идеята е да спестим някои лев за доунпемънт и да се върнем пак тук, т.к. аз си го харесвам града , а училищата са супер, няма нито едно с по нисък рейт от 9

# 174
Тандури сайта ти е много хубав. Аз се зачетох и се върнах само да ти кажа, че виждам сериозна конкуренция на Марта Стюард в твое лице. Успех.

# 175
Тандури сайта ти е много хубав. Аз се зачетох и се върнах само да ти кажа, че виждам сериозна конкуренция на Марта Стюард в твое лице. Успех.

Хахахахахаха, много съм далече, но благодаря за комплимента  Laughing

# 176
Благодаря за пожеланията  Simple Smile Няма да ви "черпя" виртуално, вие си знаете, че ви обичам  Laughing

Много весели снимки, Миз. Тандури, радвам се, че ви е харесала разходката до Ниагара. За сайта няма и да казвам, ти си знаеш, Шива ряпа да яде.

# 177
Миз, много са хубави снимките. Момичетата с къси панталони гледам, при вас комари няма ли? Аз съм жестоко наядена от руските комари, хем в града и хем далеч по-дълги гарменти носих Simple Smile

Блажка, забравих да отбележа, че се забелязва, че таиш силна неприязън към селото и селското, недей така сега, бак то нейчър не е чак толкова зле  Grinning

# 178
Блажка, забравих да отбележа, че се забелязва, че таиш силна неприязън към селото и селското, недей така сега, бак то нейчър не е чак толкова зле  Grinning
Биз, go get a lifе, мила. Не си губи времето с форумска психоанализа, излишно е.  Simple Smile

# 179
ама аз само се пошегувах бе жена! приятелски...

Общи условия

Активация на акаунт