Отговори
# 210
Кори, честит рожден ден! Да си жива, здрава и щастлива!   Simple Smile  bouquet

# 211
                       Привет,дружки!

Кори,честит празник!Бъди здрава и щастлива мама!

Умирах от желание да ви споделя как ме събуди тази сутрин моята принцеса.Ето,че сега заспа и аз ще се похваля.
Тя има навик като се събуди да си поиграва малко .Когато и доскучее започва да се катери по мен и да ме щипе.Тази сутрин обаче се покатери и каза БИЧАМ ТЕЕЕ (със същата интонация,с която и го казвам аз) и започна да ме целува Heart Eyes.Добре,че бях легнала,защото в продължение на минути се разложих като кашкавал в тиган.
Относно храненето-сутрин  давам попара или овесени ядки (без масло,че не го харесва),обядва с манджата от кухнята,следобяд категорично отказва да се храни,а вечер давам супичката.Иначе през целия ден предлагам плодове,като фаворит и е динята.

Все още не се е задавяла,но с баткото успявах да реагирам адекватно и се надявам пак да е така ако ми се наложи.

Сега се ограмотявам да смалявам снимки,и когато задобрея и аз ще се включа в ПРЕДИ И СЕГА.
Това е от нас с Норка мърморка.

Цунки и гушки!

# 212
Цитат
Добре,че бях легнала,защото в продължение на минути се разложих като кашкавал в тиган.
Много сладко Милони Simple Smile))))

Е, Фокси надявам се, че всичко ще е ок. Само да вметна и аз имах кисти, но преди ражданията, боляха ме ужасно, но с лекарство/не помня какво беше/ изчезнаха....Стискам палци да мине!!!!!
Ти пък -каква е тази цена за уроци, я искай повечко;))))

Исках само да добавя, че Мирела започна да спи основно един път само на ден -около обяд до към 15-15.30 -временцето използвам или да си почина или да оправя бъркотията в къщи Wink

Мимченце -ти кога успя да се прибереш и среща сте си спретнали, че и снимки показваш  Heart Eyes

Хайде спокойна вечер!!!

# 213
След люта битка с компютъра май схванах как се действа със снимките Embarassed

Ето я Нора на един ден

а тук вече е почти на 1 год.

Година изпълнена с прекрасни емоции и безкрайно много любов Heart Eyes

Дай Боже всеки да изживее това чудо!

# 214
Така по късните часове ставали чудеса, хайде и аз да се разпиша с приятелска помощ/признавам без бой  Mr. Green/:  Фокси   bouquet

На вашето внимание представям Мирела минути след раждането:

и Мирелка сега :

и с рокля:

Хайде повече следващия път!!!!

# 215
Ааааах, че с хубави снимки се е напълнило тук!  Hug
Да са ни живи и здрави бебоците и много, много прекрасни моменти да изживеем заедно с тях!  Peace

Кори, честит 31- ви рожден ден! Винаги да си здрава, усмихната, обичана и много щастлива!

Мимченце, добре сте си дошли!  Hug Толкова, ама тооооолкова сте сладки!  Heart Eyes

Ето малко случки и муцунки от изминалият ден, в който с Дея ходихме, играхме къде ли не...
Много повече от прекрасен ден!  Sunglasses

Не мога да разбера приближаващият самолет дали е на Lufthansa или Alitalia?  Mr. Green

Мамо, не го ли виждаш, ето го там горе вдясно.  Laughing

Само да те уведомя, че мога да се возя в количката и ето така  Mr. Green:

А навън пък мога да си клеча ето така:

Но най-добре ми е да си поседна ето така  Party:

Аз напоследък съм повече дни почивка у дома и като сме с Дея по цял ден заедно ми е толкооооооооова хубаво и съм адски щастлива!  smile3539

Хубава и спокойна нощ на всички!  Hug

# 216
  • Miami
Добро утро  Grinning

Момичета, благодаря ви за прекрасните пожелания  Hug

Фокси, дано се оправиш бързо  Hug Да ни информираш.

Аз искам да питам някой дава ли вече кашкавал и белтък? Аз пробвах чист сварен белтък, но го плюе. Иначе домашна баница е ял (то нали вътре има белтъци), в такъв случай въвела ли съм белтъка?

# 217
  • София
Кори, кашкавал давам - няма проблем. Белтъка доки ме посъветва да изчакам да мине лятото и смятам да я послушам. Същото се отнася и за прясното мляко.
Предполагам, че с домашна баница си го въвела, така или иначе май е по-добре да се въведе първо в състава на някакво печиво, сладкиш, кекс...
Все пак не съм експерт по въпроса, ако някой е по-компетентен да каже.

Милони, голям кеф, направо ти завидях благородно. Представям си как си се разтопила от щастие Heart Eyes Simple Smile

# 218
  • София/Севлиево
Да се разпиша и аз набързо, че от много време ме нямаше, но така е Simple Smile

Славито проходи, е, вярно, че прави само по 2-3 крачки, но скоро ще почне да тича като другите дечица по градинките.Кръщенето му беше пълно фиаско - на малкия му се спеше и се скъса от рев в църквата.После се наспа и в ресторанта не се спря Simple Smile

За храненето - той си хапва по 5 пъти по около 200-250 гр на ядене:
8:00 210 гр АМ
11:30 овесени ядки с плодово пюре или мляко, попара, макарони със сирене, бисквитена торта или мляко с бисквитки
15:00 ястието с месо от ДК + 3 сухарчета
18:30 ястието без месо + 2 сухарчета или кисело мляко с плодове
22:00 210 гр млечна каша
Вземам си храна от Ози и затова не винаги имам 1-во,2-ро и 3-то.Старая се да му давам колкото се може по разнообразна храна.

