Отговори
# 150
Честит рожден ден и от нас на Митето и Мартина да са много щастливи и безгрижно детство   bouquet Heart Eyes

Фокси много сте хубави на снимкитие от РД Hug

Много добра идея за снимките преди и сега  Peace

преди Laughing

сега Hug

Извинявам се за размера на втората но нещо немога да я смаля  Embarassed

Последна редакция: пн, 06 юли 2009, 13:59 от Бу

# 151
Честит Рожден Ден, Мартииии!!!

# 152
  • на края на света.....
Здравейте всички Hug
 Първо  newsm59 на рождениците днес.Много  Gift подаръци и много усмивки в днешния празничен за тях ден.
Идеята за снимките е добра,ето и аз се включвам.

това е Софи на няколко часа в болницата,когато тати я видя за първи път Grinning

а тук е няколко дни преди 1 рожден ден,вече проходило човече. newsm68
За зъбите направо не ми се говори.И аз от скоро започнах да ги правя.Имам 6 кариеса ,които са се образували по време на бременността.Преди да забременея бях ходила на зъболекар и нямах проблеми.Явно при всеки е различно,при мен има доста поражения. Cry
Лека вечер Hug

# 153
здравейте Simple Smile

Ето го и алекс преди :

и сега :

# 154
Честит Рожден Ден на Митко и Мартина!!!!  newsm59

За зъбките и аз отлагам, но усещам как 2-3 са се поотчупили оттук оттам и скоро ще трябва да се заема и аз....

Фокси -аватара е един път, много сте сладки!!!! Партито е било чудно, по снимките се вижда!!!

Блу има нещо вярно в това, че всички мъници в началото са почти еднакви, гледам вашата снимчица и много ми заприлича на Мирелка Simple Smile))))
Мама Гаца-същия кадър е сниман и от нашия тати Simple Smile)))))

Снимки преди-сега ще пусна по късно! Лека вечер!

# 155
  • Philadelphia, USA
Здравейте,
идеята е прекрасна, колко много са пораснали за една година юнчетата Simple Smile
и ние да се включим:
първата снимка на Бижи

и вече на 1 годинка:

# 156
Ето я и моята маймунка  Flutter

миналата година на 1 ден

и тази година на 1г и 16дни

Днес навършва 1г и 1м и си мислех как миналата година по това време черпих за първата й месечинка Heart Eyes

Поздрави на всички Юнчета. Аз съм толкова ангажирана напоследък, че нямам време да пиша. Но редовно ви чета Hug

# 157
Фокси, забравих да питам тортата от къде е? Много е готина, сякаш преди не съм я виждала по разните тортени каталози в Бургас.

# 158
Вери, от Розата на Богориди я поръчах - върте можех да избирам дали да е шоколадова, сметана или карамел ...Избрахме шоколад и поне тези които я кусаха казаха, че им е харесала...  Heart Eyes Гледах и на "Неделя -та ама 58лв. за торта ми се видяха малко множко ...  Rolling Eyes

Ние днес ходихме да даваме кръв и урина - боднаха я по пъстчето, но тя не разбра дори какво е станало ...  Mr. Green на мама геройчето .. резултатите са в мен / дано всичко да е ок/  в понеделник ще ги нося на педи ...  Peace Хемоглобина ни е 98 - как ви се стува ?  newsm78 Като се има на предвид, че и аз винаги съм била с нисък. През бременността по едно време беше станал 86 ..  Embarassed
Изписаха ни и някакво лекарство за глисти давало се до 3-та годинка - един път в годината. Някой знае ли за нещо такова и давал ли е? На рецептата не мога да го разчета ... започва с "V"?  Thinking Каза ни също да взимаме и Зимафлор за зъбите ...  Rolling Eyes

Днес май ще вали тук и ще си стоим в къщи... хайде хубави разходки ...  Hug

# 159
*RedFox* да малко вие нисък хемоглобина. На нас ни беше 114 и каза педиатърката че е на границата. Но в начяалото на юни и двамата ми бяха болни така че при нас е нормално.
Все още на нея за зъбите нищо не и давам, а на Митака флор - зъболекарят ни го препоръча. Не чме съм го водила големия.

# 160
здрастии Simple Smile аз набързо да се включа ,че нямам спокойствие тия дни ,като имаме крачета така ще е Simple Smile

Фокси,нисък и е хемоглобина на малката,но предполгам че ще и изпишат капки Малтофер фол
 и ще се оправи .На алекс беше 112 и педи каза, че е добре .Зимафлуор аз пиех през бременността с Моника,сега с алекс -не. А това за глистите,защо ти го изписаха,аз за първи път чувам  newsm78

Ох ,колко са ни пораснали дечицата,много мило ми става и искам по бавно да лети това време  Stop

# 161
на 3 дни за пръв път ми го дадоха - ето го тогава

на 1 годинка (вчера  Wink)

# 162

Ние днес ходихме да даваме кръв и урина - боднаха я по пъстчето, но тя не разбра дори какво е станало ...  Mr. Green на мама геройчето .. резултатите са в мен / дано всичко да е ок/  в понеделник ще ги нося на педи ...  Peace Хемоглобина ни е 98 - как ви се стува ?  newsm78

На моя дребен Хемоглобина беше/е 102, но ми казаха, че е добре и, че пълнежа на еритроцитите бил добър  Rolling Eyes

Изписаха ни и някакво лекарство за глисти давало се до 3-та годинка - един път в годината. Някой знае ли за нещо такова и давал ли е? На рецептата не мога да го разчета ... започва с "V"?  Thinking Каза ни също да взимаме и Зимафлор за зъбите ...  Rolling Eyes

За профилактично лекарство за глисти за първи път чувам  Shocked Ама пък знам ли, може и да има...
Относно зъбите смятам,че всичко е генетика и добра хигиена. На мен като бременна ми казаха към 5-6 мес да пия флуор, че тогава се изграждали зъбките на бебето...,ама никога не ми е бил тоя флуор присърце, та го подминах. Нямам намерение и на Лъчезар да давам.

Днес май ще вали тук и ще си стоим в къщи... хайде хубави разходки ...  Hug

Вие хубаво ще си стоите вкъщи, а мен кой дявол ме накара да излезем  ooooh! Прибрах се виииир-вода, сухо място нямах, голям дъжд голямо чудо и аз в най-големия пик на валежа навън! Че и малкия с мен, добре,че беше с дъждобран, но пак беше мокър ...

Всички дечица са прекрасни!
Слънчев ден!

# 163
Привет!
Докато ми се заформяше идеята в главата за снимките преди и сега си мислех,че всички коренно са се променили, а то се оказа,че толкова много си приличат.Като си спомням моя като ми го показаха за пръв път го гледах едно очудено/а и той мен по същия начин/ и ми изглеждаше един такъв......,но само за няколко часа свикнах и осъзнах че е почти същия като батко си.
И тук времето е гадно, а на мен ми е едно мързеливо, а децата беснеят ли беснеят.
Преди време бях попитала за наколенки- вече намерихме,едни на Камера,мисля че ще свършат работа.
И понеже няма кой друг да питам - вие още давате ли каши?Аз имам една останала и от време на време я смесвам с някакъв плод и я давам /следобед обикновено./Не вярвам че не е полезно,все пак ще е по-добре от разни солети и пръчици
И накрая една снимка от рожденния ден/макар да минаха 2 седмици вече/,не беше на наша територия и не е кой знае какво,но каквото-такова

# 164
Фокси, къде ги правихте изследванията? Аз имам доверие само на лабораторията в болницата на 2-я етаж. Покрай едновремешните ми гъбични патила на другите хич им нямам вяра в Бургас. Иначе щом ти си с нисък Хб е нормално и детето. Аз също съм с нисък. На Маги 102-104 е било най-ниското. И, разбира се, пак изписаха Малтофер, който аз не съм давала. Но и 98 да беше, пак нямаше да дам лекарството. Не само Хб е определящ за една евентуална анемия.
На Ясен не му пускам никакви изследвания, защото тук това е практиката. Много по-добре ми е така. Simple Smile

За профилактичен лек за глисти за пръв път чувам. Не съм давала на Маги. А и не мисля, че има нужда.
Против флуора съм като добавка. Имах неблагоразумието да давам на Маги първите 6 месеца, когато беше бебе.

Рали, много е готин твоя мъж до пънчето. Сладка снимка. Simple Smile
kris_bo , случвало се е да дам каша на Маги след годинката.

Общи условия

Активация на акаунт