.
.
.
!
, направо крещи опъва се и рита с крачета. Особено ,ако хареса чужда играчка в парка и аз не и разреша да я отмъкне. Но най-голям зор виждам,когато реша да я сложа в количката,е тогава вече е кошмар. Ама здраве да е .
!
.

Направо не мога да повярвам, че проходи толкова бързо. Тя започна да ходи за ръчичка преди 3 седмици и аз даже бях сигурна, че до рождения ден няма да се отпусне, но тя ме изненада много приятно 

! Че и един жален става ............. "Не"то, знае е че не може и сам си казва "неееее" и продължава да си върши каквото е решил
! Като много прекали съм го пляскала през ръчичката и сега като му кажа, че не може и започва сам да се пляска
!
!
! Количката на една страна, аз тичам след него, бляска се в хората .......... Като загуби равновесие се хваща за първото което докопа. Днес беше една жена. Хвана я за крачолите
!
! Аз си имам двама - сестра ми и големия племенник, ама са ми чак във Варна! 
Честито и лека бременност!

) на моята препоръка за това прекрасно място!
*blue, много сте сладки! 
И Деяна е все по-смела, вече се е научила като клекне и да се изправя сама, толкова е сладка! 
Дея все още иска всичко да и е пасирано, ако усети дори и съвсем малко по-едри парченца в пюретата, които и приготвям - отказва ги категорично.
И при вас ли е така? Макар, че доста от вас ползват детска кухня вече, където предполагам манджичките са с по-едър състав? 

) на моята препоръка за това прекрасно място!
*blue, много сте сладки! 

За харектера на бебинка за сега мога да кажа, че е "благ" , няма кои знае какво тръшкане , но понякога като я хванат лудите и ей така за нищо и започва да вика... пробва си гласните струни май ...
/ Хайде назначавайте датата имястото и ... 
Рози ако утре не намеря време - да честитя от сега на наборката Вики - да ти е жива и здрава и много , много щастливо детство и пожелавам

Да са живи и здрави и много весели хлапета 
Мимче, прекрасно парти, браво 
Лека бременност и щастлив финал 
!
ей опасен тоя Жожо 
Дея все още иска всичко да и е пасирано, ако усети дори и съвсем малко по-едри парченца в пюретата, които и приготвям - отказва ги категорично.
И при вас ли е така? Макар, че доста от вас ползват детска кухня вече, където предполагам манджичките са с по-едър състав? 

Препоръчани теми