Отговори
# 105
Фокси  newsm45 newsm45 newsm45 hug hug hug никога не съм вярвала , че в интернет ще намеря толкова сродни души
А за предложението на другите мацки ако има някаква (дори и мъъъъъничка) вероятност да не видим двамата левенти на живо щеш не щеш ще приемеш  Naughty

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug на всички
Направо ме разчувствахте всички  smile3525

Абе Алхимичката как издържа толкова време  Rolling Eyes аз се сърдя, сърдя ама ми минава и пак  kiss  просто дълго не мога да издържа без да се гушна в милото (колкото и да ме ядосва)

# 106
  • Пловдив
Фокси миличка,голямо гуш от мен  Hug

Алхимиче,ледовете ще бъдат стопени щом сте под един покрив  Peace

# 107
Я Фоксито като не иска, съберете за мен волни пожертвования да дойдем с Криско на аванта! smile3503 Шегувам се, разбира се!
Фокси, мила, идеята на Бетунга е много добра и понеже всички я одобрихме аз мисля, че няма нужда да се чувстваш неловко. Те нашитее деца (или ние) няма да обеднеят нито да забогатеят с 4-5 лв. Ние пак ще си им купим и на тях и на нас нещо, не е това идеята в случая. Идеята е да си осигурим ние твоето (вашето) присъствие. Приеми, че ще го направим заради себе си  Mr. Green .

Права си, живота наистина е хубав и аз не спирам да си го повтарям! Има смисъл и си заслужава да се живее заради тези моменти на щастие, когато всичко е безпроблемно, безметежно....изобщо такова като в мечтите ти, когато до теб са любимите ти хора, приятелите и не си сам, а има с кога да споделиш това щастие. Само да сме здрави, това е най-важното! Аз мисля, че трябва да осъществим идеята на Бетунга! А ти не се инати !  hug

# 108
  Сигурна бях,че ефектът върху Фокси ще бъде точно този... Hug Ако досега имах някакви резерви за тази национална среща,то сега съм твърдо решена да дойда и да се запозная с нея! Вержи,някои места ги препрочитах по няколко пъти...да ги запомня! Трябва по-често и аз да се опитвам поне да бъда толкова позитивен и оптимистично настроен човек...Все се тревожа за нещо,за някакви евентуални неволи..а причини нямам засега.

# 109
Добро утро!!!

Фокси и мен мн ме разчувства Hug Hug Няма от какво да се срамуваш, възхищавам ти се, че въпреки трудностите сте решили да гледате тея две прекрастни деца. Нека още дълги години да сте все така сплотени и да се обичате Heart Eyes Heart Eyes
Алхимика, няма къде да отидете ще се сдобрите за  grinning039  Nature Sunny , нали щяхте да заминавате нач. на юли Laughing

Последна редакция: пт, 26 юни 2009, 07:39 от kamelllia19

# 110
Добро утро на всички мами!
Ками -   bouquet
Фокси, не знам какво да кажа. Не съм човек, който лесно споделя чувства и дори само това ме кара да ти се възхищавам. Няма причина да се срамуваш от нищо, а много много да се гордееш с това, което си постигнала със собствени сили. Децата нямат нужда от скъпи дрешки, а само от любов, а ти я имаш достатъчно.
Думите ми припомниха някои неща, които бях забравила - благодаря ти! Ти си много достоен човек! Щях да се оплаквам, но сега проблемите ми се струват толкова прозаични.. Ще си погушкам бебка и ще и кажа колко много я обичам.

На всички хубав ден без караници!

# 111
 Eхаааа, супер начало на деня!!!
 Фонсунке, аз и преди съм ти казвала, че те смятам за изключително силен и позитивен човек. Гошко и Наско могат само да се гордеят с мама като теб! А мъжа ти е щастливец с такава жена!  Hug

Наистина много зареждащо ми прозвучаха думите на Фоксичка и направо ми усмихнаха деня  Party

А довечета съм замислила една хубава вечеря вкъщи с кръстниците - от нас пицата и салтата, от Маца десерта, а от Минчевски ще е виното. Добре съм ги разпределила нали Wink Ама преди това мисля да се порадваме на хубавото време и да се поразходим с бебонка.

Един въпрос към мамите с Чико Трио. Сложихте ли летния кош? Ние тазис едмциа ставаме на 5 месеца и днес се зачетох в упътването. Пише, че е подходящ за деца от 0 до 36 месеца, защото явно има пълно легнало положение на гръбчето... та се чудя  newsm78

# 112
  • Varna
Фокси,  Hug
 Невероятна жена си!  Hug

# 113
Добро утро и от нас.
Фокси  Hug Hug Hug и аз си поциврих, но така ми олекна и съм толкова щаслива, че точно тук намерих най-добрите и ценни съвети за толкова много неща.
Аз преди като се почувствах зле и звънках на милото да си дойде и да поговорим... сега просто влизам в нашите темички и като видя колко колко много любов и разбирателство блика от тях и ставам 6+
Много съм щастлива, че ви има.
Лек ден на всички   love001 

# 114
Фокси Hug Поразплака ме, то и без това от вчера ми е тръгнало...
Аз никога не съм разполагала с много пари, мъжът ми също, но винаги си повтарям, че всичко ще се нареди щом се обичаме, само да сме живи и здрави Peace

Вчера бяхме на третите ваксини ДТК и полио, тръгнах със свито сърце, все едно отиваме на заколение, че предния път беше 5 дена крива и кисела, ама вчера беше и по-зле, следобяд толкова много плака и така жално, после спа 5 часа с кратки прекъсвания, 2 часа спинка по корем в мен, че не искаше да я оставям в леглото, а вечерта вдигна температура 38,5.
На всичкото отгоре свещичката ефералган не само че не свърши работа, а ми й подейства като клизма и тъкмо се бяхме пооправили сега пак сме с разстройство, мъжът ми посреднощ ходи да купува панадол, заспа в 1.30 и се събуди пак в 4ч и пак плака и сега още си спинка, ама е една жалничка, да му се не видят и ваксините.
Сега я чакам да се събуди и да меря температурата.

