Фотография # 38

• 23 358
  • 506
  •   1
Отговори
# 420
  • Виена
Лекси,на мен ми харесва  Blush.
1 месец си бяхме в БГ и не бях отваряла темичката.Сега не мога да се нагледам на хубави снимки  Heart Eyes.
E.L.I,на морето се запознах с една от твоите моделки  Simple Smile-Ники.Оказахме се в една компания с майката и момиченцето.Гледам го аз в началото и толкова ми е познато това детенце.По-късно Мими,като спомена форума и теб и ми се изясни веднага,къде съм виждала тази сладурана.

# 421
# 422
Oh, Malena, какви чудни детски кадри пускаш!

2 серии от мен - Сиена и С деца на кафе Wink

http://www.flickr.com/photos/snezhana/3778469953/

http://www.flickr.com/photos/snezhana/3776833259/

# 423
Много хубави снимки повечето ги коментирах във фликр Simple Smile

Лекси, мечето ми иде леко крипи и на мен, може би малко повечко светлина наистина Thinking

ето малко членски внос от мен че отдавана не съм се разписвала  Mr. Green

# 424
Момичета, към края на август ми предстои ходене до Франция. Ще пътувам със самолет. Искам да си взема и апарата, но не съм наясно дали ще ми разрешат да го взема като ръчен багаж, че хич не ми се ще да е с общия. Може ли някой да ми разясни какво трябва да направя?

# 425
Момичета, към края на август ми предстои ходене до Франция. Ще пътувам със самолет. Искам да си взема и апарата, но не съм наясно дали ще ми разрешат да го взема като ръчен багаж, че хич не ми се ще да е с общия. Може ли някой да ми разясни какво трябва да направя?
разбира се, че няма н икакъв проблем да е в ръчния, задължително е да е там.

# 426
шоши, носиш си го в ръчния без проблем. на някои летища могат да те накарат да го извадиш от чантата и да мине отделно на скенер. същото важи и за обективите. иначе няма никакъв проблем. хубава новина!

малена ме изпревари Simple Smile

# 427
шоши, аз го мъкнах и все питах, искат ли да го извадя, заедно с лаптопа, но никъде не ме накараха... на 4 полета!

ако го носиш в раница /фоточанта, на които от км си личи какво носиш просто внимавай за крадци, друго не би трябвало да те притеснява. в самолета си го дръж под предната седалка, при краката, ако искаш.

чакаме убийствени кадри от ФР, кажи къде по-точно, че да точим лиги отсега   Grinning

# 428
# 429
  • София
Някой има ли представа защо като съм на макро и дам зуум не мога да фокусирам?

# 430
Здравейтееее, отдавна не съм писала, а и отдавна не съм снимала, много работа имам напоследък.

Влизам по конкретен въпрос.
Едни приятели искат да им направя рекламни снимки в студио /танцьори и певци са/, те осигуряват студиото, а аз само трябва да се занеса там.
Не съм снимала друг път в студио и се колебая  как точно да организирам нещата.

За осветлението знам, че ми трябват по принцип 3 светлини - основна /най -силна/, fill, и евентуално за бекграунда.
Ще ми трябва май бая голям софт бокс за групови портрети в цял ръст.
Обектив - ще взема под наем Никкорчето 17-50/2.8
Ще са облечени в черни дрехи, бял фон.

Ако не се лъжа светлината в студиото е по-слаба от слънчевата, така ли е? Може би трябва да вдигна ISO то на 400 да речем

Някакви  идеи, препоръки?

Ако някой има желание и иска да дойде да снимаме заедно в студиото, сесията е в петък в 11 часа. Ще бъде много забавно Simple Smile
Снимам ги като приятелска услуга, така че заплащане няма да има.

Последна редакция: нд, 02 авг 2009, 19:13 от Nigella

# 431
Привет!
Помогнете ми да реша дали да взема Sony DSC-H50 http://www.digicam.bg/models-Sony-dsc-h50.html или така мечтаното Канонче PowerShot SX10 IS http://www.digicam.bg/models-Canon-powershot-sx10is.html.
Засега съм отделила парички за Сонито и мога да го взема веднага и да си щракам на морето, а Канона бих могла да купя есента.
Благодарско предварително  Grinning

# 432
# 433
coma, не бях виждала такова сони, но като му чета показателите, ми се струва, че няма много голяма разлика с канона. канона има малко по-голям зум.

43/93

# 434
Благодаря за бързите отговори и препоръки   Hug Ще ходя до Бордо по работа. Надявам се да имам възможност да поснимам, ако ли не все някой стрийт ще щтракна  Wink

Общи условия

Активация на акаунт