90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №60

• 82 120
  • 444
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте сладуранки Hug
Честит имен ден на именяците-да са живи и здрави   Hug
Жабче права си, че всяко зло е за добро. Проблемите отминаха и сега си станала мадама и половина. пЩе чакам с нетърпение да пишеш реакцията на мъжът ти като те види така отслабнала. Представям си как се вълнуваш, че ще гушкаш малък Краско Hug
Мозила добре дошла отново при нас и честита най-голяма радост-да са ти живи и здрави трите дечица и много радост и щастие на цялото семейство. Не се притеснявай за килцата -ще ги свалиш. Аз есента тръгнах от почти същите като твоите и леко полеко ги свалям. Само търпение и воля а ти знаеш, че тук имаш подкрепа Hug
Ради добре дошла пир фиданките Hug

При мен-ами от днес реших да направя една от диетите,  които имам от Байкова от преди години. Режима е много близък като правила до 90 дневната. До обяд е чай/кафе с плод и после според деня. Днес съм на плодове и зеленчуци с млечни продукти( без месо, само продукти от мляко). Вероятно ще хапвам таратор за обяд, а за вечеря тиквички си кисело мляко Thinking После 2-я и 3-я ден са белтъчни, 4-я пак млечен, после два дни на варива и 7-я пак млечен. И така в тази схема още 7 дни-общо за две седмици. Дано не се провали нещо защото като пътуваме някъде и става развалена диета ooooh!
Гушкам ви всички и после като заспи малкия на обяд ще ви дочета назад и ще пиша Peace Hug Hug Hug

П.П. в момента има 2.100кг. за да е актуална линийката Embarassed. Тази сутрит кантара каза 77.100кг. Но и съм точно преди МЦ така, че има малък плюс и от това. Но няма да мърдам линията нагоре. Така ще ми е стимул да стигна цифричката на нея Peace

Последна редакция: пн, 29 юни 2009, 10:59 от janeta*

# 376
Хей фиданки сладуранки. Казаха по радиото, че днес и аз имам имен ден, така че да ви почерпя. Не знам как слагате тези хубави картинки аз не мога, но ви чепря от сърце newsm64  party023 beer Drunk Popcorn cook cook за всекиго по нещо в зависимост от деня, да ви е сладко.

# 377
Даничка1979, тук съм, хвърлям по едно око  Wink
няма с какво да се похваля, времето минава, килограмите не мърдат. Онзи ден видя една приятелка, каза, че изобщо не виждала тия 5кг къде съм ги свалила. С 2 думи отряза ме!:)Simple SmileSimple Smile
Така или иначе, решила съм да се храня по този начин, няма да се отказвам. Рано или късно ще има резултат. Просто прекалено много имам за сваляне и още щом в началото е трудно, не знам кога ще постигна целта си.

Поздрави на всички именници! Да са живи и здрави и винаги слаби!:)

# 378
Даничка1979, тук съм, хвърлям по едно око  Wink
няма с какво да се похваля, времето минава, килограмите не мърдат. Онзи ден видя една приятелка, каза, че изобщо не виждала тия 5кг къде съм ги свалила. С 2 думи отряза ме!:)Simple SmileSimple Smile
Така или иначе, решила съм да се храня по този начин, няма да се отказвам. Рано или късно ще има резултат. Просто прекалено много имам за сваляне и още щом в началото е трудно, не знам кога ще постигна целта си.

Поздрави на всички именници! Да са живи и здрави и винаги слаби!:)

Малена,това нейното изказване ми се струва "завист"
Но,ти правилно си решила,никакво отказване !!!!

# 379
Такааааа......... изчетох ви от последните два дни Peace
Или-ана аз мислех да правя режим с редуване на белтъчен и въглехидратен ден( то по-скоро е ден на варива) но реших по една друга схема, която е преди тази и ако успея да изкарам 14 дни после ща продължа по схемата белтък-варива. Ако искаш пиши ми на ЛС за да ти разкажа повече Hug
Мелисита много се радвам да те видя. Снимките успях също да видя-страхотна си миличка Hug
Галя и ти си имала рожденник-да ти е жив и здрав и много да те радва Hug
Вирджиния благодаря ти и дано да си намеря точната диетка с тази, която сега започвам Hug
НаТи дано времето се оправи и да изкарате страхотна почивка Hug
Айша Hug
Ели благодаря ти на теб за хубавите постове и за това, че винаги не пропускаш никоя от нас Hug
Анита страхотна мацка си Hug А на снимката със синята блуза е нормално да имаш коремче-все пак си само 3 дни след раждането на тази снимка Peace
Мартинче радвам се, че писа-браво на Марти за научаването да кара колело Hug
Уникорн добре дошла при фиданките. Виждам, че Жабка и Ели  са ти казали за пуканките-един приятелски съвет...просто се опитай да ги забравиш Peace
Амбер страхотен резултат за 10 дни Hug
Даринка ако искаш моята диета пиши ми на ЛС Hug
Кели видях, че Жабка ти е казала за лунуването и тази диета-и аз ще го кажа. Не лунувай заедно с тази диета-тук има предвидени водни дни и те са всеки 29-ти ден и не по-често Naughty
Бенсон може постна пица-само с зеленчуци и подправки Peace
Сисони явно си зациклила сериозно след водния ден. Много момичета зациклят сериозно след него. В темите доста сме дискутирали за водния ден и лунуването. Идвете водят до зацикляне на организма и стопиране на отслабването. Дано скоро се размърда кантара Hug
Поля честит имен ден-да си жива и здрава и много щастие Hug  bouquet Ако искаш ми пиши на ЛС и ще ти кажа за поставянето на картинките в постовете Peace
Малена тази твоя приятелка може да се изяде от яд, че си свалила 5 кг. Как няма да си личат? Ще види тя като свалиш още 5 кг и станеш страхотна фиданка. Продължавай с диетата и скоро всички ще ти казват колко много си свалила Hug

