Отговори
# 120
Тази сутрин моят мъж ми свали една песничка, докато спя с идеята да ми я остави на десктопа, за да си я пусна и да си мисля за него. Аз се събудих малко рано и развалих изненадата, но пак ми стана толкова приятно, че си имам някой, който иска да ме зарадва. Песента е прекрасна - от филма Магьосникът от Оз -  затова ще ви пусна линкче тук.
http://vbox7.com/play:3078cf70
Ками, ние също се родихме 3300, но през последния месец беше качила само 200 грама, което вече е малко. Ако е над 300-400 грама нарастването спрямо предходния месец, не е страшно, а е нормално.

# 121
[

Иначе вчера бяхме на преглед. Бебка е 64 см, 6200.  

Колко трябва да е, ние сме 63 см, 6390/6400 ( роди се 3300) показваше  ел. кантар.  Малко ли е ?  ooooh!Нейният доктор изобщо не коментира кг,не ходим на колсултация...а само на мерене, теглене и ваксина Close

Ами педиатърката каза, че е добре, но ето ги критериите на СЗО.
http://mladen.moetodete.bg/blogpost_731_0.html

# 122
Толо е права,дайте малко по-ведро Hug
Радвам се,че написаното от мен ви действа стимулиращо,но моля ви се,недейте така да ме възхвалявате...Аз не съм майка Тереза,просто оценявам това,което ми се случва в момента и се опитвам да му се радвам пълноценно.На фона на гадориите от детството ми,сегашния ми живот си е просто приказка и това ми стига.Всъщност аз съм невероятна късметлийка,защото винаги ми е вървяло и винаги се измъквам от лоши ситуации...Моите неволи на фона на мъката на много хора по целия свят са като капка от океана.Аз затова и цивря като магаре всеки път като видя дечица от бедни държави как умират от глад,или пък ми става криво за двойки,които не могат да имат деца и въобще всякакви такива гадости...Аз съм щастлива,бъдете и вие Peace

И като споменавам,че сме "фенове" на магазините Second hand,искам да ви кажа,че там можете да откриете невероятни дрешки за бебета.Е трудно е,не се намират на килограми,но спокойно можете да облечете децата си с дрешки на H&M,LEVIS,KANZ и много други бебешки марки...Съвсем сериозно ви говоря.Свеки ме запали,защото тя може да обиколи целия свят,само и само да намери най-евтиното,но пък за сметка на това доста сполучливо и красиво нещо...

Ееех,не го бях чула това за Джако,ама и на мен ми стана криво.Ама той е легенда,а аз все си мислех,че легендите не умират.Такава фенка съм му била докато бях малка...Всички блузки ми бяха със щампа на Джако,якетата окичени със значки,имах му всички албуми и т.н. То кой ли не е харесвал Майкъл Джексън....А сега...тъжно ми е за него,но..това е живота...Същото ми стана когато почина Хийт Леджър...

Последна редакция: пт, 26 юни 2009, 09:51 от foxy81

# 123
Добро утро момичета   bouquet

mama_pettty Много ти благодаря , че сподели тази песен с нас  Hug Това е една от най-любимите ми песни  smile3521

Не ми се чудете ама нещо ми е много разчувствано днес и затова ще ви кажа
Момичета благодаря ви , че ви има newsm51 newsm51 newsm51

Стана ми много тъжно за Джако  Cry Не , че съм му била чак такава фенка ама все пак цял живот съм "живяла с него" и сега ми е някак странно  Confused Пък и той си беше жива легенда !!!
 Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

.....
И като споменавам,че сме "фенове" на магазините Second hand,искам да ви кажа,че там можете да откриете невероятни дрешки за бебета.Е трудно е,не се намират на килограми,но спокойно можете да облечете децата си с дрешки на H&M,LEVIS,KANZ и много други бебешки марки...Съвсем сериозно ви говоря.Свеки ме запали,защото тя може да обиколи целия свят,само и само да намери най-евтиното,но пък за сметка на това доста сполучливо и красиво нещо...

smile3521 smile3521 smile3521 Мнооого съм съгласна аз също съм фен имам много готини дрешки от "килцата" (в наше село така им казваме на секънд хендовете) Даже вчера купих на бубата една много сладка рокличка на Н&М

Последна редакция: пт, 26 юни 2009, 10:03 от wondertedy7

# 124
 Аз излизам,че ако ви чета още малко и ще се разцивря...  bouquet

# 125
Здравейте маминки   wavey

Не съм ви изчела, че бая сте изписали  Shocked
Искам да ви почерпя виртуално,  защото си взех държавания .... и то с отличен  newsm44( нека да си се похваля аз )

айде отивам да ви дочитам

# 126
Моята голям зор в 6 без 15 да стане, а сега голям сън Rolling Eyes няма събуждане това дете, а аз искам на разходка hahaha
Благодаря за инфото момичета  bouquet!
Етна пии не само от този чай на Хип, ами повече течности. При мен поне така се увеличава мн бързо кърмата Flutter
mama_pettty благодаря за песничката Hug
vivi_mm smile3501 smile3501 Hands Clap Сега да го полеем newsm24

