НОЕМВРИйския бебок скача в бънджи скок-подскок!

• 14 236
  • 294
  •   1
Отговори
# 225
Юлеее Честит Рожден Ден   bouquet да си жива и здрава и мнооого щастлива Simple Smile
Като те питат на колко ставаш, ще казваш "на двайсет и к'во те интересува'', моя мъж така казваше доскоро.
Утро аз си държа  малко светена вода, ама забравям да му измивам очите и челцето, от време на време само.  Случвало се е като се върнем от гости да е неспокоен без причина, обяснявам си го с превъзбуда от новите емоции, лица и обстановка. Чувала съм и за някакво гасене на клечки кибрит в чаша против уроки, нищо не пречи да поразпиташ за твое успокоение, някой по вещ. Може детенцето да е по-емоционално. На мъжа ми племенника като беше малък при всяко водене в морската после спеше много неспокойно, въртене, хленчене. На мен ми подариха червен конец със седем възелчета и някакво камъче против уроки.

# 226
  • София
Привет и от нас  Hug
Благополучно се завърнахме от морето. Добре изкарахме с Денчо, но догодина май ще сме на друго море. Нашите търговци не се научиха, че не може да търгуваш с огромна надценка, стоката ти да не струва и да искаш клиенти.

Юле, честит рожден ден!   bouquet

# 227
Добро утро мамита!Радост пак не спа спокойно,ама като че ли вече се примирявам,че няма да се наспивам.
Юле  Hug да си жива и здрава,много обичана,уважавана,усмихната,веселка
Лек ден от нас   bouquet

# 228
                          Честит Рожден Ден, Юле!!!!
       Здраве, благополучие и добро настроение!!!

# 229
Иве така е, стоката не струва и не се научиха как да си пазят клиентите. Оня ден сядаме на едно заведение долу на плажа, а там всяко лято си поръчвам една и съща запеканка, само че без чесън, преди готвеха страхотно, а сега какво да ти кажа. Та сядаме ние и натъртвам на без чесън, защото много често си връщам така поръчката и какво следва, носят ми запеканка с чесън и сурово яъце, белтъка се точи съвсем прозрачен, викнах аз сервитьорката, а тя ми каза ама да я запечем пак, казах и че няма да го консумирам защото е с чесън, взе я тя и след малко ми носи сметката без да е извадена въпросната помия, и с цялата си наглост като казах че няма да я платя, тя ми вика "вие не сте ми казвали без чесън" и така нагло ме лъжеше в очите, защото се червеше цялата и се чудеше къде да гледа, та виках управителя и така ми я приспаднаха, ама си вдигнах нервите до немай къде. То бива наглост, направо бях готова за големи скандали, както имах свидетели какво съм поръчала.

# 230
  • Бургас
Честит Рожден Ден Юле, с пожелания за много здраве щастие,много любов и разбиране от любимите хора Hug

Да се оплача всички сме болни в къщи, започна от баткото с една хрема, премина през малката и на нея едни сополки и текат, ама съм овладяла положението, а от вчера с баща и като ни е задрало едно гърло, ужас ви казвам ръмжим двамата като лъвове, аз съм по добре поне хрема нямам за сметка на мъжо Mr. Green

И още един въпрос - има ли други, които спят на климатик? Аз, честно казано, не смея да го оставя да работи цяла нощ. Пускам го от време на време, колкото да поразхлади. Все ми се струва, че ми духа и се тревожа да не простудя бебето.  newsm78

Ние спим на климатик от време на време когато жегата се нетрае и когато се налага да пускам сушилнята и не можем да спим на отворена врата, че идва допълнителна топлина от нея. Снощи спахме на климатик но завих малката с тънко олекотено, може да ми се смеете, ама като работи климатика и сваля Т на 23/24градуса Embarassed реших че е по добре да я завия по дебелко, не само по чаршавче и да си кажа спа добре детето само с едно събуждане  Blush
Хайде лек и успешен ден, че се чуват нежни песни от бебе фона - зоват ме Whistling

