Тема ФЕВРУАРСКА №103.

• 18 913
  • 298
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте пак!:)

Cattt много хубава идея.

Аз мисля че съм ви показвала тези снимки, но ето пак:

Аз на 9 месеца:

сестра ми на 9 месеца:

Майка ми на не знам колко:

Аз и сестра ми. На тази снимка сестра ми много ми прилича на Ина:

Ето на това му се викат кордели:).

За история помня много малко от детството ми, най първият ми спомен е когато сестра ми се роди, малко пред това на рождения ми ден като ми  подариха китара и мама се прибра от патологията да ме види, много и се радвах, следващият ми спомен е много след това. Ако се сетя нещо интересно, ще пиша. Ще се радвам да прочета вашите истории.

Ави добре дошли. Simple Smile

Валерия ще питам пак сестра ми по подробно за самолетите, че една нейна приятелка лети през седмица, а една моя ми каза за детските билети и ще ти кажа. Дано не съм те подвела за самолетите за Бургас, но за Варна съм сигурна. Но въпреки това съм убедена, че ще пътувате супер с влака. А за багажа, моята приятелка си го прати по автобуса срещу 10 лв. така че това не е голяма пречка, самоп дето трябва да се разходиш до автогарата.

Таня пиши после на Георги харесало ли му е във влака. Simple Smile

Пух, не става дума за негушкане, аз също много гушкам Ина.. както и да е....

Весела вечер! Simple Smile

Hug

# 271
Алина, нали знаеш, че всеки гледа от собствената си камбанария. Аз нямам достатъчно време за гушкане, тъй като работя, затова нощното гушкане ми е добре дошло Wink Предполагам, че ако имах възможност да се занимавам непрекъснато с бебо през деня, щях да мисля различно. Но аз съм преценила за себе си, че не мога да лиша семейството си от доходите, които получавам. Всеки си прави избор как да живее. Различието не е повод за спорове Hug.

# 272
Различието не е повод за спорове Hug.

В никакъв случай не споря... пак ти казвам, става дума за нещо друго. Не знам пак дали би ме разбрала, става дума че децата правят това което ние големите им покажем, ако покажеш на детето, че трябва да спи през нощта, и детето разбере, че мама и то се чувстват добре така през деня, тогава ще стане.. но да.. ти си си решила в случая за себе си... НЕ СПОРЯ! Извинявай, ако съм те засегнала!

Hug

# 273
Руфинка ,честито!!! Леко бременеене и здраво и красиво бебче на финала !!! preggo  ylinfant smile3504

И ние гласувахме ( то и затова пътувахме уикенда )  Tired Мъжа ми много мрънкаше и настояваше и като ми обеща ,че ще му купи нов телефон се съгласих  Mr. Green Сега чакам телефона от и-бей , като дойде ще се похваля .
С бебешки снимки по-късно ще се включа ,ако намеря .Кат,страхотна идея  hahaha newsm74
Благодаря ви ,че питате за Петър ,той е добре .Хирурга много добре го е залепил , раничката минава и не го боли вече . Hug Утре ще ви го снимам да видите какъв ранен герой е  Laughing Кат , снимките още колко дни ги събираш ?
Отивам да обличам Мони ,че ще ляга ,после ще пиша за спането  Peace

# 274
И ние гласувахме днес,семейно отидохме и Ванко пусна бюлетините Simple Smile.
Малко със закъснение но Вал благодаря за информацията за Ави Laughing,аз се бях притеснила малко.Хайде Вал с влак,смолет или автобус ние ще ви очакваме Hug
Ави душице обаждай се друг път къде отиваш Laughing Heart Eyes.Радвам се че Пети е добре Hug
За спането приспиваме се на спалнята,после местя Дани в кошарата,но по някое време се буди и си я вземам при нас,като ми стане тясно я местя пак в кошарата и така цяла нощ циркулираме кошара-спалня Sad.
Хайде лека нощ Hug Hug Hug

# 275
Здравейте!
Кат,хубави идеи даваш за темичката,ще чета с интерес историите ви.Аз не се сещам за нищо интересно,мислих,мислих и установих ,че съм имала много тъжно детство Confused
Алина,големи курдели Laughing
Вал,да се обадиш като дойдеш на морето Naughty
Всички останали също Simple Smile
Много жега днес Tiredцял ден бяхме на плажа,много весело си изкарахме,но аз мнооого изгорях,то цял ден вървя и мажа Стела и баща и,а мама няма кой да я намаже-резултата е болезнено червен.Плаче ми се Sad На гърба си нося едно кисело мляко,половин крем-хидратиращ,а сега съм с оцет и хлябна сода Confusedи продължавам да излъчвам толо,около мен тлее топлина.
Инак 2 пъти ходихме до урната,но все имаше опашки и ни беше жега и викаме ще отидем на края на работния ден и накрая го изпуснахме-големи будали.Слънцето май ни удари доста Laughing

СПЕЦИАЛНО ОБРЪЩЕНИЕ-СЪВЕТ,КЪМ МАМИТЕ,НА КОИТО ИМ ПРЕДСТОИ МОРЕ: Grinning
      -За слънчеви бани предпочитайте времето от 9-11 и 16-19ч.
      -По обед бъдете на сянка и отмаряйте Mr. Green
     -Не забраявяйте да си закупите силен фактор.
     -Не забравяйте да го използвате Mr. Green
       -В противен случай рискувате да заприличате на мен Crazy

Дано вашата нощ е лека.

# 276
  • София
Привет!
Гласувах! Тежък изборен и емоционален ден беше за нас.
Лека нощ!

# 277
Привет...И ние днес дадохме своя  newsm80
Руфинка..Честито и леко бременнене..
Кат..страхотна идея. newsm74 Ама на този етап не се сещам никоя история...ще помисля още и ако се сетя ще разкажа..
Вал,за подписа...щом е със скрол значи е над допустимото и трябва да си го коригираме..ама защо някои лентички не се виждат-незнам....Дано останеш доволна от пътуването...и ако ти се мъкне още един куфар-може да ме сложиш в него Mr. Green
Ави,радвам се че Пепи е по-добре вече.. Hug  и я вземи кажи как го убеждаваш мъжа ти да ти купува разни работи,че аз се опитвам да накарам мъжа ми да ми купи фотоапарат,ама без резултат засега... Sad
Еленита..хич не се и замисляй,ами казвай кога да чакаме Хубавела2...И другия път вземи намери някой да те намаже,че чак мен ме заболя като те видях как си изгоряла..
 За спането-и аз бях убедена,че няма да взимам детето да спи при нас..ама не се получи..Заспива само с мен(дори баща си не признава) на спалнята,след това го местя в кошарата и по някое време през нощта пак е при мен...Долепих и кошарата до леглото,ама ефекта не е особено голям,поне ни е по широко..Пробвах всякак,ама засега не се получава..Иначе донякъде съм съгласна с Алина
Пух,Иво имаше такива мераци за саксиите,ама видя че не го огрява и сега не им обръща внимание...От време навреме се пробва обаче.Има неща,които не се дават и колкото и да се тръшка...не става на неговото и той след време се отказва..

Оставям ви и отивам да си лягам..дано не съм пропуснала неща,ако е така утре ще гледам да наваксам..

# 278
  • ВАРНА
Здравейте.
Руфинка, честито и от мен! Страхотно е, че ще си имаш още едно февруарче. Лека бременност и чудесен финал!
Вал, за полетите, не съм сигурна, но мисля, че са спрени за летния сезон. А и май бяха само до Варна.
Аз без кола не тръгвам никъде, най ми е удобно.

Ние също гласувахме. Голдънче, какъв е този пост...? Какво се е случило?
Катче, качих снимка в зоната. Идейката ти е мн.добра, аз не знам къде имам снимки като малка. /знам че имам известен брой ленти, неизкарани/ Ще питам и ако намерим ще ви покажа. Случки от детството си имам много, от първите си няколко години почти нищо не помня.
Спомням си обаче, бяхме около 10-11 годишни. С братовчедка ми сме на тяхната вила, разхождаме се по улицата да си търсим череши. В един момент усетих две лапи на немска овчарка на раменете си отзад #Shocked Умрях си от страх. После не помня точно, но се разминах без последствия.

Еления, как можа да се окепазиш така. Бива ли такова нещо. Ние още не сме ходили на плаж, срам, срам, вече си имаме слънцезащитни спрейчета, и ние с тати и Емо. Готови сме за подвизи. Малко ми е неразположено обаче, така че след няколко дни сме на първа линия.

Много ми е жега, хора. Емо е с хрема от сутринта, мисля, че от климатика и сега не смея да го пусна. А може и от зъби да е. Чакаме долните два кучешки, аз мислех, че единия е пробил, но май не е. Останалите 14 са на лице.

