Здравички, засмени и гордост голяма за татко и мама!!!!
Мале честит юбилей !!!!
Както Фокси и аз ползвах Гармастан за разранени зърна в болницата, а после ми се наложи и в къщи, измивах след това със бебешки сапун и готово.
От днес Мирела показва за какво ще става въпрос оттук нататък-надига глас, дърпа ме на една страна, ако отажа започва да крещи. Ама че характер!!!!Пълен провал в усвояването на някои осн. неща, като напр. да показва на колко е години, за учене на гърне не ми се говори-едни дъги, извивания прави като гимнастичка....Иначе й дай книжки да разглежда; някаква музикална играчка; а да и да пренарежда магнитите на хладилника, сложила съм ги по ниско, за да може да ги стига и голяма игра пада
)) сега се учи как се пада по дупе, върти се и се опитва да стане сама, засега с моя помощ;ако каже нещо и я накараме да повтори не го прави, казва го веднъж, да сме чули....
))) ами то е хубаво бургаските майчета да си се организираме и да си направим и ние една среща, какво ще кажете?? А нас къде да ни срещнете, ние с Мирела излизаме около 9.30-10.00, сновем из родната Зорница, взимаме си кухнята и хайде обратно до към 12, 12.30 се прибираме, че голяма жега става. Неделите сме с таткото и с кола ест. и тогава отскачаме и до морската. Та така.....ама трябва да се видим.

Хайде това е засега от нас!Аз докато се обясня и то станало утре:)))))
Лека и спокойна вечер!

това са Алекс и Мони с баба си(майак ми )
Алекс е с чичо си и иска да опита от тортаата 
Алекс с братовчедка си 
(но не бих се доверила само на кърмата в такъв случай)

и честита ви годишнина
! Да е жива и здрава малката принцеса, много да ви радва и още дълги години да празнувате заедно рожден ден и годишнина
! 

и 
аз го перкам през ръчичката като е направил беля и той ми посяга
явно няма да е това метода, а каквото и да правя и да възпитавам само неискам да ни се качва на главата и да става глезльо...Та молбата ми е давайте съвети мамите с по големи дечица и тези които просто са намерили пътя към "правилното" възпитание , защото знам че се започва от рано и мислех че съм постигнала даден ред но сега виждам че са се променили нещата - детето порасна и инатчето също. И просто моля да споделите опит или теория поне, знам че за всяко дете е различно и всяко семейство е различно...
.
Имало е и случаи да се тръшка - подгъва си краката, сяда и ако не я вдигна, направо ляга на земята и реве.
Беше крива, мрънкаше, плачеше, беше залепена за мен, не можах нито да обърна внимание на гостите, нито да направя кой знае какви снимки и клипове.
. За друго не се сещам,после ще кача снимки.