Арабско име- моля за идеи

• 129 640
  • 440
  •   1
Отговори
# 420
Zdraveite otnovo priqteli!
Sled nqkolko meseca o4akvame rajdaneto na na6eto momi4ence i ispitvam zatrudnenie v izbora na ime.Iskam da e arabsko ili tursko,mnogo mi haresva imeto MELISA ,no ne sam sigorna na 100% dali e tursko ili arabsko.
EVELIU-tova idva ot arabski (nqkva duma e sigorno),mojeli da se izmisli nqkakvo ime ot EVELIU?
BLAGODARQ VI PREDVARITELNO PRIQTELI !!!

# 421
  • по пътеката
EVELIU  и мелиса не са арабски(мюслим) имена ! мелиса може да се срещне сред християнските арабски общности,но си е гръцко име!
 евелию няма как да е арабско-това" в" го няма като буква изобщо!
http://www.behindthename.com/names/browse.php?type_gender=1& … value_gender[]=feminine&type_usage=1&operator_usage=&value_usage[]=arabic

# 422
  • София
Stefaniq - Турците много използват Мелис но име като Евлию не съм срещала.
Аз бих препоръчала: Фарах, Мерием, Аиша, Айля/Айлин, Селин/Селен, Амира, Амина,

# 423

Аз съм влюбена в арабското Дара, също и турското Елис, Асиа - ударение на А (идва от Азия), Мелек (ангел)

# 424
  • София

Аз съм влюбена в арабското Дара, също и турското Елис, Асиа - ударение на А (идва от Азия), Мелек (ангел)
Тези имена са страхотни, но Стефания искаше турско-арабски и затова и предложих тези, иначе турците имат много хубави имена за разлика от нас.

# 425
  • Варна

Тези имена са страхотни, но Стефания искаше турско-арабски и затова и предложих тези, иначе турците имат много хубави имена за разлика от нас.

За разлика от нас? Посочените по-горе спокойно може да са Дара, Ели и Ася.  Laughing

# 426
  • София-Младост
Много странна тема, първо е питала за арабско име през 2009...и явно тогава са били малко, защото сега отново се търси име... Shocked

# 427
  • София

За разлика от нас? Посочените по-горе спокойно може да са Дара, Ели и Ася.  Laughing
Хексе - говоря, че принципно имат по-хубави имена - като звучене и значение от нашите.

# 428
  • Монреал
Много странна тема, първо е питала за арабско име през 2009...и явно тогава са били малко, защото сега отново се търси име... Shocked

И аз за същото се зачудих... може да е за второ дете  Laughing

# 429
Въпрос на вкус Peace
На мен повечето турски имена ми звучат грубо.
Сред арабските има по-мелодични и особено нежни за женско име.
Лейла, Мириам, Ясмин

# 430

И аз за същото се зачудих... може да е за второ дете  Laughing

Tochno taka,sega imeto e za vtoroto mi dete Simple Smile Prez 2009 pitah za majko ime sega iskam idei za jensko ime.

# 431
EVELIU  и мелиса не са арабски(мюслим) имена ! мелиса може да се срещне сред християнските арабски общности,но си е гръцко име!
 евелию няма как да е арабско-това" в" го няма като буква изобщо!
http://www.behindthename.com/names/browse.php?type_gender=1& … value_gender[]=feminine&type_usage=1&operator_usage=&value_usage[]=arabic
[/quote

Marsy,mnogo ti blagodarq za tozi sait,mnogo me orientira,ot golqma polza e za takiva kato men kadeto se chudqt- "ebe sega tova ime kakvo e i ot kade proizliza,pak kakvo oznachava...."  Simple Smile

# 432
Tochno taka,sega imeto e za vtoroto mi dete Simple Smile Prez 2009 pitah za majko ime sega iskam idei za jensko ime.

И 29 страници дотук не са достатъчни?  Thinking

И съвсем по диагонал да я прегледаш темата, пак ще видиш, че половината споменати имена са женски.

Последна редакция: пн, 24 мар 2014, 19:33 от ianajar

# 433

И 29 страници дотук не са достатъчни?  Thinking

Е, няма с мъжко име да го кръщават девойчето, я  hahaha

# 434
Стефания, би ли писала на кирилица, ако обичаш?  Close

Общи условия

Активация на акаунт