Ей, за спането нощем. И Емо още се събужда, миналата седмица имаше 2-3 поредни нощи, в които почти не е шавал, но не посмях да се похваля. То и е нямало защо, продължава да се буди детето. Вечер след като заспи, задължително на гърда, си го местя в кошарката, при първото събуждане го местя при нас и си остава до сутринта. А и кърменето, вече започва да ми тежи. От две седмици съм в отпуск и по цял ден с Емо, постоянно иска да суче това дете. Няма отърване, щом реши, не мога да му откажа, толкова е настоятелен. Храненето му хич го няма, почти нищо не иска да яде. На годинката беше 11 кила, сега е малко по-малко. Притеснявам се вече, иначе не ми дава никакви поводи, но все пак.

Хубаво ви пиша, ама нещо ми се спи май. Гуш  Hug на всички и спокойна нощ!   bouquet

# 279
Момичета, здравейте!
Напоследък почти не се вясваме, но от утре направо хич няма да ни има - командировам се с Тино на село, че душичката ми копнее да разпусна, а сигурно и на Дона ще му хареса да си развява на воля достойнството и да щтрапука бос по асфалта или по каквото дойде... Мисля да му пълня един басейн и да го оставя да се цапа на воля, а после да се изкъпе, за да е още по- красив като се накаля!
Спирам да ви занимавам! Ще ми липсвате!
Целувки на всички!
Каттт, явно няма да смогнем за колажа.

# 280
Eто ме и мен. И нашето сем. гласува днес. Въпреки , че аз все още не съм намерила своята партия и своя човек - гласувах. Правя го винаги , защото знам , че това е начинът да покажеш,си че си отговорен за своето бъдеще.
 Кат , добра идея.
 Аз имам доста интересни случки от детството.Като цяло в съзнанието ми са се запечатали незабравимите лета на село. Ароматът на бабините манджи , дъхът на свободата , усещането за обичта на баба и дядо /Бог да ги прости/, игрите до среднощ, огромните звезди в черното като катран небе, приятелите от детинство , които ще помня винаги.
С един такъв приятел веднъж решихме да отидем да се изкъпем в реката/ на около 2- 3 километра от селото/  , без да се обадим на нашитеТогава съм била на 5 или 6 години.Тръгнахме тайно и след поне час игра във водата , сметнахме , че е време да се прибираме. Аз обаче имах проблем. Бяха ми мокри гащите.Мислех , че  единствено по тях нашите ще разберат , че съм ходила на реката. За това ги събух и ги хвърлих в узрелите жита на нивата край пътя. Тогава вече спокойни си тръгнахме към селото. Не бяхме минали и половината път и баща ми ни присрешна с една пръчка.Това беше първият  единствен път , в който татко ме е бил.
 Лека и спяща от мен. Утре , ако ми остане време , ще пиша още.

# 281
  • София
Почерпете се за мое здраве. Остарях с още една година.

# 282
  • ВАРНА
Анита, Честит Рожден Ден! Здраве, късмет и успехи да имаш навред и во веки!
  /това го измислих току що, но мисля, че се получи/

# 283
  • София
Честит Рожден Ден , АНИТА!
Бъди здрава, обичана и много щастлива!
Каквото ти е на сърцето, нека ти е в ръцете!

Честит 4-ти Рожден Ден на прекрасната принцеса КАРИНА!
Да расте здрава, весела, безгрижна и послушна![/color]

... за мама КАС[/size]

Еленита, избери си и лягай да поспиш. Направо ти съчувствам. Дано бабините лекове облекчат болката.
Ето ти един юнак следващият път да те маже със слънцезащитен крем.

# 284
Красавици мили мои,ако знаехте как ми липсвахте два дни Grinning
И то за какво,ей за това  Joy Сори за кривенето,то вместо масаж.Резултата никак не се покри с намеренията ми,но като за първи път -при това подарък за р.д. на моето слънце,става.Да не кажа ,че от вчера ме дебне кога го правя и само ми виси на главата,а днес като и сглобих тялото го награби и ввече има поне 5 петна.
Мале,сега видях,че клавиша ми 3, е изваден и обърнат на обратно. ThinkingКоя ли тарталета се е мъчила Joy
Вили,от сърце благодаря за прекрасните пожелания.Ще и ги прочета.А ако ти кажа,че лалетата са ми лябимите цветя Grinning Hug
Сега да ви почерпя за нейно здраве 
,ид ано Бог винаги бди над нея и я закриля-за другото има мен
Grinning

Анитка,честит рожден ден мила!Да си много здрава,щастлива,желана и обичана!

Общи условия

Активация на акаунт