НОЕМВРИйския бебок скача в бънджи скок-подскок!

• 14 230
  • 294
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте и от нас, Мами и Бебоци Grinning
Нагледах се на сладки снимки и ми стана мило от разказите ви за бебоците, по една целувка пращам на всички Grinning

Нашият бонбон Марти е много любезен, сякаш съзнава детето, че майка му е малко скарана с домакинството Laughing спинка си по цяла нощ почти от раждането, хапва хубаво и по цял ден се усмихва. Рефлуксът отшумя почти напълно. Едни зъби са му заникнали от 3 месеца вече  - ту се подуе долен венец, ту горен - и още ги чакаме да се покажат Laughing
Храниме се засега с готови храни - био серията на Хипп и Сънвал. Закусва зърнена каша, обядва месно пюре и вечеря зеленчуково, плод към някое от яденетата според преценката. Още се кърмим, три пъти на ден, въпреки че още от началото сме и с добавка АМ.
Аз още нямам цикъл, което се супер, щото си направих страхотна профилактика на анемията - хемоглобинът ми е нечувано висок Laughing

Ние се надяваме септември да отидем на море - прочетох, че много от вашите бебоци вече са били на плаж и им е харесало Grinning

# 241
Юле, много радост, усмивки, най-хубавите новини и най-красивите преживявания    bouquet

utro77, и ние сума време не спим, успокояват ме, че зъборастът понякога продължавал по-дълго, макар че няма видими белези... Има едни капки за спокоен сън, хомеопатични, бебешки - Дормикинд май се казваха. Аз не съм ги пробвала, но много ми ги похвалиха  Peace

Последна редакция: нд, 05 юли 2009, 19:33 от Cherveiche

# 242
Здравейте!! Върнахме се от морето, като гледам не сте били много активни newsm78 ще се връщам да чета малко по-късно, че сега ме чака дете и пране...
само да си кажа, че съм много доволна от морето, еййй, от наше село по-убаво нЕма, който ми каже, че за да си изкараш хубаво на морето трябва да си в петзвезден хотел с all incl. да ми се обади, да го заведа на едно чудничко местенце, при едни баби и дядовци... прелест Simple Smile спокойствие, тишина, морето ти е на 10 мин с колата, няма пияни чужденци, чалгии и тем подобни..
айде, че се размечтах, ще пиша като насмогна с четенето. лека вечер!!!

Юле, честит рожден ден!! Бъди жива, здрава и все така млечна   bouquet

# 243
Влизам и аз да ви уведомя, че и ние заминаваме на почивка за седмица.Да не се закахърите къде се покриваме.
Утро приятно прекарване.
Целувки на всички  Hug

# 244
добро утро поспаланки

ние излизаме че иначе пак ще ме побърка

Ооо
ние днес ставаме на 8 месеца.И сега гледам че за подарък Ивко ми е приготвин наакан памперс ooooh!

# 245
Добро да е и от нас  smile3507

Някой да се е сблъсквал с газове? Започвам да си мисля, че това е причина за среднощните предствления - много се присвива, пръцка, а като го оставя в креватчето се обръща да спи по коремче... newsm78

# 246
# 247
Добро утро!
От сутринта съм  afwitch

# 248
  • София
Само да мина да се запиша, че ние пак бяхме забягнали на село. Ама хайде после ще разказвам...., че трябва два яде чавека.... Laughing

# 249
Добро ютро и от нас   bouquet
И аз не съм мнго на 6,ама кво да правя,като ви казвам всеки ден,че не съм се наспала и ми става още по криво.
Приятна почивка на Елица и Утро  Hug
Диданка добре се завърнала след почивка,ако можеш пусни някоя снимка,ако имате  Heart Eyes
Cherveiche то не са газове,то не са зъби,вече не знам .......
ДЕница честита месечинка,да ти е жив и здрав малкия сладур  Peace
Лек ден от нас
Обаче Радост от 2 дни колко се лигави и си яде ръцете и квото й падне,да видим ще излезе ли нещо най-накрая  Mr. Green

# 250
Здравейте момичета!
Ние се завърнахме от морето ама с болно Марче. Вирус. Вече отминава, но е много кофти работа. Ще помня тая първа болест цял живот!!!

А иначе си беше екстра. Марчето се опита да отплува на няколко пъти. Види се ходи и се по турско Joy
Видяхме се с мама Дени от Ахтопол - абе гена си е ген - изглежда страхотно - все едно не е раждала - Деничкеееее да си жива и здрава. И бебо и той покрай теб. Hug
И честито на Ивко.