Фокси, и аз го пия това лекарство и ми помага.Надявам се и при теб всичко да е наред.

А това което се е случило на Милони- благородно ти завидях. И мен Станислав ме буди сутрин, но той не може да говори и само ми дърпа възглавницата и ми се смее с глас.А като види баща си направо се разтапя Simple Smile

Нашето момче в събота го водихме най-накрая на плуване за бебета и много му хареса.Даже не искаше да си тръгваме.Ще го заведем сега на басейн на Севлиево и се надявам, че ще му хареса отново.

Иначе още си спи по 2 пъти за около 3 часа общо.

И накрая, но не на последно място-Ч.Р.Д. на Пухкавелка!  bouquet Да си жива и здрава и Наско много да те радва!   bouquet

Това е.Хубав ден на всички!

# 219
  • София
Кори, ЧРД на патерица. Да си много щастлива  Hug

ЧРД и на Пухкавелка.

Мимченце добре дошли на родна земя Simple Smile, очаквам да се спретнем една срещичка в Морската Heart Eyes.

Ние вчера пак бяхме на плаж, Марти е супер доволен, даже успяхме да влезнем в морето на дълбокото и да скачаме на вълничките. Нямаше такъв кеф.

Марти напоследък не яде много, много рядко се случва да си изяде цялото пюре или манджа от кухнята (около 150 грама максимум изяжда), но яде много плодове през деня и може би заради това. Даже се научи да си отваря хладилника, за да си взима кайсии и праскови ooooh!.

# 220
Привет момичета, влизам само да кажа, че утре аз и Офелия няма да можем да дойдем / тя щяла да има гости, а аз ще съм на мъжо майка му и баща му - те така и не са видяли Веси за рожденния и ден ...  Sad А като гледам и прогнозата в синоптика - утре го дават пак да вали ...  Sad 

# 221
Честит Рожден Ден на Пухкавелка!!!!

И аз да се включа за срещата в морската -предлагам да я отложим за следващата седмица-така ще се съберем повече майчета, а и утре по прогноза ще вали, както разбрах и в събота и неделя също.....Sad(((

Лека вечер!

# 222
Здравейтее!

Милони, това е супер сладко, аз ако чуя такова признание ще се разрева Heart Eyes
Ред Фокс, бързо възстановяване, дано всичко е ОК!
Кори, да си жива и здрава с тая филия с масло и сирене! Днес такова дадох на Лъчезар и няма корички-морички-цялата си я изяде Grinning На края на филийката милия едва гледаше уморен от дъвкане,ама не се предаде без бой Joy Яде като голям човек!

Стана въпрос за кашите по-горе-аз давам понякога за закуска(това по моя схема Blush) Не смятам,че са от най-полезните,ама пък е млечно и обогатено с витамини...Моя човек и без друго като види майка или дете с пакетче се нарежда и той да яде  ooooh! И те хората си му дават, въпреки моето НЕ.Вече е ял царевични пръчки, помбер мечета, кроасанчета и какво ли не.Даже граби с цяла шепа. Та, ако някой има решение как да го отуча от това...да ме посъветва Rolling Eyes Аз го дърпам на страни,но той се опъва като магаре на мост и тропа и все при хората с храната ме дърпа EmbarassedАз купувам същото,но той пак отива от хората да си взема...
И още един съвет искам,ако може Grinning Как ги приучавате да си прибитат играчките.Вероятно искам твърде много на този етап,но буквално ходя в-у играчки. Много хубаво се занимава сам,но видили 2 части зглобени веднага ги разглобява и разпилява по земята.Когато му кажа да ги прибере ги пъха където трябва и на Бравото ми на финала изпълнен с радост ги изсиппва отново Tired На този етап по-скоро аз се приучавам да свиквам с безпорядъка Grinning

Айде да не ви занимавам повече...
Спокойна вечер, а утре пожелавам на всички да ни събудят с едно БИЧАМ ТЕ! Heart Eyes

# 223
Здравейте  Simple Smile
В неделя е кръщенето на Паола и имаме толкова задачи за изпълнение,че не ми остава почти никакво време  ooooh!
Можете ли да ми кажете дали с майчинството при вас всичко е наред,на мен първо ми го бавеха 3м.след това си беше ок.а сега са ми превели само 100лв.  Close

# 224
Кори, аз давам кашкавал сигурно от 11ти месец някъде. Йойо го обожава. Heart Eyes Вчера дори взехме едно парче от Пикадили, беше завито в едно тъничко найлонче и тя го нагриза през него още преди да сме го платили. Laughing Аз пък по съвет на Venity дадох за закуска вчера филийка с масло и кашкавал, леко запечена в грила колкото да омекне кашкавала. Еййй, омаха я за нула време.  Mr. Green Белтък в чист вид не съм давала още. Аз честно казано леко му изпуснах края, Йойо почти всеки ден яде от нашето ядене и вече от бая време не водя записки кое кога съм въвела. Embarassed Другата седмица вече ще я запиша на детска кухня, да видим дали ще я одобри след като вече яде домашните вкуснотии на баба. Wink Иначе и тя откакто сме се върнали не си изяжда порцията от 200 гр., ако изяде половината си е цяло постижение. Отдавам го на жегите; за сметка на това пие много вода и най-накрая пропи и сокове. Wink И като включим плодовете и разни солетки и бисквитки по разходките... абе не я мисля. Grinning

Веси, трябва да се видим из морската тези дни, мда. Wink Хайде ще се уговорим на скайпа.

Еее, Милони, представям си как си се разтопила от щастие, то си е направо за разтапяне. Heart Eyes

Фокси, стискам палци да се отървеш от гадните гадини! Hug

Ех, тази Дея, все самолетите брои. Heart Eyes Laughing

Общи условия

Активация на акаунт