За капак сутринта видях, че Майкъл Джексън е починал, не че някога съм му била върл фен, но той си е легенда, докривя ми Flowers Rose

Дидерончо, много сладка малката Зари Hug

# 115
Уф, отдавна не бях започвала деня със сълзи, ама Фокси така ме разкисна, че не мога да се сдържа и сега роня сълзи пред компютъра и тихичко си подсмърчам и от радост, и заради искреността й, и от мъка.
Фокси, ти си пример за това, че на края винаги се случва нещо хубаво и всичко лошо се забравя, затова си заслужава да изчакаш до края , в който се казва"И те заживели щастливо и така до дълбока старост". Дай боже да се случи точно като в приказките, тъй като си си изстрадала щастието.
В този форум се изненадах от това, че непознати хора се чувстват достатъчно близки и да си споделят различни неща, и да търсят общо решение на проблемите, и да предлагат или приемат рамо тогава, когато има нужда някой от подкрепа. Не знам дали всички са такива или само февруарките 2009, но е хубаво, че все още има позитивни хора, които не питат защо да се помогне,а питат как.
Фокси, нашите деца няма да обеднеят с 2-3 или 5 лева. Мисля обаче, че срещата ще изгуби много, ако вземете, че пропуснете по някакви причини. Така че...ти може и да искаш нещо друго, ама ние вече май сме го решили Mr. Green Mr. Green Mr. Green.
АЛХИМИЦИТЕ - ДА СЕ СДОБРЯВАТЕ ВЕДНАГА!!! Животът си минава и понякога човек съжалява и заради 5 пропуснати минути с любимия човек. Не може да се сърдите за глупости и да си мислите, че любовта не е същата както преди и едновременно с това да сте направили такова прекрасно дете. Дори и бебетата усещат обтегнатите отношения, не подлагайте Мая на това, моля ви, пък дори и това да значи някой да си стъпи на гордостта и ината. Мен детето ми започва да ме учи да отстъпвам. И да ви кажа - не боли много и не се умира от това.

Хубав и слънчев ден на всички!

# 116
 Фокси newsm51
Не ти е било лесно, но пък така успяваш сега да отделиш важното от маловажното. Убедена съм, че твоето ново семейство с твоите трима прекрасни мъже ще те правят винаги щастлива!
Дрехите, уредите и т.н. нямат значение.

Иначе вчера бяхме на преглед. Бебка е 64 см, 6200. Теглото й е под средните норми на СЗО, предполагам че кърмата не й стига, защото следобед яде на час и половина или два часа. Започна й да се буди понякога вечер. Купих си чай за кърмачки на ХИПП, ям ядки....незнам дали е от значение, но миналата седмица три пъти ми се запушваха каналчетата. Попитах педиатърката да дохранвам ли, но тя не дава...каза да я захраня 5-тия месец с оризова каша и след десетина дни напълно да й заместя едно хранене. Да съм я правела с кърма, но като гледам май няма да имам... И другото, което ме притесни е, че каза, че заместя ли едното хранене с каша, направо да заместя веднага, а не постепенно друго хранене със зеленчуково пюре. Има ли вероятност да й претоваря стомаха  - това значи на 5 месеца и половина да е с две напълно заместени хранения. newsm78

Алхимиците, я си спомнете колко много се обичате и единия бързо да се престраши и да си признае на другия!

# 117
  Оф,че хубаво пишете всички..Пак се натъжих.

Сега пък ми стана едно потиснато и заради Джако...На 14-15 год му бях много голяма фенка.Даже имаше клуб в "Лиляна Димитрова"(сега "Средец") и там имаше един много добър танцьор негър,който сформира група,танцуваща танците на Майкъл Джексън и мен също ме избра,та имам адски много и силни спомени от онези много далечни години...Имам и снимки,но за съжаление са на хартия.

Хайде,сега по-ведро!  Heart Eyes

# 118
Фокси,разчувства ме! Hug HugТрябва да приемем,че това е изпитание на съдбата,а сега от тук нататък ти предстои най-хубавото с 3-те ти момчета.Радвай се на близките и те и на това,че в момента всичко е наред,а парите,какво са те.Може и да ги има,може и да ги няма.Човек винаги намира начин.Важното е,че си щастлива по друг начин,здрава и много обичана.И стига се инати за тези 2-3-5лв.Нашите деца няма да обеднеят с тях,а с тях вие ще стане още по-щастливи и засмяни.Имаме си само едни близначета тук Hug
Ще се опитам да взема малко от твоя позитивизъм,че и мен ме е натегнала една депресия.
Благодарение на форума и на всичкия позитивизъм и доброта тук се чувствам по-добре.Благодаря ви!  bouquet

# 119
[

Иначе вчера бяхме на преглед. Бебка е 64 см, 6200.  

Колко трябва да е, ние сме 63 см, 6390/6400 ( роди се 3300) показваше  ел. кантар.  Малко ли е ?  ooooh!Нейният доктор изобщо не коментира кг,не ходим на колсултация...а само на мерене, теглене и ваксина Close

Общи условия

Активация на акаунт