НОЕМВРИйския бебок скача в бънджи скок-подскок!

• 14 241
  • 294
  •   1
Отговори
# 210
Диди Не се притеснявай, веднъж не е страшно. Важното е да не се повтаря  Praynig

Вита Наистина много кофти без режим. Ние бяхме така до скоро и нищо неможех да предвидя и организирам, но вече и разходката ни е под час. И мисля, че и на бебка и е по-добре така.

Режима ни приблизително е следния:
Ставане към 8 ч.,излизаме, кърмене в 9 ч.,  към 10 ч. я приспивам по описания поназад начин, до към 11 ч. се е наспала и се прибираме. В 12 ч. зеленчуково или месно пюре, след 30-тина мин кърма и към 13 ч. - 13:30 ч. се приспивамекато я гушкам/пея на спалнята. След час, час и половина е будна. В 15ч. кърма, 16:00 - 16:30 ч плодово пюре. Следва разходка, в 18 - 18:30 пак се кърмим /не защото тя е много гладна, но като пропусна това кърмене нощно време се буди повече/. Към 19 ч следва приспиване, спи максимум час и към 20:30 ч се прибираме. Следва къпане, кърмене и сън. Изтървем ли момента се разсънва и следва половин - един часова игра. Едно - две нощни кърмения не ни мърдат и така пак наново  Mr. Green

Възглавничка ние ползваме само в количката, но тя е от тази за баня -посредата е без плат и я слагам за да не и клюма главата наляво - надясно.

Утро spoko Не се ядосвай. Повтаряй си, че можеш. Силна си и ще се справиш. Помага  Hug

Сикрет
На теб ти е смешно, ама мъжа поне е имал къде да спи, а нашта кошара е от сгъваемите и ще трябва да спя на земята  Joy Успех в захранването  Peace

Оставям ви, че имам да  prostor 1dishes  после  bath eat и smile3524 , че нощта е къса  Laughing

Поспалива от нас!!!

# 211
Така Радост хапна сега в 21.30 и заспа,да се надявам че наистина е инцидентно.Ввръщала ми е понякога но малко,а сега да не ви казвам кво беше и спалнята и сега съм я прала и е леко мокра,но не ме притесни въобще това,а ми за детенце ми е.Имаме едно коте което плаче 3 вечери и не може да се спи.
Относно за поетия въздух го знам,ама така както беше тя,значи трябва да й е бил пълен целия стомах.За прахчето получихме алергия и май хич не са за кърмачета,щом бебчетата реагират така.
Лека и спокойна нощ на всички

# 212
 Rolling Eyes Изтървах му края, наш'те бебоци май са се наговорили...
didipidi, моят юнак повръща, когато го разиграеш повече след хранене. Не съм правила нищо специално затова. Преди време повръщаше повече - около четвъртия месец, но за кратко.
utro77 - съчувствам ти - аз съм само с едно, но и ние се гледаме сами - само татко му помага, когато не е на работа. Но нощем си е моя грижа... Дано този период отмине по-бързо  Tired

За възглавницата - ние спим на възглавница от 3-ия месец, но то е една възглавница  Mr. Green. И напоследък той си я избутва, защото се обръща в леглото.
Режимът ни не е под час, зависи от времето на събуждане - кърма, след около два часа попарка, след около 3.30 - 4 часа зеленчуково или месно пюре, следобед понякога се кърмим за приспиване, към 17ч - плодово пюре или плод, 19.30 - каша, 20.30 - кърмене и айде лека нощ. Нощем го кърмя, поне веднъж (но не повече от 3 пъти)  защото иначе се съдира от рев.

Лека нощ  smile3507

# 213
добро утро

ние пак сме ранобудни и след малко излизаме.
Вчера бяхме на консултация.8.400кг и 71 см.

ох после ще пиша че малкия се размрънка

# 214
Здравейте и от нас!
Снощи дадох на Борис Дентокинд и тая нощ се е будил само 2 пъти. Дано не е инцидентно, надявам се, че това нещо наистина помага...  Thinking

# 215
Добро да бъде и от нас !Тая нощ не си спомням Радост колко става,но може би да беше по-малко.
Иначе тя изглежда добре  Peace Тук се очертава жега днес,лек и успешен ден от нас   bouquet

# 216
  • Попово
дами, някакво инфо за уролог- хирург, който работи с деца, че трябва да водя Тошката, може да ми пишете и на лични да не спамя темата  Peace

# 217
Привет и от нас, благодаря за поздравите мамчета.
За възглавницата, мисля че е рано защото ние имаме една бебешка, тънка  и я използваме само за игра, първо я вадим от калъфката, после си я захлюпва на главата и почва да се бори с нея, като я хапе и си я натиска на лицето. Та му я давам от време на време, но с надзор, иначе ме е страх.
Пепенке, за такъв д-р съвет не мога да дам, какво му е на Тошко, да не е залепнала чурката.

# 218
  • русе
Здравейте, не съм писалаааа....100 години. Радвам се, че виждам повечето сте на линия, чудесни снимки, поразгледах...попрочетох, всички много сме пораснали. Относно възглавницата-ние сме без, така съм чела-до годинка. За режима-изумявате ме с тия нощни хранения Rolling Eyes, ние такива нямаме от месеци. За режима-сутрин-ставане 7-7,30ч, тоалет и после закуска-към 8,30/каша, попара/. На обяд-пюре-зеленчуково/месно. Следва сън - от 12,30 до към 15. Следобедна закуска-плодово пюре/каша, към 16 часа разходка докъм 18,30, следва къпане и АМ/200мл/ и към 20,30-сън.Та чаааак до сутринта newsm44. Е, взаимно се постарахме за този режим, но мисля, че е хубаво детето да си има такъв. Преди да се нагодим така-спеше 2-3 пъти на ден-по 20-30 мин-нито тя се наспива като хората, нито аз свършвам нещо.

# 219
Снабдих се със списанието с МаРТИИИИИ  Hug

# 220
Ехееее Диде  Hug аз много си го харесвам това списание, първо защото е много достъпно-1.50, винаги има полезни статии и не е бъкано с реклами на цяла страница лист през лист, като някои по-скъпи.
За повръщанет щях да пиша, ние сме на АМ и от около 2 месеца почна да повръща почти постоянно, на леки струйки. Пюре не връща. Мисля,че причината е че си държи сам шишето точно почнах в 6-я някъде да  го оставям сам да яде, обаче нали е шило и се върти докато яде, даже се обръща по корем с него, после пак по гръб и така влиза въздух. Другата причина е че постоянно подскача и се мъчи да пълзи. Педи каза, че е механично, защото стават много активни. Млякото не му е много като количество, яде 180. Мисля да му държа аз шишето няколко пъти да видя дали ще връща после. А за възглавниците и аз знам до годинка без.

Последна редакция: сб, 04 юли 2009, 16:46 от toffifee

# 221
Къде изчезнахте всички, бе???
Днес цяяял ден никой не е писал почти.

Вече започнах да се притеснявам от това неспокойно спане през нощта. Не ми се струва нормално. Да бяха зъби - стана вече повече от месец сигурно, явно не е от това. Не е глад. Не е жега... Какъв е проблема тогава?! След като снощи за поредна вечер заспах към 04ч., започнах да се вкарвам в някакви филми.  Rolling Eyes Чудя се да я водя някъде да й баят против уроки ли, да я водя в църквата някоя молитва ли да й прочетат??? Направо не знам вече. Не, че съм чааак толкова суеверна, но истината е, че не минава ден без някоя лелка/бабка да ми се набута в количката да й се радва.

Някой да има някаква теория за неспокойния нощен сън?

И още един въпрос - има ли други, които спят на климатик? Аз, честно казано, не смея да го оставя да работи цяла нощ. Пускам го от време на време, колкото да поразхлади. Все ми се струва, че ми духа и се тревожа да не простудя бебето.  newsm78

# 222
Добро утро, момичета!

Да почерпя, че днес ставам на 21  Outta Joint  за пореден път  Joy (33  ooooh! ):

# 223
Юле, честит празник! Пожелавам ти много здраве, щастие, късмет!

# 224
  • Стара Загора
Юле, честит Рожден ден!!! Да си жива, здрава и много обичана!

И да знаеш, че изглеждаш на 21, не бих ти дала 33 никога Simple Smile (не че 33 е много, де Simple Smile)

Общи условия

Активация на акаунт