Отговори
# 90
Миона-благодаря за инфото,най-добре ще е наистина с такси,аз изобщо незнам как стават тези работи за първи път ще си идвам в бг със самолет,винаги съм пътувала с автобус но сега с детето и с мъжлето ще летим.Хубавото е 4е има поне редовни автобуси до Сливен надявам се да улу4им да има свободни места.

# 91
  • София
Включваме се от София вече.

Първо да поздравим всички рожденници   bouquet

Прибрахме се ние след месец митарстване. На Марина и се отрази прекрасно.... на мен не чак толкова. Много изморително ми беше, но честно казано не ми се връщаше изобщо. Бих стояла цяло лято на морето. Компанията ни беше весела и забавна - абе кеф. Сега сами двете ще ни е скучно, ама ще компенсираме с разходки.
Марина ходи за ръчичка като я държа - там се отпусна много бързо - по цял ден шляпаше боса и бързо спря да стъпва на пръсти. Днес и сложиха поредната ваксина и я мериха - 9 500кг. На тези кантара нещо им е повреден според мен.... Предния път 8 800, сега  9 500  newsm78.

Забравих да се похваля /то незнам дали е за хвалба много де/, че от септември сме на ясла. Сигурна съм, че ще и хареса, но като слушам как боледуват там децата ми е притеснено доста.

Толкова от нас, че тук е бомба паднала - докато оправя къщата ще минат няколко дена.

Последна редакция: пт, 03 юли 2009, 12:28 от marvele

# 92
  • Пловдив/София
Привет момичета  Hug

Страхотни снимки и страхотни пораснали дечица. Много хубави празненства и торти,а нашето предстои и вече съм на нокти,дали всичко ще мине добре.

Доста рожденици пропуснах,но на всички желая да са здрави и много щастливи  Hug  Hug  Hug .

Мимченце, Йойо е голям сладур,а партито ви наистина ми хареса  Peace.

Цвета, да ви е живо и здраво порасналото момиче!

Рали,лека бременност,всичко да е ОК и баткото да е послушен  Hug!

Моето слънце също прилага доста умело инат и тръшкане,нооооо аз не й се давам  Crazy, направо крещи опъва се и рита с крачета. Особено ,ако хареса чужда играчка в парка и аз не и разреша да я отмъкне. Но най-голям зор виждам,когато реша да я сложа в количката,е тогава вече е кошмар. Ама здраве да е .

Лек ден от нас  Hug!

Страхотна е Марина,малко моряче  Hug.

# 93
  • София
Честита 1ва годинка, на малките сладури, които съм пропуснала!

Честито, макар и със закъснение на 29 годишната Мама Гаца!Много сбъднати мечти!
и
Честито и на 28 годишната бременна Рали! Страхотно за теб! Много здраве и слънчева бременност!

newsm74  ura

# 94
Здравейте!
Рали, Честито !!! bouquet  bouquet  bouquet
Ето и малко сним4ици от нас:
Най- напред с мама пред църквата

Тук съм с принцеската рокля, която ми подариха кръсниците

Преди кръщенето в двора на църквата

и една снимчица от рожденния ден

И аз не можах да направя много качествени снимки, особенно от рожденния ден, почти никоя не е излезнала както трябва.
Лек ден и от нас

# 95
Честита 1ва годинка, на малките сладури, които съм пропуснала!

Честито, макар и със закъснение на 29 годишната Мама Гаца!Много сбъднати мечти!
и
Честито и на 28 годишната бременна Рали! Страхотно за теб! Много здраве и слънчева бременност!

newsm74  ura

Честито и на всички именници днес  bouquet

# 96
Момичета, Марти проходи  newsm44

В събота и неделя на няколко пъти направи по няколко крачки, но днес в градинката се отпусна за повече. Измина разстоянието между 2 колички на няколко пъти  Grinning Направо не мога да повярвам, че проходи толкова бързо. Тя започна да ходи за ръчичка преди 3 седмици и аз даже бях сигурна, че до рождения ден няма да се отпусне, но тя ме изненада много приятно Mr. Green

За тръшкането - и при нас е същата работа. Ако си науми, че иска нещо и аз не й го дам, започва един реееев - да ти се скъса сърцето  Laughing Но и аз като вас се опитвам да съм твърда, за да знае, че "не" значи "не"  Naughty

Целувки от нас и слънчев ден   Nature Sunny

# 97
Ехо малко пропуснах. Включете и мен в Бургаската среща. На 5 ти юли била. Къде точно.

# 98
  • И аз не знам къде...
Ако си науми, че иска нещо и аз не й го дам, започва един реееев - да ти се скъса сърцето  Laughing Но и аз като вас се опитвам да съм твърда, за да знае, че "не" значи "не"  Naughty

Мда, и ние сме така  ooooh!! Че и един жален става ............. "Не"то, знае е че не може и сам си казва "неееее" и продължава да си върши каквото е решил  Wink! Като много прекали съм го пляскала през ръчичката и сега като му кажа, че не може и започва сам да се пляска  Crazy!

Танитка, честити ходещи крачета  Hug!

Моето момче не иска нито за ръка, нито с връзките да е вързан. Обикаля като свободен електрон по главната улица  Crazy! Количката на една страна, аз тичам след него, бляска се в хората .......... Като  загуби равновесие се хваща за първото което докопа. Днес беше една жена. Хвана я за крачолите  Joy!

Честито на всички именници   bouquet! Аз си имам двама - сестра ми и големия племенник, ама са ми чак във Варна!

# 99
  • София
Привет и от нас Simple Smile

Рали, много се радвам за теб Simple Smile Честито и лека бременност!

Честито прохождане на сладката Марти! Да не съчетавате и вие рожден ден с прощапулник Simple Smile

Честит празник на всички останали празнуващи, включително и на именниците днес  bouquet

Значи и вашите дечица започват да проявяват характер. И Яна на моменти доста се инати и тръшка, ако не стане на нейното. Дано да е само период и да отмине. Аз в такива моменти и се карам, а тя започва да се удря по бузата - не знам от кой го е научила, че като не слуша има шамарчета по бузата и сама си ги бие Laughing

Ние този уикенд бяхме на ето това райско местенце:

Който е ходил, може би ще го познае - това вилното селце в Сапарева баня. Прекрасно е. А мястото, което е снимано беше любимото на Яна - можеше и цял ден да откара при фигурките на животни сред цветенцата.

Сега чакам с нетърпение следващото планирано пътуване - а именно нашата срещичка на Копринка. Нямам търпение да запознаем дечицата, а и ние да се запознаем покрай тях.

Щях да забравя - купихме на Яна люлеещо се слонче. В крайна сметка сестра ми го взе от Илиянци. Голям кеф с него. Яна много му се радва, а като го язди си пее "дии-дии" Grinning

Поздрави и хубав ден от нас  bouquet

# 100
Ние този уикенд бяхме на ето това райско местенце:

Който е ходил, може би ще го познае - това вилното селце в Сапарева баня. Прекрасно е. А мястото, което е снимано беше любимото на Яна - можеше и цял ден да откара при фигурките на животни сред цветенцата.
Много се радвам, че сте се доверили (и вие, както и други мами от форума  Sunglasses) на моята препоръка за това прекрасно място!  Wink *blue, много сте сладки!  Hug
Отсега си планираме ние отново едно ходене до там към края на юли или началото на август, нямам търпение!  Laughing

Честити ходещи краченца на МартинаHug И Деяна е все по-смела, вече се е научила като клекне и да се изправя сама, толкова е сладка!  newsm76

Да ви попитам аз нещо относно храненето.  Simple Smile Дея все още иска всичко да и е пасирано, ако усети дори и съвсем малко по-едри парченца в пюретата, които и приготвям - отказва ги категорично.  Tired И при вас ли е така? Макар, че доста от вас ползват детска кухня вече, където предполагам манджичките са с по-едър състав?  Thinking
Иначе си хрупа ябълка, бисквитки, давам и понякога трохички хляб или сиренце, папка си ги, но в пюрето не ще да има парченца. Да се притеснявам ли или постепенно ще свикне?  Thinking

