Отговори
# 75
Да ти е жива и здрава рожденничката, Цвета! Много щастие, късмет и любов! Hug

# 76
Здравейте от нас,
пожелаваме на вси4ки рожденници вси4ко най най хубаво,щастливо и безгрижно детство,да радват мама и татко!

# 77
Къде сте всички бе  Shocked  започвам да пиша отсъствия  Naughty

Ето ви една, не до там разведряваща снимка, как се лекува несподелена любоФ  Mr. Green  шоколадова терапия

Мимче просто нямам думи ето това имам аз за истинско детско парти- супер е.  bouquet
Честито и на всички празнуващи днес   bouquet  нека бъдат здрави щастливи и да радват мама е тати всеки ден с някоя нова пакост.  Heart Eyes

# 78
... ааа без отсъствия...  Mr. Green тук сме...

Мимче много хубав купон сте направили ... а ЙоЙо голяма сладурка /принцеса/ ...  Hug Дано и нашият РД се получи хубав, а то не остана - още два дни ...  Crazy

Ние днес ходихме на гости на баба и дядо /майка ми/ и следобеда прекарахме в детската градина пред блока която беше пълна с дечица... такава идилийка ...

намерихме си количка за бутане:

после седнахме в нея, а кака Габи я буташе:

след това намерихме друга количка  Mr. Green

намерихме си и нови приятелки:

Беше един много хубав ден  Heart Eyes Ходиме и на пазар и се сдобихме с бебешки пояс ... ето го само че ние си го купихме само за 17лв.  Wink

за бургаската  срещат и аз съм за с двете ръце / бройте ме /

Хайде хубава вечер на всички  Hug

# 79
Първо честито на всички пораснали вече да са живи и здрави и много палави  Laughing
Мимче парти мечта за всяко дете а и снимките са страхотни newsm10
Около нас нищо ново освен,че Марти прави по няколко крачки сам и реши,че  сега е момента и да се научи да лази  newsm30 и ме пробва два три дни за колко време ще стигна до стаята му през ноща едни писаци и като отида само ме погледне и заспива незнам кошмари ли са това  Thinking или зъбите го мъчат
Аз бях на 4-измерен видеозон ще си имам още едно момче живот и здраве
Лека нощ на всички  аз се залавям  wash 1dishes и накрая  newsm37

# 80
  • на края на света.....
Здравейте и от мен Grinning
Първо искам да поздравя рожденниците днес newsm59  party023Да са живи и здрави и много щастливи Grinning
 Макар и със закъснение искам да ви почерпя и за моят рожден ден.Днес ставам на 29 години!!!

Мимченце партито е страхотно Party и рожденичката също!!!

# 81
Здравейте   bouquet

Първо да поздравя всички рожденици, които съм пропуснала   bouquet Да са живи и здрави (и малките и големите), много любов, щастие и късмет им желая  Hug Heart Eyes  bouquet

Днес ставам на 28  Embarassed миналата година по това време бях бременна и тази - също  Flutter

Митето от няколко седмици е в криза - все мен търси и иска да го нося, да се гушка, невероятни целувки раздава  Heart Eyes вече е с почти 4 зъба  Laughing

вика ме  Whistling

# 82
Рали, страхотна новина!! Пожелавам ти лека и безаварийна бременност!  Hug  bouquet Heart Eyes И да не си посмяла да ни изневериш с друга отчетна тема!! Mr. Green

Да са честити всички рожденници от вчера и днес, които пропуснах да поздравя! Много щастие и късмет на големите, и най-слънчевото детство на малките! Heart Eyes

Радост, два пъти свекърва, а? Laughing Честито! Simple Smile

Охохохо, Ивко ме разсмя каква замислена поза е заел. Joy Heart Eyes Весито и тя - как успя да се намести в тази кукленска количка! Laughing Мойто ако седне в такава сигурно ще я скърши за отрицателно време. hahaha

# 83
Рали, честито!!! Страхотна новина! Леко бременеене  Hug

Честито и на празнуващите днес - рожденици, именици - всички! Да са живи и здрави   bouquet

# 84
Честито на всички рожденици от днес итези, които не успяхме да поздравим през уикенда!!!!
Да сте живи, здрави и много усмихнати!!!

Рали -честито, прекрасна новина!!!!Завиждам ти за куража, както и на Радост! С такава малка разлика ще са бебоците!!!!

Мимченце страхотен рожден ден е бил -Йойо е голяма купонджийка!!!!!

Лек ден от нас, че Мирела вече ме дърпа да излизаме;)

# 85
Честит рожден и имен ден на всички сладури празнуващи днес! 
Честит рожден ден малко на патерички и на Мама Гаца!
Да са много, много здрави и изключително щастливи всички! 

... миналата година по това време бях бременна и тази - също  Flutter
Честитооооооооооооооо!  Hug И аз ви се възхищавам на куража!  Peace

Мойто ако седне в такава сигурно ще я скърши за отрицателно време. hahaha
Joy Joy Joy
Изглежда супер сладко парти, Мимченце! Йо-Йо е страхотно сладкишче!  Hug

Хубав ден на всички!  smile3539

# 86
  • И аз не знам къде...
Здравейте и от нас  Hug!

Честити рожденни дни на всички порастнали дечица  newsm59! Да са живи и здрави и мнооого щастливи!

rallii , честито  Hug!

За малките разлики и за куража да ви разкажа една случка. Онзи ден в градинка моя малък мъж отново заграби една количка за кукли на едно момиченце. То се разсърди и с бабата, която го водеше решихме двамата да бутат едновремено. Говорим с бабата и тя ми каза, че момиченцето е на година и един месец. Колкото Жожо. И двамата се отказаха от количката и бабата я занесе до една жена, която стпеше на скамейка и кърмеше. Момиченцето отиде, хвана я за карака и каза "мама", при което аз се ококорих  Shocked! Жената се засмя на физиономията ми и потвърди, че това е каката, а бебето е на 10 дена  smile3501! Само успях да кажа "да са ви живи и здрави". Ей, това се казва голям кураж  Peace!

Лек ден!

# 87
  • София
Ето малко снимки и от мен:

# 88
Привет моми4ета!

Първо пожелавам много здраве,щастие и безгрижно детство на вси4ки рожденници,да са ви живи и здрави!!!

На мамйките които са отново в о4акване на друго беб4е мноко касмет и безпроблемна бременост.

Имам молба към бургазлийки-моми4ета знаете ли дали има автобус от летище Бургас до автогара запад?знам 4е до автогара юг има но автобусите до Сливен тръгват от запад-благодаря предварително за отговор.

Лек и приятен ден на вси4ки.

# 89
Цвета страхотна рожденичка, и невероятна торта!!!!!

Фокси -броя те, ама ще почакаме след 5 юли/заради Радост/, за да се видим всички майчета. Отправям отново питане кой от бургазлийки е ЗА! Вие се чувате с Офелия често -питай моля те и нея и й предай много поздрави:))) А твоята сладурка е много оригинална в дет. количка -няма да ви мислим вече, имате алтернативи....Wink))
И аз като малка съм се опитала да набутам сестра ми/разликата ни е 1г и 3м./ в такава детска количка, и тя се е счупила  Shocked

Ивелинка -автобус номер 15 тръгва от летище Бургас към града, само че отива до гара Юг -центр. гара, за автогара "запад" ще се наложи прикачване на спирката на окръжна болница за номер 12, отново този номер спира близо до автогарата, но не и на самата автогара; ако питаш мен обаче с такси е по удобно, ако е за теб с детето, ще избегнеш цялата тази хамалогия по пренасяне на багаж и чакане на спирки. Ако някой може да помогне с друга информация...

Лек и усмихнат ден!!!

Общи условия

Активация на акаунт