# 127
Фокси  Hug Hug Hug
Един поздрав от мен-
http://www.youtube.com/watch?v=RDBpJOIuQ30
Довечера съм на концерт на тази певица и си мисля да хвърля пъпа на малката в Зала България newsm78

# 128
Добър ден Hug
Сега си идваме от доки да ви кажа май всички педита лудват понякога.вчера ми вика давай и хумана ,днес кърми я Crazyтя е много готина ама явно изперква.не и взе от акото ама тя и мая не е акала от вчера,че видя днес как  ще е и ако трябва в понеделник ще и пуснеме изследвания.дано да е било еднократно.
Мацинки много сме се разчуствали всички.при мен си е същото няма напредък.говорим си ама много резервирано.аз се пробвах снощи нещо да направя ама нъцки(много готина дума Laughing)
изкъпах се,избръснах се помотах се гола а той заспа на дивана hahahaнищо де на 02.07отиваме на морето да видим дали така ще бъде и там.сега съм дала малката на свеки да я разхожда и почвам да се боря с къщата.ако знаете какво е направил за 5-6 дни,леле кочините на прасетата пасти да ядат ooooh!
от консултацията излиза че детето за последния месец е надала с 600гр и е дръпнала с 3,5см.
vivi_mm бравоо момиче ти си нашта гордост newsm51
Кате на 28 е мойто не мило.и аз съм на толкова с 5дни съм по голяма от него.аз да ви кажа при нас проблема идва и от зодията и двамата сме везни и все ни липсва баланса ама се надявам все някога да се уравновесим.
айде че ми се изписа писалото чао и ви желая слънчев и спокоен ден  love001

# 129
  • Варна
Добро утро и от нас ........ денят започва "интересно" - първо ми стана криво за Джако /не че съм му голям почитател, но съм израстнала с неговите песни/, посли почетох тук и ми стана едно мило. Фокси ти наистина си страхотен човек. Трябва човек по-често да се замисля какво реално притежава /не материално/ и да благодари че е жив, здрав и заобиколен от любими хора. Трябва да сме заредени с позитивизим, макар че аз честно да си призная не съм голям оптимист по принцип. Но се старая  Peace Затова подрепям с двете си ръце инициативата да направим всичко възможно Лисичето да дойде на националната среща и да се чувства супер.  Hug
Днес и времето едно такова скапано във Варна, облачно, намусено....... дано да се усмихне слънчицето, та да можем и ние да направим разходка. В нас не се стои направо. Мрънкането е налице в 90% от времето. Може пък после като порасне да се кротне моята лудетина  Praynig

# 130
Миме,моля ти се,поговорете се с Баш Алхимика,защото така не може да продължава Naughty Знам,че отстрани е много лесно да говоря,ама вие сте толкова готини,че направо ме е яд на вас.Липсва ми хуморисичната нотка във всеки твой пост,липсва ми и чувството за хумор на Баш Алхимика.Струва ли си да пропилявате 5 години,в които сте градили нещо толкова хубаво? Резултата е направо божествен,а вие си губите времето да се карате за глупости...

Биг Бос,моля ти се,мъжки,недей така! Не сте тийнейджъри! Поговорете си като зрели хора и ще видите,че всичко това е пълна глупост. .. И не бъдете инати,защото с това живеене като съквартиранти пропускате много важни моменти в живота си...

Аре повече няма да се бъркам,щото не ми е работа,ама недейте така,много моляяяяяяя!!!!

# 131
  • София
Леле, как сме се разлигавилииииии... Пуснах си песента на Петето, гушнах Йойо и пак ревнах!! newsm45 newsm47 newsm51

dorabella, лелеее, тази била много готина, ние можем да си издействаме пропуски, сега ще звънна на Румен! И на Йойо му хареса!

Момичета, да не чуе дяволът, ама ние от няколко дена пак си се обичаме като преди и не се караме! Hug

vivi_mm, ЕВАЛА, честито!!! newsm74

# 132
Виви,честито,на кака умницата Heart Eyes Hug
Доре,браво Hug Все така да я карате Peace

Ето малко братски снимки направени току що...

# 133
Дорабела, ще ти открадна идеята за песента, че много ми хареса и ще изненадам с нея милото. Той може да е завеян, понякога да го примързява или да е изнервен и уморен от работа, ама толкова ни обича с малката...   loveuuu
Браво на Виви за държавния изпит, това да го направиш с бебе на ръце си е голяма работа.
ние днес следобед заминаваме на вилата на въздух и се надявам да си почина.
Момичета, наистина ли никой няма за поръчки от Ларедут, много съм харесала няколко парцала, а не знам как става  Embarassed Embarassed
Миме, предполагам, че колкото и да сте дебелоглави с Алхимика, нещата се оправят, щом си се върнала. А и след като все пак ще се пътува за море, няма страшно. Само не оставяй на гордостта и обидата да надделеят, ако той реши да направи първата стъпка. Недей да го мъчиш, за да му е гадно. Все пак си имате пчеличка и котка. Hug
Оф, Фоксииии, прекрасни са ти децата. Аз така исках близнаци, ама и едно стига засега. А след 5-6 месеца с мъжо планираме да повторим.

# 134
  • Пловдив
Фокси,големи са сладури и как хубаво си играят двамката  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт