Отговори
# 135
  • София
alximika , НА КОЛКО ГОДИНИ СИ??????? 28???????????????? УЖАС!!!  Joy
Вие с фокси тотално ме депресирате откъм външен вид  Shocked

А сега подред, че много искам да коментирам:

Диде, твоята мацка Зари абсолютно съм я признала за най-гъвкаво бебе февруарче!!! Да я запишеш на гимнастика като порасне!!!

mama_pettty, аз ще поръчвам от Ларедут, но ще чакам другата седмица или дори по-другата, че много неща съм харесала и се надявам едновременно с намаляването на цените някои да изчезнат  Rolling Eyes
Ако имаш някакви въпроси, питай  Peace Но да знеш, че все пак Гери е в пъти по-спец обаче Wink

А за простирането на дрешките - нашите са на балкона, а на бебка - задължително вътре, че много строежи има наоколо

Рися, все се каня да те питам - какво е TANSTAAFL?  Embarassed

фокси  Hug Разбирам те и за парите и за другото /само че аз живях до 25годишна възраст с нашите и все още със страх мисля как тече живота без мен, т.е. без някой който да се опълчи/ Както и да е, стига сълзливи истории за днес  Crazy

Алхимиче, мъжо ти много здраве има за пореден път от мен  #Cussing out И моя не реагира като ме види "командо" Но при нас не е сръдня проблема, а липса на привличане от негова страна... Ами да си гледа работата. Писна ми вече. Ако иска Лили, ако иска Деси, ако иска Айше от магистралата.

за втората употреба - аз бях голям фен - имало е случаи съм харчила по 100лв /това в ученическите години де, т.е. крупна сума бяха за мен/, но сега с бебка малко ми е по-гадно и дори на познати дечица отказвма дрешките  newsm78
Виж, Аутлетите все още са ми слабост Simple Smile

дая, да нагушкаш хубавото Мони с красивите очи Simple Smile Ще й мине и ще забрави Simple Smile

Вчера прочетох, че Фара Фосет е починала от рак... Все още бях впечатлена от тази новина, когато днескато прочетох и за Майкъл Джексън - направо щях да припадна.
Никога не съм го харесвала, но коя каза - той наиситна е легенда. Легендите не умрат.

Виви,  smile3501 Още една снимка към стената на отличниците Wink
Аз винаги съм се имала за супер добра студентка /завърших с успех 5 бакалавър и 5:50 - магистър; на дипломните имам 6ци, даже втората е с похвала  Blush/, ама вие тук с тия безкрайни 6-ци направо ми срихте шапката Simple Smile

Марина, завиждам ти за концерта  Crossing Arms А как е Рали  Hug?

Ох, който е имал нерви да го прочете тоя роман, да се чувства почерпен  Popcorn

Хубав ден и до по-късно, че поне днес аз да си разходя детенцето Simple Smile

п.п. Фоксииии, супер са мъниците Simple Smile

# 136

Етна пии не само от този чай на Хип, ами повече течности. При мен поне така се увеличава мн бързо кърмата Flutter

Вярно е, че пия малко течности. Сега си мисля да увелича и бирата! beer
vivi_mm   newsm18, това е страхотно!

# 137
Привет,момичета-кокичета!
Липсвахте ми,наистина.Преди,когато бях на "вие" с нета все мърморих"как може да има приятелства по интернет-абсурс е това,то така не може да се комуникира!" JoyА сега,я ме вижте!
Та да се отчетем от вчерашният преглед-6700гр сме 62 см!Другата седмица ще правим окончателни кръвни анализи и на урината да видим дали е минала инфекцията и ще бием последен пентаксим./за който педито спомена,че до началото на юли няма да го има никъде.../
Да ви се похваля е,че се чувствам прекрасно тия дни,защото майка ми е тук и направо е голям кеф!Има вкусна храна -винаги имаме време  с таткото. newsm44Изпитът ми е минал добре,мерси за стиснатите палци Hug
Ето ви една свежарска снимчица от вчера:татко,мама и бебонка,която почти не се вижда Embarassed
,а тук Никичето е с бабааа Grinning Heart Eyes
А сега по темите:
Дидее,голяма сладуранка е вашата Зари,толкова е миличка и нежничка!
Фоксичке, Hugняма какво да се притесняваш!То в тая държава объркана толкова хора живеят на ръба Cry/ама няма да започвам темата за държавата,че няма да се спра/А за вторите употреби,аз съм им фенка от доста години и за мен и за малката си намирам по някои готини работи!Наистина има страхотни неща!Та и мен ти много ме разчувства с искреността си и силата и вярата.Продължавайте да сте щастливи напук на всичко! Hug
Алхимиче,дано при вас нещата по-скоро да се оправят.Сигурно ти е много кофти така.Дано Алхимикът се вразуми и да се оправите.Сигурна съм,че всичко при вас ще бъде наред. Hug

Момичета остават ни точно 1 месец.На тази дата др. месец трябва да сме във Франция и да отпътуваме през тунела под Ла Манш.Да ви кажа за мен това ще е първото излизане в Европа и много се кефя.Знам,че ще ни помислите за луди,но ще пътуваме за там с миниванче,аз,Ника,2-те ни кучета и таткоо.
И аз се разтроих заради Майкъл Джаксън-все пак е велик артист!И ние с мъжа ми сме му фенове.Да почива в мир!
Дая,как е при вас?Мина ли ви коремчето вече? Hug
Хайде аз отивам ,на вас лек и приятен ден и успех с организирането на срещата...много ме е яд,че няма да мога да дойда,но с интерес ще разглеждам снимки.Вкрая накраища където и да отидете,важното е да се срещнете.

# 138
Момичета,преди няколко дни се бях шашардисала,защото докато преобличах Наско видях това...

Първоначално се чудихме от какво е причинено и накрая мъжа ми каза,че  е забелязал как Наско се щипе зверски докато се мъчи да се обърне по коремче... ooooh! Подпира се човечето на ръчичката и от зор започва да се щипе...Някой да  е забелязвал нещо подобно при детето си?

# 139
Darima извинявай за любопитството ама вие се местите там да живеете или отивате на гости  newsm78
Много сладка снимката с баба  Party

# 140
Здравейте най прекрасни и мили мами Hug
Фокси,мила само искам да ти кажа Ти си прекрасен човек!Всички тук искаме ти,бебоците и Боби да дойдете на срещата...за нас тези 4,5 лв са поносими пред това вие да платите 100,всички ще го направим с радост за вас Hug Hug Hug
Момичета,след като прочетох всички мили думи за Фокси,си казах с тези мацки искам да се запозная и сега няма да се отървете лесно от мен Wink
Диде,ама тя малката голяма гимнастичка.....има талант детето Hug
Дарима,ех мила още едно българско семейство зад граница Sadдано там да се чувствате добре желая ви много късмет!
Алхимиче,ама как така гола се разхождаш пък той заспал......ооо друг мъж не би заспал.....кажи му го на Баш Алхимика.
Виви,браво на теб...... Hug

# 141
  • София
фокси, и Белослава имаше същото, само че на крака. Появи се след една разходка с майка ми.
Тъй като тя обикновено вика баща ми да я разхождат двамата, а последния път като дойде да я види беше пил и аз срам не срам ще си призная, че мислено го обвиних, че той я е стиснал и така и не повярвах на майка ми когато ми казваше, че никой не я е вдигал от количката.
След няколко дни изчезна, но така и не разбрахме от какво е. Тя много се дърпа и драска и щипе по краката, но не съм очкавала че може синини да си направи  newsm78

Така че мерси за информацията  Peace

П.П. Тъкмо се облякох и такъв дъжд заваля Sad Явно пак вкъщи ще се забавляваме с малката бубка Simple Smile

# 142
ТЕДИ,местим се там за сега,не се знае докога,но няма да се върнем/освен на почивка тук./поне в близките 2 години.
Най-много съм тъжна за семесйството си и че ще ги видя най-рано след година.Но дано там ни бъде по-добре и ще можем да им помагаме финансово.

# 143
Карбо,абе аз първоначално си помислих да не би нещо да го е полазило,ама въобще не ми прилича на полазено или обрив.По-скоро са вътрешни синини.Все едно сме го стискали... ooooh!
Вече му минава,ама какво ли не си помислихме с мъжа ми...Аз чак си мислех някакви глупости от рода да не би да му атрофират мускулите..Представяш ли си??? Shocked

Доколкото разбрах на едни познати момиченцето също се щипело много по бузката и също се било насинило,ама като ти изглежда странно и започваш да мислиш какво ли не..

# 144
  • София
Дарима, прекрасно семейство сте, много сте хубави на снимката! Ти нали ще пишеш и от Франция? Simple Smile А защо решихте да заминете? В Париж ли ще бъдете? Това е най-красивият град на света за мен...

А пък аз приспах Йойо с тази песен:

http://www.youtube.com/watch?v=w9IZlNuIMvU&feature=related

# 145
  • София
Оххх, не успях да дочета до края, много ми дойде, Вержи,  Hug Hug Hug Hug

Искам само да ти кажа, че и майка ми обикаля по магазините за втора употреба (казва им "Моя бутик") и там намира невероятни неща, не купува всичко, не купува какво да е, но пък нещата са супер и за детето е взимала някои неща, а за мен да не говорим, мен не ме е срам да си го призная, дрешките са супер, така че мен това не ме притеснява ни най-малко, а иначе няма какво да коментирам за живота ти, нямам право, като четох ми напомни за една случка като бях в 8ми клас, спорихме с един съученик за музика, ние доста често се карахме и спорехме с него, тогава бях права, а той понеже нямаше какво да каже, ми каза: "Ти какво се правиш, че много разбираш и без това не знаеш откъде да си пуснеш диска в уредбата", не знам дали разбра колко ме нарани, никога не съм м го казвала, скоро се видяхме и си говорехме много приятелски, няма и да му го кажа, но аз наистина не знаех откъде се пуска диска, даже не бях и пипала диск, нямах компютър, уредба също, имах един касетофон Филипс купен от Либия от баща ми, който е на повече години от мен, още работи между другото, винаги си бях мечтала и аз да съм като другите и да имам, ама не...много плаках тогава, плаках и като бях студентка и трябваше да пишем един проект по комуникационни вериги (Надето знае какво е това), ползва се компютър за симулации, аз още нямах и ходих в едни колеги, но понеже нямаше как да ги ангажирам с моите неща, не направих перфектния проект, знаех, че има грешки в него, но не исках да досаждам и го предадох така, като ходих да го защитавам, преподавателката ме пита: "Как така ми отговаряш толкова добре и обясняваш грешките така хубаво, ти знаеш, че ги има, защо не си ги оправила", аз й казах, че нямам компютър и затова, а тя ми каза: "Аз сега не мога да ти пиша 6, защото доказателство за оценката ти ще бъде проекта, а в него има грешки, но искам да знаеш, че се справяш много добре и понеже Коледа наближава ти пожелавам тази година, ако не друго да спечелиш от тотото и да си купиш компютър, защото го заслужаваш" и това ме разплака, после лятото бях на стаж и изкарах пари, спестих си ги и си купих лаптоп, после и другите неща се наредиха, но тези моменти никога няма да ги забравя, защото точно те ме карат да се замислям и ме правят по-добър човек, така че те разбирам напълно...имам и още какво да кажа, но понеже винаги пиша и пиша, осъзнавам, че тук не е мястото да досаждам и млъквам по темата... но ше бъда горда да се запознаем лично на националната среща Simple Smile

Миме, хехе, ма вие сте били везни бе, напълно познато ми е, аз също, ама мъжът ми е дева, още по-зле е, да знаеш, сега сериозно, мисля, че като се замисли какво сте преживели заедно тези години, за да имате това прекрасно дете, няма как да не преосмисли ситацията, сега може и да е ядосан, но не можеш с лека ръка да изтриеш и трудните и безумно щастливите моменти прекарани с даден човек, а вие ги имате, така че спокойно, вярвам, че скоро ще се оправят нещата  Hug

Ами...сега ще прочета какво става след поста на Фокси и може и да пиша пак, ако "шефа" разреши...

# 146
  • Варна
Darima, много сладка малката принцеса Simple Smile Благородно ти завиждам за Франция, а ако е Париж - още повече. Винаги съм искала да отида там. Макар че аз за себе си незнам дали бих тръгнала сега, на тия години, с бебо....  newsm78 Твърде много обмислям нещата и трудно предприемам рискове. Стискам ти палци да си по-добре там /вярвам че ще е така/  Hug

# 147
Дарима,страхотна снимка!Много сте хубави!Успех в Англия с каквото и да се захванете.Ти и от там ще пишеш,нали?Честито за взетия изпит!

Тези синки нищо чудно и да са от щипкане...малки са-точно като защипано с бебешки пръстенца.А кожата им е толкова нежна,че и леко стискане ще причини синка.Аз скоро целунах Раличка по баджачето по "страстно" и се зачерви веднага! Embarassed Така си се ядосах..щях смучка да й оставя,а всъщност беше съвсем леко от моя страна!

Виви,поздравления!   bouquet

Фокси,ама каква е тази борба свободен стил!  Joy Чудни!

Алхимиче,след тази принудителна "почивка" ще има голям подем.... Wink

# 148
Момичета,та като говорим за втората употреба дрехи...знаете ли че тук във всяко село  два пъти в година се провеждат базари за детски дрешки,колички,мебели,столчета почти всичко.Като дойде такъв ден се публикува обява във вестника..и да видите каква е навалица...хора дето по 4 или 5 хиляди на семейство изкарват си купуват от там.Аз също много неща купувам,за мен и за детето на сестра ми.Моята количка ами е от една позната,малкото креватче също купих от една позната за 20 евро...е той спа в него точно  един месец,и съм доволна че не дадох 180 за ново LaughingСега се прибирам в Бг и там количка на заем,креватче от братовчедка,ваничка от съседка...Аз имам една позната в България и си говорим с нея че ми трябва столче за кола да взема от някъде втора потреба..тя ми каза...Леле ти си луда,идваш от Германия пък втора употреба търсиш WinkСега дори и септември от тези базари столче за хранене ще си купя..за 10 евро,миналата година купих на сестра ми.. тя дори не позна че е ползвано Laughing
Моят разбойник спи от 21 снощи.....и продължава.. с едно кърмене в 6 Shocked

# 149
Ммомичета,заминаваме за Англия,не за Франция WinkПросто на тази дата трябва да сме във Франция/понеже запазихме билет за влака от там за Англия.А за писането на 100% от там ще съм толкова редовна,колкото и тук. Peace
а за тръгването...аз имам ужасен страх от летене/макар че съм летяла много пъти като по-малка/до Русия и обратно,но сега имам нещо като параноя.А и заради кучетата,понеже билета за самолета при тях излиза златен...та така.Иначе имаме застарховки и ако нещо се случи на пътя/където и да е/ в Европа,веднага съответните пътни помощи идват и ни прибират.Ох и на мен ми е притеснено,заради беба,но дано всичко мине по вода!

Общи условия

Активация на акаунт