Ето изчетох ви и успях да ви пиша...навън пак вали и не става за разходка ooooh!

# 380
Хелоу, момичета!
Аз най-после закотвих на 67 точно. От един месец насам откакто приключих диетата все ще го свалям този 1 кг. и все нещо друго правя - я биричка пийвам, я цаца с картофки Mr. Green Но се взех в ръце и ето, че най-после го свалих. Остават последните 2 кг. #2gunfire
Днес съм на картофки и току що нападнах обедната дажба Mr. Green
Малена, много се радвам да те видя в нашите редици! Познаваме се, макар и задочно от форума, бях ти писала преди време, че съм ти голям фен и се възхищавам на всичко, което твориш! Hug

# 381
  • София
Малена, аз бях зациклила повече от месец. Опитай се да не го мислиш и давай напред, все ще се размърда кантара, ще видиш!
Melisita, браво за победения килограм!
Жани, радвам се, че намери време да ни изчетеш и дано времето при вас се оправи, за да не те задържа в къщи.
Аз хапнах печени филийки "Вита", без брашно с кашкавал и домати. За довечера едно котлетче на барбекю /на което устоях вчера/ със салата.

# 382

Прецака ми се компа в нас, т.е. Windows и ще ми липсвате  Hug
Белтъчен ден след пости, не съм знаела че варено яйце така ще ми се услади  Joy

# 383
Ели и ти ще ни липсваш миличка.Оправяй го по- бързо този проблем Hug Hug Hug

# 384
  • София
Ели, това не е истина! Ти направо ми взе акъла!
Мерси за кафето.

# 385
  • СОФИЯ
здравейте момичета! Аз напредвам бавно, но сигурно. Понеже нямам време да ви изчета искам да питам Ели какво става с онази работа за разделното хранене върху която работеше? Дали не съм пропуснала нещо? Моля те като си готова да я споделиш да ми пишеш на ЛС. Благодаря ти приедварително..... На всички именнички и именник, ако е още сред нас много, много здраве и щастие желая....

# 386
здравейте момичета мисля и аз да се присъединя към вас но от утре имам да свалям около 35кг и се надявам с тази диета и с вас да успея.бихте ли ми казали вие за колко време колко кг сте свалили.

# 387
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Пипилота , добре дошла и успех.   bouquet 
Мойте резултати са в линийката и под нея.  Peace

Анита , довечера 22:30 ч. кацат , живи и здрави само.
Нямам търпение да стане довечера.  Simple Smile

Жани , трябва да ми дадеш тел.на ЛС та да драскам по някой ред.  Hug

След малко почвам лунуването и се натъпкахкато невиждала.  Embarassed
4 кюфтета на скара със салатка , това ще ми е до утре по това време.  Mr. Green

# 388
  • Бургас
Здравейте момичета и Петко  Hug   Ели мерси за кафето, бързо оздравяване на компа.
Аз малко на гости бях... килограмите са същите въпреки смесването на храните, доволно съм   Peace  Имам да чета цяла тема, за да съм в час  ooooh! но ще се справя тези дни.
Доста новозапочнали има. Успех им желая, режима е приятен и резултатен! Познати постоянно ме питат как съм свалила, мъжо вика че съм ходеща реклама  Grinning
Честито на всички празнуващи днес и в изминалите дни, живи, здрави и много успехи   bouquet
Жабче, сигурна съм че и Краско няма търпение да те нагушка Party а и да разказва за дедко.

# 389
Добре дошла Пипилота  bouquetПожелавам ти успех с режима,като започнеш ще видиш че не е трудно.Лично аз за един месец свалих 7кг,но сега съм зациклила и стоя на едно място,но това се получава защото достигнах желаните килца,а по слаба от това никога не съм била LaughingВиж линийките на тези които имат и ще видиш по колко са свалили.Смятам че ще успееш  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт