90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №60

• 82 104
  • 444
  •   1
Отговори
# 405
Да Роси знам че в момента не си на режима Flutter

Искам да попитам Печени Ядки в кой ден мога да ям?

# 406
Да Роси знам че в момента не си на режима Flutter

Искам да попитам Печени Ядки в кой ден мога да ям?

В никой.Може само сурови в плодовия и то 100гр.за цял ден Simple Smile

# 407
Честит имен ден на всички които празнуват!!!
И аз да почерпя .

Бенсън във Fort Myers Beach сме. Simple Smile

# 408
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Пети , честит празник.
Да си жива , здрава и много обичана.

Роси , аз съм с електронен и съм много доволна.  Peace
Важно е да падат гащите па килата майната им.  Crazy

Анита , нЕма ядки мила , само сураФки.  Laughing

# 409
  • София
Вчера ми дойде МЦ и с Жани решихме да направя още една четворка и тогава да видим какво ще каже господин Кантара, дано е благосклонен към мен и покаже още един килограм в минус. От обиколките съм свалила по 10см от талията, корема и гърдите и 5см от бедрата.

# 410

Специално за Жани много ти благодаря.
П.П. да видим дали ще стане, е супер е стана пак ти благодаря

# 411
Честит имен ден и на Пети и Поли .
Елинор бързо да ти оправят компа че да не липсваш тук.
Аз пак не можах да разбера дали съм свалили моят мъж ми донесе кантарче но и то механично и като стъпи върху него и нещо се прецака Crazyама съм се зарекла другата седмица отивам за електроно ,но по дрехите ми се струва че имам разлика .

# 412
  • Панагюрище
и сигурно имаш,ама като се премериш ще видиш,мери се и със сантиметър

# 413
Роси яд ме е че забравех още в началото да се премеря със сантиметъра макар че го пише на първа сртраница  Embarassed

# 414
Да за суровите знам.Не ми дадохте много кураж ама нема как BlushЩе прегреша някой ден сигурно Embarassed

# 415
 anita_zd изпразни си кутията, че не мога да ти пиша ЛС по въпроса за който ме питаш Peace
Поля радвам се, че помогнах-страхотен ученик си Hug
Верабел след 4 дни  ще чакам реалните резултати за табличката Hug

# 416
Много благодаря на всички за поздравите за именния ми ден, въпреки че и аз не знаех, че съм именничка, но нищо.
Успешен ден на лунуващите, как удържате не знам такава воля и инат при мен липсват.
Хубава вечер на всички и весел празник на празнуващите, до утре.  bouquet

# 417
  • Кьолн
Здравейте мили момичета! Толкова много сте изписали. Аз вчера докато успея да седна и да пиша и ми спря нета. А днес бях в Добрич по бюрократични работи. Но явно ми е ден и всичко успях да свърша без да ме върнат. Роля честит имен ден!   bouquet Пети, честито и на теб! Да си жива и здрава! И много щастлива! Честито и на всички други именници. Аз днес съм на въглехидратен. Толкова го чаках този ден а сега хич не ми се хапва. Но за довечера съм си приготвила сладоледчето.

# 418
Pety, 4естит  имен ден! Да си здрава и щастлива! Hug

4естито на вси4ки други именници!

Мерси за отговорите за въглехидратния ден! Знаех за рецептите на първа страница, но съвсем се отплеснах.

Дани4ка1979, тази ве4ер ще преведа за метаболизма, през деня със сина ми е невъзможно да съм на компа за пове4е от 10 минути.

----------
резултат: 1 седмица=3кг. Тия са ми плаващи, ка4вам ги свалям лесно, да видим тази седмица, 4е съм с див ПМЦ. 
-----------
Вие спортувате ли? При нас миналата седмица бяха 40С всеки ден  и много влажно,  дори ве4ер в 8 детето ставаше като домат навън и не излизахме за разходки. Тази седмица е уж по-хладно. Мисля си, 4е без движение едва ли ще имам добри резултати. Как е при вас?

# 419
Привет, мили дами! Първо, честит празник на всички именници  smile3525
А сега - моят кантар отново ме зарадва с -1,800кг  goodscale Днес похапвам плодове и се надявам утре да сме закръглили 2 кг
Тези дни нямах Интернет и съм пропуснала доста, тъй че заминавам да чета назад, Bye за сега

Общи условия

Активация на акаунт