Нормално ли е на 14 години да започнеш да имаш секс.

• 41 197
  • 148
  •   1
Отговори
# 60
 ooooh! Расова дискриминация...

# 61
Рано е, ако става дума за нашите деца...в този аспект съм твърдо за 18-годишната граница, особено при момичетата  Mr. Green
 ....Иначе на мен на 14 ми се ебеше, та две не виждах, ако ми се беше отдал случай познай дали щях да седна и да се отдам на екзистенциални терзания "ама дали не ми е рано, ама как ще се отрази на психиката ми, дали да не изчакам..."  Peace

# 62
Много е рано. Потребност от интимност е едно, но да правиш секс е съвсем друго и трябва поне малко да си психичеси зряла.

# 63
Я малко си седни на д****о, има време после цял живот да го "имаш" / правиш / !!!!!

# 64
Ми за мен не е нормално, но в днешни времена започват още от по на 13 год. полов живот....

# 65

Тъй като на по-голямата част им е супер скучно, пак започнаха да се захващат за кой как пише, все едно, че не разбирате за какво става въпрос.
Все пак не сме в час по български и съм далеко от мисълта, че точно тук е мястото да се правите на от голямото Добро Утро и да се правите на толкова оригинални.

Айде първо да погледнем себе си, и след това другите  Simple Smile, защото тези, които все се захващат за правописните грешки са на същото дередже и с нищо повече не се отличават от другите.

# 66
Я малко си седни на д****о, има време после цял живот да го "имаш" / правиш / !!!!!

Не заблуждавайте авторката... Цял живот, ама друг път. Има поне 5 теми само в този подфорум за уморените и стресирани мъже, които не искат да правят секс след 35, или го правят веднъж месечно... Значи, ако започне на 18 (каквито са съветите в тази тема), остават и има-няма 17 години секс. Това са 6205 дни. От тях поне 820 ще е в месечен цикъл. Значи остават 5380 дни. Ако сложим някоя и друга бременност, раждане, или някакви здравословни проблеми, включително мигрена, колко полови акта и остават? Ако ги докара до 4000, ще е добре. По десет минути времетраене да им сложим, стават около 666 часа. 28 дни. Егати, то май въобще не си струва да започва човек... За някакви си 4 седмици  ooooh! ooooh! ooooh!

# 67
Много е рано. Потребност от интимност е едно, но да правиш секс е съвсем друго и трябва поне малко да си психичеси зряла.
Peaceабсолютно съм съгласна

# 68
# 69

Да, ще си го дам. За мен възрастта от 14 год. е доста ранна!

Надявам се сега вече си по-доволна  Laughing

# 70
Според мен не е нормално едно дете на 14г да прави секс...въпреки, че циганките на тези години имат по 3-4 деца вече....
Преди няколко месеца станах свидетелка как едно момиче на 15г имаше дете на 1г и вече беше разведено....направо останах с отворена уста и доста бях изумена от този факт... newsm09

# 71
И според мен е доста рано. Около 17-18 е нормално за моите разбирания.

# 72
Мале имам дъщеря на 5 и сега като чета това ми настръхна косата  #Crazy
Според мен на 14 е рано , след 18 е нормално или поне така беше в доброто старо време  ooooh!

# 73
Малко е рано, ама не мисля че е ненормално - значи е нормално. Ако решиш правиш - момчето да бъде с презерватив задължително!

# 74

Тъй като на по-голямата част им е супер скучно, пак започнаха да се захващат за кой как пише, все едно, че не разбирате за какво става въпрос.
Все пак не сме в час по български и съм далеко от мисълта, че точно тук е мястото да се правите на от голямото Добро Утро и да се правите на толкова оригинални.

Айде първо да погледнем себе си, и след това другите  Simple Smile, защото тези, които все се захващат за правописните грешки са на същото дередже и с нищо повече не се отличават от другите.
Да ти кажа далеч не съм на същото дередже, да не говорим, че това не е ПРАВОПИСНА грешка (тук се вижда на кой кво му е дереджето  Whistling). А кво да кажа на човек който явно не е дорасъл да се изразява правилно, а пита дали редно вече да прави секс?  newsm78 . Ми да се научи да говори и тогава да се *****. Зщото както не може да се изрзява, така сигурно и не може да се пази  Peace
П.С. Не видях твоето отношение по въпроса.

Общи условия

Активация на акаунт