# 231
Ето ни и нас, след 100 години отсъствие  Mr. Green Фафи се запозна с дядо си и много го хареса, на морето беше много щастлив и само сучеше на плажа, много напредна в развитието си и да не говорим, че и с варненската група се видяхме. Всичко беше чудесно, докато не се натръшкахме от зловещ ентеровирус. Аз през живота си толкова болна не съм била, а Фафи се измъчи, отслабна (а никога не е бил дебел). Сега още се възстановява, изкарахме кошмарна седмица и утре си тръгваме. По въпроса с нашето море - никога вече. Ще се ходи там, където хората знаят какво е туризъм и го практикуват по небългарски начин... Сватята да ви разкаже с каква пица ги гощавах, че мен още ме е срам  Cry Изводът е - Фафи обожава морето и септември пак ще ходим за седмица, но къде - още не знам.

Иначе Фафи вече е български гражданин официално и си има паспорт  Mr. Green Утре ще го сефтосаме, а вдругиден тръгваме на ясла, вече мърдане няма и се започва. Порастна детето де, не е като да е на 4 месеца. Надявам се да му хареса, той е много общителен и сигурно бързо ще свикне  Praynig Толкова от нас, съжалявам, че със софийската група не се видяхме, че и както ми е набрало от бг истории кой знае кога пак ще дойда. Да са живи и здрави наште - ще идваме да ги видим, пък се и надявам баща ми да кандиса да дойде да се лекува при мен, поне да съм по-спокойна...

# 232
Юле  newsm59 специално за теб
с пожелание за много здраве и любов, нека всички твои мечти станат реалност   remybussi

Шамс, радвам се че Фафи вече е добре. И не се притеснявай те децата си наваксват с яденето и растежа Simple Smile. Жалко че сте останали разочаровани от почивката тук.

Утро, сина ми като бебе всяка нощ плачеше и се събуждаше до към година и половина. Али също е много неспокойна напоследък, върти се и мрънка. Според мен децата опознавайки света изпитват страх и често са превъзбудени от преживяното през деня, затова са и неспокойни в съня, а сигурно вече и сънуват. Али например е страх от котки, кучета, топки и балони, чуждите хора също я притесняват.

Последна редакция: нд, 05 юли 2009, 14:28 от vita

# 233
Честит рожден ден на Юлето.Да е все така щастлива и обичана, много здраве и късмет.

Шамс  Hug А пицата беше страхотна, защото беше изядена в много приятна компания.
Честно казано се почувствах неудобно от това, че обслужването е на такова ниво.Срамота е да имаме хубави курорти, а да ги съсипват с подобно обслужване и отношение към туристите.Ти си ги знаеш, но как ли изглежда всичко в очите на Адел, който за пръв пут идва тук.Нямам думи просто.Целувки на Фафчо

# 234
  • Варна
Здравейте Simple Smile
Честит рожден ден на Юлето, да е здрава и обичана!
Днес ще въвеждам глутена и малко се притеснявам, защото аз съм имала непоносимост и до 5 годишна съм била на много строга диета! Дано да не се получи такова нещо  Praynig

# 235
Сикрет спокойно и аз съм с наследствена алергия към фруктозата ,много ме беше страх малкия да не я наследи ,но явно няма защото с кеф си хапва круша и слива и няма никакъв проблем.Стискам палци да нямате прблем с глутена.
  Юле   bouquet nbirthday  GiftДа си жива и здрава и малкия хубавец много да се слушка и радва.

# 236
  • София
Малеее колко съм пропуснала.Може ли да питам къде да кача снимчица на Краси?Вече сме 9.100 и 69см.И пишкаме и акаме на гърненцето.Е не успяваме да хванем всички пишове,та се понамокряме малко ама акаме на гърнето.Краси вече се хваща за де какво намери и се изправя ама и е трудно обратния път та ни вика да я сложим да седне.

# 237
Юле Честит Рожден Ден! Много здраве, любов и щастливи мигове!!!

# 238
mаmona пробвай ето тук да качиш http://www.snimka.bg/upload_photos.php?album_id=376889

# 239
ЮЛЕ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! БЪДИ ЗДРАВА, УСМИХНАТА И МНОГО ОБИЧАНА И СЛУШАНА ОТ ЛЮБИМИТЕ СИ ХОРА!!!

Момичета, ние утре заминаваме на моренце. Да не се чудите, че ни няма.  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт