90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №60

• 82 112
  • 444
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Честит празник на всички именници и семействата им.   bouquet
Пожелавам много смъкнати завинаги кг. и см.
Жани, ако не те затруднява прати  твоята диета. Да  видим - не се знае  от какво ще  започна да смъквам.  Embarassed

# 421
Честит имен ден на всички  именници да сте живи и здрави и много щастливи . newsm51
Днес до около седем лунувах и като седна милото да вечеря и не издържах та си хапнах шницели и салата зеле и моркови  EmbarassedЗа утре ми остана два литра сок от ябълки моркови портокал и лимон  та да не става зян ще си го изпия и след това продължавам със зелевата супичка .

# 422
  • София
Гале, моята супа стана на зелева салата с домати. Хапнах си я на обяд в работата, добре, че и лук не и бях нарязала.

# 423
Айша изобщо не ме затруднява. Ще я препиша и по-късно ще ти я пратя на ЛС Peace

# 424
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Аз се справям екстра , пийвам фрешче и глава ме боли ,
та пих един ацефеин.  Laughing
След час живи и здрави тръгвам да си посрещна децата ,
нямам търпение да си нагушкам Краско. Hug
Ще мина през денонощния Фантастико да му купя някакъв подарък.  Peace

Една приятелка ми беше на гости и каза , че съм добре да не свалям повече.  Peace
Оцени ме , но и аз я оцених и тя е на тоз режим , нашето Лю я зариби ,
та и нейния отчет е екстра.  Peace
А Лю къде забегна , много отдавна не е писала?

# 425
Добър вечер дами
Набързо да драсна и да ходя да папкам че укаснях. Днес бобов ден - и на обяд и сега ще си хапна това. Направих малко прегрешение със сладичко,
 ама ... Айде отивам да папкам че ми стърже корема.

# 426
Гале, моята супа стана на зелева салата с домати. Хапнах си я на обяд в работата, добре, че и лук не и бях нарязала.
Айша моята супичка  днес не я наготвих че забравих магданоз да купя и за вечеря настъргах половината зелка и морковчета за салатка .Утре отивам да купя една зелка и магданоз и за обяд ще ми е готова  в тенджерата под налягане става за отрицателно време .Само забравих в кои дни какво се ядеше освен супичката ще трябва да потърся наново че милото снощи пак преинсталира компютъра и ми се загуби всичката информация   SadДнеска съм го чакала да си дойде да ми качи кирилица че чета какво пишете а не мога да пиша  #Cussing out
Жабка нямам търпение да разкажеш как е малкия Краско сигурно ще ти се види пораснал най хубавия подарък да му купиш на детенцето  Hugи снимки да качиш утре да го видим  колко е почернял

# 427
hello банда   Hug
Ели, не  се  шашкай мила,  жива  съм, дори  мърдам все още
Жабче,  да  не  вземеш  да се сринеш  сега  избирайки подарък или на летището  Naughty Naughty
Вирджи, колко имаш  до  финала  мила
Гале,   как са  твоите  хора,  моят  мъж  2-ра  седмица  без  работа в нас и взе  да издивява  ooooh!
прегръщам ви всички  изброени и неизброени  Hug Hug Hug чета ви и  се  радвам за   резултатите  ви,  аз  съм  все така  забила  с  кг, но каквото  такова  Confused

# 428
  • София
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=399979.0
Гале, това е  темата и рецептата за зелева супа.

# 429
Aisha  Hugблагодаря ти златна си .
kriss` моя мъж днес му се обадиха от две места да отива и да започва веднага работа .Та утре отива в Стара Загора да види какво е положението там че  в тази фирма го викат на работа по препоръка от бившия му бригадир  Blushа тука в Казанлък му се обадиха пак негов познат го е препоръчал малко по малко са парите отколкото в  Стара Загора  но като сложиш пътните почти същото заплащане се получава .Утре ще видим какво ще стане че ако има нещо ще се хваля  PraynigМоя реално не е останал да стои в къщи ходи на частно да върши услуги на един познат и за това не му се увидя ама големия син почна да му личи   #Crazy
Да ви пожелая лека нощ с една бебешка прозявка и ще видите моята весела сестричка като я видя така засмяна и мед ми капе от сърцето  Heart Eyes
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=381038&pid=13244481

# 430
Аууууу излъгла съм ви много гадно. Сутринта писах без да се притегля, но се чуствах все едно нищо не съм свалила. В крайна сметка се оказа, че имам свалени 2кг и ми остават още 4кг Съжалявам за подвеждането. Може би е от ПМС

Сисони, и тук ли се срещаме? Hug Успех и не се отчайвай!

bouquet
Аааа никакво отчайване просто ми беше гадно. Аз съм голям инат и много познати ми се чудят как издържам без да наруша диетата и да се изкуша да си взема нещо от масата. Но аз съм твърдо НЕ. Правилото ми е сега да потърпя малко, а после ще ям каквото си поискам. Вчера на плажа как ми се пиеше биричка с цаца.................но неее

# 431
ей ма на блудницата са завърна.Признавам несериозна и виновна от всякъде.
Ама тез дни голямо хайманосване му направих и като се прибера или шетам из нас или спя с детето.Виновна от всякъде....ама поне слабея.Бавно ама славно.Днес вече съм 66....ейй кога ще стане 56....мечти мечти.Утре съм на варива та ще рупам картофи.Айде целувки и гушки на всички кокони.

# 432
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España

Не минах без валериан , сироп от мента , глог , валериан и
за десерт валидол.  Joy Това съвсем сериозно.  Peace
До сега ми разказваха как са били , как са изкарали ,
къде са ходили , снимки утре като ги качи щерката.
Много са почернели , доволни ,даже мислят и за връщане
в близките 2 месеца.  Laughing Бе кой бЕга от хубавото.  Mr. Green
Айде лягам , че в 8 ч. ще дойде жената да правя педикюр и маникюр.  Peace
И ще пиша по късно.  Hug

# 433
Жабка, добре дошли на скъпите ти гости. Представям си каква е еуфория и радост!

# 434
Жабче благодаря за кафенцето и добре са ти дошли скъпите гости .Не се и съмнявамче ще ти се разтрепери сърчицето .То е голяма радост и за теб и за децата да се видите .
Аз ли съм най ранобудната фиданка -боабаб днеска .Изпращам милото в Стара Загора да видим какво ще стане там ли ще му хареса или тука в  Казанлък
 .

Общи условия

Активация на акаунт