Фотография # 38

• 23 378
  • 506
  •   1
Отговори
# 390
Е, искаше ми се да намеря нещо удобно тука, така след три дни ще ги имам, иначе за поне 20 дни докато стигнат до мен, а и преди време  опитах, стори ми се сложно, но и не отделих достатъчпо време  и  така остана.
А и мисля,че там поръчвате тези фотокниги, а аз ги искам снимките в насипно състояние- едни са за мен, други са за други хора и  така... не искам да изглеждат като книга в случая.

# 391
Аз тъкмо за първи път тази седмица поръчах снимки "насипно" от кравата; ще пиша като дойдат качеството как е. Чакам в три размера, и от малките, и 12х18 инча.

===============================================

Честито на Double with Cream, чакаме новата тема! Поздравления и за Гаргамелчо и Луис.

===============================================
И още една новина, ЕлиГ има момиченце, Калина; честитки тук:  Laughing
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=416004.msg11839343;boardseen#new

Последна редакция: ср, 29 юли 2009, 00:16 от мишолина

# 392
Честито на победителките в конкурса! Очаквам новата тема.

# 393
Честито бебче на Ели!!!!   bouquetДа ви е жива и здрава малката Калина Hug

Честито и на победителите в конкурса Hug
Очаквам следващия Laughing

Аз си поръчвам снимките в фотосинтез, поръчах формат А4 на матирана хартия и съм доволна, имат и една машина пред магазина на която си вадиш сам снимките, но са само малък формата и половината снимки ми излезнаха изрязани  Cryсега другият път трябва да отида да си ги поръчам направо при тях и да прегледаме снимка по снимка за да няма изненади после, искам си това което съм дала това да видя на хартия Rolling Eyes

# 394
Честито бебче на ЕлиГ, да е жива здрава малката госпожица!

Честито на Дабъл  и чакаме с нетърпение  новата тема..... хаха аз нали съм един  "активен "участник, ама важното е, че се вълнувам Joy

E.L.I, става въпрос за онлайн поръчване, това такова ли е, ако да- може ли  линк?

E, от един час ровичкам из artscow и не намирам опции за  поръчване на снимки в насипно състояние, нито пък цени... Мишолина????  Simple Smile))))

Последна редакция: ср, 29 юли 2009, 09:23 от Jaly

# 395
Честито бебче на ЕлиГ, да е жива здрава малката госпожица!

Честито на Дабъл  и чакаме с нетърпение  новата тема..... хаха аз нали съм един  "активен "участник, ама важното е, че се вълнувам Joy

E.L.I, става въпрос за онлайн поръчване, това такова ли е, ако да- може ли  линк?

E, от един час ровичкам из artscow и не намирам опции за  поръчване на снимки в насипно състояние, нито пък цени... Мишолина????  Simple Smile))))
Да може и онлайн
http://www.fotobravo.com/

# 396
Джали: от заглавната страница, влизаш в Buy Prints (горе). Снимките ти трябва да са качени при тях; сложи си ги в албумче, от там ги мяташ в кошницата и определяш размера. Имаш по 50 безплатни на месец (размер 4х6 и 5х7). Като влезеш в Credit & Discount, ще видиш колко ти остават от тях и кодовете. Няма нужда от кодовете, даже, то си ги смята само. Платих само транспорт, но сега ги чакам да ги видя.

# 397
Много благодаря за положителните гласове за снимката ми Hug

И понеже съм на романтично-носталгична вълна напоследък ще избера една леко абстрактна тема. Към нея ме насочи ето тази мисъл на Набоков: 
Nothing revives the past so completely as a smell that was once associated with it.
Та...вадете апаратите и се опитай да придадете звуците на душата и сърцето си, усещането, аромата, трепета, вълнението, които спомените ви носят!

Новата тема е "Спомени" Peace

Моля някой да я пусне вместо мен!

# 398

http://www.flickr.com/photos/radinabambina/3768650840/

Пепи "набра" балони за Ясмин на Майра, че днес има рожден ден Mr. Green

# 399
  • Den Haag
Честито бебе на ЕлиГ   bouquet  bouquet  bouquet

Извинявам се ако досаждам, ама някой може ли да ми каже за черния котарак  Rolling Eyes Embarassed?

Имам още едно въпросче, искам да снимам двете котки когато играят, като скачат във въздуха, но ми се получава размазани и двете котки, какво да направя, харесва ми тази снимка искам да се получи нещо подобно:
http://www.flickr.com/photos/bfra07/3374555596/

# 400
ДиаНа ЛобОдоВа аз съм снимала черен котарак вече няколко пъти, но не мога да кажа нищо по въпроса Rolling Eyesпо късно ще кача снимка ако искаш да видиш HugМисля, че няма нещо по харектерно и особенно, но нека по опитните да кажат newsm78

# 401
  • Den Haag
ДиаНа ЛобОдоВа аз съм снимала черен котарак вече няколко пъти, но не мога да кажа нищо по въпроса Rolling Eyesпо късно ще кача снимка ако искаш да видиш HugМисля, че няма нещо по харектерно и особенно, но нека по опитните да кажат newsm78
Благодаря ти   bouquet ще чакам с нетърпение  Hug

# 402
ДиаНа, може да пробваш на шътър спид приорити с висока скорост ако е светло.. аз бих снимала на манюъл с висока скорост над 1/250 и по затворена бленда над 4-5, може би ще трябва да вдигнеш и исото при това положение.
За черната котка нямам идеи.. предполагам че ще е същото като и за други котки, само като обработваш внимавай да не загубиш детайл по котето Crazy

Дабъл, честито!
Интересна тема си измислилаSimple Smile

# 403
  • Анкх-Морпорк
Диана Лободова, за черния котарак ти трябва хубаво осветление, за да му излезе козината лъскава.
За скачащите котки - пак хубаво осветление, слагаш на режим приоритетна скорост и избираш скорост, по-висока от 500, а после задаваш да прави серия снимки с едно натискане на спусъка. Когато котките се сбият, пускаш един откос снимки, и после изтриваш излишните.

# 404
  • Den Haag
Благодаря ви много за съветите Hug Heart Eyes, ще изпробвам и се надявам да се получи  Peace
В събота заминаваме за един месец, ще снимам много и се надявам като се върнем да имам какво да ви покажа, ще ми липсват вашите критики и съвети  Hug, пожелавам на всички ви приятно прекарване през август  Party

Общи условия

Активация на акаунт