90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №60

• 82 119
  • 444
  •   1
Отговори
# 390
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Ееее Веси появи се.  Hug
Браво , че задържаш , това си е постижение.  Peace

Поля , честит имен ден.
Да си жива , здрава и много щастлива.

# 391
  • София
Здравейте и от мен. Честито на всички именници. Нека здраве и късмет следват ви навред.  Аз да си кажа вече 7 ми . ден съм на режима а кантара не помръдва опасявам се че не е верен защото вече колана на дънките го закопчавам с една дупка на зад. ЕЛИНОР сега ти разгледах снимките и направо онемях .би ли ми казала само с този режим ли свали кг, и от кога до кога. Извинявам се ако вече си отговаряла на тези въпроси но не сам ги прочела.

# 392
И от мен добре дошла, Пипилота! Hug
Ели, мерси за кафенцето, и бързо да си оправяш компа, че ще ни липсваш  Hug
И аз да споделя за "зациклянето" - при мен беше през втория месец, почти 20 дни и бях свалила само 2 килца, които си плаваха, нагоре-надолу. Сега към края на фазата, нещата се поразмърдаха и аз вярвам, че ще продължава да е така. След три дни ми е втория воден ден, и на него като че ли залагам големи надежди. През третата фаза ако сваля колкото през втората ще е повече от супер  Peace
Имам приятелка, която не пише, но съм й дала диетата, тя я спазва стриктно, първите 3 седмици беше свалила само 1 кг., но не се отказа, днес ми се похвали, че общо са 3 килцата от началото, но тя има мноооого по-малко за сваляне от мен. Така, че момичета, търпение, размърдайте си метаболизма, и нещата ще се получат. Hug Аз също в момента също нося дрехи, които съм носила на по-малко килца, явно обиколките се смалиха  Thinking, но ще борим и килцата, няма отказване!
Поля, честит имен ден и на теб!  bouquet
Успех и на "водните" и "лунуващите"  Hug

# 393
  • София
Честит имен ден на именниците!   bouquet

Днес ми е първият воден ден. До тук не съм се изкушила с нищо(освен с 1 кафе) Embarassed, не знам обаче дали да опитвам с лунуване до утре на обед. То ще си покаже, може да вдигна байряка още тази вечер, че ме поканиха на рожден ден. Wink

Сисони, и тук ли се срещаме? Hug Успех и не се отчайвай!

# 394
Е, Жабе почнахме ли?
Аз се заредих с ушавчето до мен и старта на лунната е даден Simple Smile Wink

# 395
  • Панагюрище
Здравейте и от мен.Тук съм вече с вас.Благодаря ви ,че не ме забравяте,щом питате значи ви липсвам.Здрава съм,нямам никакви проблеми,само дето немога да се добера до компа.На службата вече нямаме интернет ,а в къщи имах гости и не ми оставаше време за компютър,но днес ви изчетох и съм в час какво става с вас.
Мелиситка,много се радвам ,че си писала.Аз снимките неможах да ги разгледам,но нищо важно е ,че се чувстваш добре и напредваш в подготовката за свадбата.Честито за апартамента.Даничка,много се радвам за волята ,която си проявила.
Нати и Пети приятно искарване на почивката.
Пети,много почерняла да си доидеш и добре да си починеш,виждам,че и от там не ни изоставяш ,това е добре.
Мозила,честита рожба,това найстина е най-хубавото което може да ти се случи.
Жабче,Галя,Ками, Кирова честити ви рожденици.Пожелавам им да са здрави и много щастливи.
Честито на всички празднуващи днес.
Добре дошли на новите,извинявам се ,че не ви изброявам по имена ,ама имах да наваксвам с 20 страници.

# 396
Дани , нЕма връщане , лунуваме и това си е.  Hug
Аз се заредих с вода и след малко ще ходя до магазина да
си взема портокали , грейпфрути и лимони за фрешче.  Peace
Сега лунуването ще е лесно , напълних яко търбуха и до утре на
обяд ще се устоява.  Mr. Green

Роси , кофти е без нет , дано поне бързо да ти минава работния ден.  Hug

# 397
Добре до6ла,Пипилота  Hug Аз ли4но за трети път я правя диетата,първия път 15 кила,втория 10,а сега божа работа  Crazy
Аз ре6их да лунувам и освен половината ябълка от сутринта до сега не съм яла ни6то,пих кафе.Астроложката на Гала каза,4е било хубаво 12 4аса преди и след фазата да се гладува и аз ре6их да я послу6ам,4е с тези прегре6ения събота и неделя........

# 398
Оооооо Роси ти се появи,браво на теб.Много работиш.Всички май зацикляме в определен момент с кантара,но няма как Flutter

Лунуващи успех Peace

# 399
  • София
Добре до6ла,Пипилота  Hug Аз ли4но за трети път я правя диетата,първия път 15 кила,втория 10,а сега божа работа  Crazy
Аз ре6их да лунувам и освен половината ябълка от сутринта до сега не съм яла ни6то,пих кафе.Астроложката на Гала каза,4е било хубаво 12 4аса преди и след фазата да се гладува и аз ре6их да я послу6ам,4е с тези прегре6ения събота и неделя........
Много време е това, ще издържиш ли?

# 400
  • Панагюрище
Анитка ,аз съм на свободен режим,с вас ще съм от 15 юли отново на диета.
Жабче,аз сега се интересувам от мобилния интернет и ще си го нося с мен на работата,та пак ще ви пиша от там,че много ми липсвахте тези дни.
Иначе с кг съм си все така упорито си ги задържам,което е повече от чудесно,като се има в предвед ,че се хранясъвсем омешано,но нали искам да я правя пак и затова,да мога да накарам организма да забрави ,че е бил на диета.
Аз също започнах луната.

# 401
Роси и аз мешам храни , имам едни плаващи 1-1.5 кг ,
но не им се връзвам. Гледам си по дрешките как съм.  Laughing
Айде отивам за плодове за фреш и идвам за кафенцето.  Peace

# 402
Привет и от мен.Честит имен ден на всички именници.  bouquetИ аз съм с вас лунуващи обаче не съм на ясно какво е позволено за пиене.Хайде на кафе.А това е за всички рожденици

Последна редакция: пн, 29 юни 2009, 15:10 от svetla_@

# 403
  • Панагюрище
Жабче,от няколко дена моят кантар/механичен е /ми показва все 73-72 кг .Направо се разболях,на см свалям,кг не личи да съм качила о той ми показва повече.Вчера ходих у една колежка и се премерих на неиният /електронен/кантар и ми показа,че съм 70.200,моят ми показваше около 72 и половина,та се успокоих,но реших,че ще си взема електронен,та да не се ядосвам толкова.

# 404
Привет и от мен.Честит имен ден на всички именници.  bouquetИ аз съм с вас лунуващи обаче не съм на ясно какво е позволено за пиене.Хайде на кафе.А това е за всички рожденици

Вода ,чай- но без захар  и  прясно изцедени сокове.Но,те да са цитрусови плодове и ябълки. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт