Вие с фокси тотално ме депресирате откъм външен вид

А сега подред, че много искам да коментирам:
Диде, твоята мацка Зари абсолютно съм я признала за най-гъвкаво бебе февруарче!!! Да я запишеш на гимнастика като порасне!!!
mama_pettty, аз ще поръчвам от Ларедут, но ще чакам другата седмица или дори по-другата, че много неща съм харесала и се надявам едновременно с намаляването на цените някои да изчезнат

Ако имаш някакви въпроси, питай

А за простирането на дрешките - нашите са на балкона, а на бебка - задължително вътре, че много строежи има наоколо
Рися, все се каня да те питам - какво е TANSTAAFL?

фокси

Алхимиче, мъжо ти много здраве има за пореден път от мен

за втората употреба - аз бях голям фен - имало е случаи съм харчила по 100лв /това в ученическите години де, т.е. крупна сума бяха за мен/, но сега с бебка малко ми е по-гадно и дори на познати дечица отказвма дрешките

Виж, Аутлетите все още са ми слабост

дая, да нагушкаш хубавото Мони с красивите очи

Вчера прочетох, че Фара Фосет е починала от рак... Все още бях впечатлена от тази новина, когато днескато прочетох и за Майкъл Джексън - направо щях да припадна.
Никога не съм го харесвала, но коя каза - той наиситна е легенда. Легендите не умрат.
Виви,

Аз винаги съм се имала за супер добра студентка /завърших с успех 5 бакалавър и 5:50 - магистър; на дипломните имам 6ци, даже втората е с похвала

Марина, завиждам ти за концерта

Ох, който е имал нерви да го прочете тоя роман, да се чувства почерпен

Хубав ден и до по-късно, че поне днес аз да си разходя детенцето

п.п. Фоксииии, супер са мъниците