Хм! Марчето не ще да суче от известно време. И вчера като се изцедих и си викам - абе я дай да пробвам аз - и кво - кърмата ми все едно някой сол е сипвал вътре #Crazy. Защо така? Много странно! Та с две думи - туй май ще да е края на кърменето - жалко!

Хайде лек ден и отивам да чета.

# 251
Денчо, дано Мара се възстанови по-бързо   Praynig много е гадно това вирусите посред лято  #2gunfire
А за кърмата - обикновено има солен вкус, когато има запушване на канал и задържане на кърма, когато се отстрани проблема пак става сладичка. пробвай да я слагаш по-често на гърда, за да не се получава задържане на мляко - дано да поиска да суче  Hug
Дени, честита ви месечинка  Hug

Ето и малко снимчици от нас - има от Иракли, от Емона, от селото на баба ми и от една сватба в Рибарица - абе направо се счупихме от пътуване, но беше много хубаво... ето и снимките: http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=13368489

аа, и забравих да се отчета - имаме едно падане от леглото на морето, комбинирано с разбита уста и насинена глава и мнооого кръв, но за 3 дни всичко мина. най-ме притесняваше дали ще може да суче с тая подпухнала джука, но детето геройски се справи.

# 252
  • София
Привет, момичета! Hug
Гледам вирусчета се разнасят по бебоците.......да минават бързо и да отминават, че лоша работа това Tired И Алекс от вчера е със сополки, едни такива лепкави и гъсти. И кашля, миличкото. А като й е запушено нослето и й пречи да диша и се буди 800 пъти тази нощ....та с нея и аз ooooh! И двете сме недоспали, ама тя сега спинка, ама майка й не може Tired Педка е следобяд на работа и ще я водя да я види, че лоша работа с тез сополи....Казаха ми, че може да са от зъби, но таз кашлица Thinking Дадох й днес една ампулка Вит. Ц , пръскам Стеримар в нослето и водим голяма борба със спрея, защото в момента, в който ме види с него и си закрива лицето с ръчички......
Освен това ми прави от няколко дни бойкот на яденето- изобщо не иска да цока, хапе ме зверски, а мен ме боли. В момента, в която я сложа да цока и тя ме поглежда в очите и като една малка пираня забива венци в цицата, аз изпищявам от болка, а тя стиска ли стиска, гледайки ме право в очите..... #Cussing out
И на другата храна не се хвърля с такова настървение, както преди...дори от любимата й каша остава......днес съм й направила мусака, смлях пилешко филе наместо кайма, да видим за обяд ще я яде ли или какво ще е... newsm78

Денчо, бързо да се оправя Марчето, та да намалеят и твоите тревоги и притеснения Praynig
Всички болнички да оздравяват!
Юленце, Честит Рожден Ден на патерица! Да си жива и здрава и винаги много обичана!  bouquet
Честито на всички с поводи за празнуване!  bouquet Hug
Вита, ти що така си  afwitch af днес? newsm78

# 253
  • София
Лелеее писах и кво направих, всичко ми се изтри. hahaha
Юленце ЧРД!!! Много здраве и любов ти пожелавам!!!  bouquet  bouquet  bouquet
Диданке сега ще гледам снимките!!! Grinning
А всички болнички бързо да се оправят!!!

Дайте идея за нещо, с което да се уморява бързо!!! Бънджи вече си имаме.
Имам много да разказвам, но накратко. Криси е станала ужасен. Научи се сам да сяда, от легнало положение, и сега е чудо. Нон стоп иска да седи или да го носим и да разглежда. Като се опитам да го сложа да лежи и започва да реве, ама крещи направо. И като казах крещи, много му е кеф да вика, така си приказва човека, на висок тон. hahaha Ходихме на село малко баба ми да ми помогне уж със звяра, а тя пък болна. Та и за бабата се грижих. Rolling Eyes А и баща ми го набеди Криси, че са му дебели бутчетата, ейх аман на детето кусур намери. Все едно ние с татко му сме слаби, та има на кой да се метне.  Joy Ама ме ядоса баща ми, щели краченцата му да се изкривят. Егати професора Joy Майка ми ще се прибере Grinning тази неделя за един месец!!! Много съм щастлива, ще види Крис преди да е станал на годинка. hahaha И с няколко думи майка съм на бялото, с дебели баджаци кресливо зверче Joy.
Ето една смика и от нас, в лятно настроение.

Последна редакция: пн, 06 юли 2009, 21:38 от aleksa_sm

# 254
Дайте идея за нещо, с което да се уморява бързо!!! Бънджи вече си имаме.

Ходене.
ама ще трябва да почакаме още някой и друг месец  hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт