Фотография # 38

• 23 367
  • 506
  •   1
Отговори
# 405
  • Варна
Имам голяма молба към момичетата от Варна - посъветвайте ме къде да си занеса апарата , за да го видят. Нещо не е добре напоследък, а вчера ми даде някаква "системна грешка" и допреди малко не искаше да работи.  Сега пак се е включил, но има някакво странно тракане на обектива и чак се чудя дали да го използвам, естествено точно сега ми трябва спешно. Rolling Eyes

Видях няколко сервиза във Варна, ама не ми харесаха отзивите... Sad

Много ще съм ви благодарна!  bouquet

# 406
# 407
Само да кажа, че съм супер доволна от поръчаните снимки в snimkitevi.com.!
Просто са едно към едно с каквото съм подала като цветове, чак не мога да повярвам! Предвид  казаното от Маленна обаче, ще поръчам пак да видим от втори опит как  ще са нещата Simple Smile Пуснах и няколко черно- бели и те са 6,  отивам да правя снимки  и да кача във фликъра.

# 408
  • София
от снимкитeви.ком като цяло съм доволна (предвид и цената), но често ми ги правят по-жълти, отколкото са.  Peace

отдавна не съм писала, защото все се канех да се понауча малко да снимам и после да се включвам, но сега ще покажа една пеперудена сесия. всички ваши коментари ще са ми от голяма полза.  Blush

... и не знам защо не успях да снимам в макро режим и със зум.  newsm78  като дадях зуум на  макро и не успяваше да ми фокусира върху пеперудата. в момента съм се приближила максимално, почти я докосвам.

http://www.flickr.com/photos/62544709@N00/

# 409
джали, радвам се, че си доволна от снимките! аз веднъж съм поръчвала онлайн и не останах очарована от резултата - някои от снимките бяха прекалено тъмни и червеникави. най-странното беше това, че някои си бяха ок.

много ми харесва новата тема за конкурса. имам и идея; само да ми остане време да я осъществя.

ние продължаваме безцелните си пътувания през всеки един слънчев ден из околността. ето от днес:

40/93

ох, трябва да си изпратя апарата за поправка (или каквото там ще му правят), но сърце не ми дава...

# 410
  • София
momo, както писах във Фликъра, много ми харесва - кадрирането, простора, черно-бялото...

Може ли малко критика на тази снимка. Хем ми харесва, хем усещам, че нещо не и е наред. Може би е твърде натруфена и банална или цветовете и композицията са в конфликт, или... не мога да преценя

Последна редакция: сб, 01 авг 2009, 14:36 от Лекси

# 411
На мен ми харесва, интересна е.  Може би без свещичката?

Ох, по някой път ме е срам да показвам снимки след като видя тукашните, но пък толкова си мога, какво да правя Crazy

http://www.flickr.com/photos/radinabambina/3777357090/

http://www.flickr.com/photos/radinabambina/3776553717/in/photostream

# 412
  • София
Непрофесионално мога да кажа, че на снимката с мечето са ми в повече всичките тези цветя и свещта... може би с едно само цвете или две и без свещ, както е казала дуци...  и мечето ми е много нагоре вдигнато... може би с малко повече простор над него... и пред него.. т.е. вляво..

дуци, ако анна беше малко по-вдясно, сякаш щеше да е по-добре... и пак ти е тъмна малко  Thinking

# 413
Някакъв се беше разписал на турски под снимаката на Анна, разчетох само Алах Shocked
Още не я бях направила само за контакти, ама че са бързи Rolling Eyes

# 414
Качих и аз малко от последните снимки:

# 415
  • София
защото май има функция да се вижда най-новото...  Thinking

# 416
Здравейте момичета,

ще се включа малко оффтопик, но се надявам да ми помогнете.
Искам професионални снимки за интернет магазин, моля кажете към кога следва да се обърна- към фото студио, към фотографите, които заснемат тържества, към компания за уебдизайн или към някой друг?
Може би имате малко повече информация по този въпрос от мен, който може , нека помогне!
Може и с телефони и контактни на лични.

Благодаря ви

# 417
  • sofia
Цитат на: Дуци

Ох, по някой път ме е срам да показвам снимки след като видя тукашните, но пък толкова си мога, какво да правя.
Laughing и аз така, и така в тази връзка нищо не показвам, дори и не качвам във фликър.
Но всеки ден влизам в темата, гледам, чета, уча се и най-вече се радвам на красивите снимки.
И затова много ви моля, който желая да ми даде права да гледам неговите снимки!!! Моя юзър във фликър е Еl Passo (http://www.flickr.com/photos/34783294@N08/?savedsettings=3455262 … 8#photo3455262818) .  От тукашните потребителки си имам няколко абсолютни фаворитки в отделни категории. Страхотни сте!!!
Много ви благодаря предварително!

Майра, снимката с балкончето много ми харесва, може би ако не се виждаха горните тъмни правоъгълници над прозорчетата щеше да е по-изчистено.

Последна редакция: сб, 01 авг 2009, 12:00 от emi_bademi

# 418
Лекси липсва ти подходяща светлина. Прекалено мрачна. На фона на това свещичката и цветята стоят малко траурно. Мисля,  че ако я светнеш малко и я представиш малко по ретро би изглеждала по добре. Аз си я представям леко десатурирана и тонирана в сепия с малко добавен шум или текстура  Wink

# 419
  • София
Мерси на всички за съветите Hug Сега като я гледам хич, ама хич не ми харесва. Май с прекалено трудна задача се захванах - снимката е правена през деня, светлината от свещичката е донаправена. Все пак опитах малко да я подобря, съгласно съветите:

http://www.flickr.com/photos/lexi1974/

Последна редакция: сб, 01 авг 2009, 16:04 от Лекси

Общи условия

Активация на акаунт