Хубава вечер на всички!  Heart Eyes

# 101
  • София
Много се радвам, че сте се доверили (и вие, както и други мами от форума  Sunglasses) на моята препоръка за това прекрасно място!  Wink *blue, много сте сладки!  Hug
Отсега си планираме ние отново едно ходене до там към края на юли или началото на август, нямам търпение!  Laughing

Страхотно! И аз съм от тези, които знаят за това местенце от тук(теб) и също планираме началото на август един уикенд или дори цяла седмица там, дори мисля да се обаждам да питам как стоят нещата с резервация, плащане...
 Grinning Grinning Grinning

# 102
Цвета страхотна рожденичка, и невероятна торта!!!!!

Фокси -броя те, ама ще почакаме след 5 юли/заради Радост/, за да се видим всички майчета. Отправям отново питане кой от бургазлийки е ЗА! Вие се чувате с Офелия често -питай моля те и нея и й предай много поздрави:)))

Няма да дойда щото miona ми е неприятна и не искам да я виждам  Joy Joy Joy
Базикам се ще дойда бройте ме и мен с Цецко.  Peace

# 103
Привет и от нас... ех за един ден колко  много новини в темичката и все хубави - рожденници, годишнини, проходили дечица, християнчета, още бременни мами ... на всички да са живи и здрави и много късмет  ...  Hug

Ние днес бяхме на консултация един ден преди големия ден - мерките са ни : 9кг и 76,5см  Wink За харектера на бебинка за сега мога да кажа, че е  "благ" , няма кои знае какво тръшкане , но понякога като я хванат лудите и ей така за нищо и започва да вика... пробва си гласните струни май ...  Mr. Green

Е miona - ето я на и Офелия се включи - като разбра, че ще има поркане и тя първа писта ...  Mr. Green /Офи  Hug/ Хайде назначавайте датата имястото и ...  cheers

Лека ви вечер от нас и хубав ден утре ...  Hug Рози ако утре не намеря време - да честитя от сега на наборката Вики - да ти е жива и здрава и много , много щастливо детство и пожелавам  Hug

# 104
  • Miami
Привет  wavey

Такааа да ви почвам подред  Mr. Green

Честито на празнуващите тези дни дечица  Hug Да са живи и здрави и много весели хлапета  Hug

Алекс и ЙоЙо са страхотни рожденици  Heart Eyes Мимче, прекрасно парти, браво  Hug

Марина, Поли, Яна и Веси са страхотни малки дами  Heart Eyes

Рали, честито  Hug  Лека бременност и щастлив финал  Simple Smile

.......... Като  загуби равновесие се хваща за първото което докопа. Днес беше една жена. Хвана я за крачолите  Joy!
Joy ей опасен тоя  Жожо   Hug

Да ви попитам аз нещо относно храненето.  Simple Smile Дея все още иска всичко да и е пасирано, ако усети дори и съвсем малко по-едри парченца в пюретата, които и приготвям - отказва ги категорично.  Tired И при вас ли е така? Макар, че доста от вас ползват детска кухня вече, където предполагам манджичките са с по-едър състав?  Thinking
Иначе си хрупа ябълка, бисквитки, давам и понякога трохички хляб или сиренце, папка си ги, но в пюрето не ще да има парченца. Да се притеснявам ли или постепенно ще свикне?  Thinking
maristuta, при нас положението е абсолютно същото.  Аз вземам от кухнята, но му пасирам храната. Иначе рискувам да не хапне грам. Жорко се е научил като не иска нещо и да си клати главата, като за "не" на английски ( ама как го обясних само). При нас проблема е обедното хранене, всичко друго го изяжда без проблем, но на обеееед  ooooh!

Лека нощ  smile3524

Общи условия

Активация на акаунт