90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №60

• 82 102
  • 444
  •   1
Отговори
# 435
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Гале , важно работа да има , стискам палци.  Peace

Бебсън , беше голямо шоу ималкия разказва ли разказва ,
всичко го е впечатлило.  Grinning

# 436
  • Панагюрище
Жабка,Гале, мерси за кафетата.
Жабче,ти днес ще си най-щастливият човек на света ,но така и трябва да бъде.Любимите ти хора са около теб,анай-скъпият ти човек предстои да видищ слд няколко дни.Направи се много красива и тръгни с положителни емоции.
Гале,стискам палци да ни се похвалиш,че мъжът ти започва работа,а за сестричката ,много е чаровна като се усмихне и дано има повече поводи за усмивка.
Аз снощи бях на имен ден и въпреки доброто ми желание да лунувам не се получи,но няма никакви поражения.

# 437
Добро утро мили мацки.
Галя мерси за кафенцето. По-късничко ще си го пийна че щерката сега заспа и аз да се въползвам ше бегавм в кревата.
Жабче добре ти дошли дечицата. Представям си каква еуфория е било снощи за всички ви.

Днес съм на въглехидрати още не съм се качвала на Кантара.
Крис ако питаш за колко дни ми остават утре ми е последен плодов ден. А колко ми остана от килата за сваляне - ми в началото на диетата бях определила да стигна 57, ама това е постижение когато съм била най-слаба, така че сега съм добре и ако след режима сваля нещо допълнитерно ще се радвам. По принцип ми трябват още 3-4 килца за да стигна желаното но и така съм добре. Ще се щракна и ще пратя снимки пак.
Айде аз отивам да нанкам.

# 438
Добро утро и от мен фиданки Simple Smile
Жабка,добре ти дошли дечица,много да им се радваш,че ви предстои пак раздяла Wink
Галя стискам палци и на мъжо ти, :Peace:
Аз все още удтржам фронта с луната-никакви прегрешения нямам.Дано и кантара да ми се отблагодари подобаващо.Само незнма,кога да се премеря ? Следобяд или утре сутрин? Някакви и деи да ми дадете?
Лек ден на всички Hug

# 439
добро утро, мерси за кафенцето, ще се възползвам  Heart Eyes  Hug   Heart Eyes

Жабке, приятни ти емоции покрай екскурзиантите ти, ти си отворен човек и ще заражиш с настроението си и нас тук  Hug

аз вчера удържах фронта на ПЪРВИЯ ВОДЕН ДЕН, без никакви издънки, а като си помисля какви софри са подредиха в офиса, добре че имах час за фризьор и тактично се измъкнах, без да давам обяснения що като съм покрай масата не ЯМ  Crossing Arms

Даничка, според мене е най добре да се мериш сутрин на гладно и след посещение в тоалетната  Blush

Малена, за разлика от тебе при мене приятелите ми казват че съм отслабнала, пък кантара ми  показва все едно и също и аз много му се връзвам, но съм се зарекла да избутам режима до края, защото определено ми допада   chef хапвам разнообразно и вкусно ... пък току виж и желаните цифри от мене най после да се появят на канатара това го пожелавам на всички
 Hug  bouquet Hug

# 440
Добро утро мацки Hug

Жабче,Гале благодаря за кафенцето,раннобудни тез фиданки Laughing
Жабче ей щаслива си ти днес ,златото се върна това е много хубаво Hug
Гале дано има добри новини,ей тези кученца са големи сладури Hug

Да ви кажа след вчерашния плодов ден съм -0,500 ,ама ми се струва че те ще са плаващи,но аз съм доволна Peace

Лек и минусов ден на всички.Аз днес съм на варива. Wink

# 441
Добро утро и от мен, благодаря за кафенцето сипвам си, че съм се събудила в 6 часа от страшен дъжд, то голямо плющене беше, голямо нещо.
Жабке добре ти дошли гостите, наистина това са много щастливи моменти и дай боже всеки му да се случват все повече и повече.
Галке стискаме палци за мъжо и да си избере работата, която по му допада.
Вили един голям   bouquet от мен, как издържаш само мале, аз от сега ми е мисъл тоя воден ден, това е голяма воля голямо нещо, браво.
Даничка1979 и на теб браво и да си изкараш до край с луната.
virdjinia браво за постигнатите резултати, важното е като се погледнем да се харесваме, а не на кг да се мерим.
anita_zd честит ти 1/2 минусче и та теб, капка по капка вир става Peace
При мен положението е едно и също, след вчерашния белтъчен ден не съм мръднала, но се радвам, че не съм качила, защото предния път след гостито бях +0,800, така че това ме устройва.
Да ви попитам за един съвет, снощи си наготвих зелен боб на яхнийка, ама си го запържих с брашно и червен пипер и чак тогава се сетих, че брашното е въглехидрат, и сега какво не става ли за ядене в бобов ден newsm78, ох много съм объркана, но ще си го хапна няма как нося си в кутийка даже за обяд.Дано не много голямо прегрешение.

# 442
Здравейте сладуранки Hug
Жабче, Галя мерси за кафенцата Hug
Жабче добре дошли вкъщи на децата ти и много да се радвате един на друг преди да потеглиш пък ти на път Hug
anita_zd ако може си изпразни кутията за да ти пратя обясненията за които питаш. Тук ми е по-удобно от ел.пощата защото имам едно ЛС с обяснещие в изходящата поща и ми е лесно да го препратя. Честито минусче Hug
Айша не съм забравила-само да пусна новата тема след малко и да укротя зверчето и ще я препиша да ти я пратя диетата Peace
Галя много са сладки кученцата...направо не мога да и се нарадвам. Страхотни сладурчета Hug
Поля мисля, че запръжката не е проблем. Нали се запържва с малко брашно-не е 1кг. Хапни си спокойно. Аз също обичам зеления боб и зрелия да им правя запръжка. Няма страшно-хапвай и не се притеснявай толкова Hug

Хайде след доста време затишие при мен да ви се похваля. След вчерашния първи ден на моята диета имам –700гр. Party Имам още 1.600кг. за да е актуална линийката ми. Хайде сега на всички лек и отслабващ ден Hug
Хайде отивам да пускам новата тема Wink

# 443
# 444

Общи условия

Активация на акаунт