НОЕМВРИйския бебок скача в бънджи скок-подскок!

• 14 231
  • 294
  •   1
Отговори
# 255
  • Варна
aleksa_sm oooooo много са си хубави на Крис бутчетата, хич да не ги слушаш! Габи е същата- не ще легнала, ни седнала, а само права! откакто се научи да се изправя сама на леглото. Доста стабилно стои и зяпа да не пропусне нещо случайно  hahaha Но не може да се остави без надзор като е така (то и с надзор бели стават, веднъж падна и се удари по нослето както я държах, не знам как стана  ooooh!) Та сега това е модерно при нас....ако искам да свърша нещо или да я приспя, слагам я в шезлонга или количката
Сега си купихме стол за хранене и проходилка, голям кеф ми е  Mr. Green И да ви попитам колко време мога да я държа? Не съм много наясно... newsm78
Болничките бързо да оздравяват, стискам палци!

ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА ИВКО! Много да радва мама и тати и да слушка!

# 256
здравейте
днес явно пак ще изпукаме от жега sweating и за да ми е още по-гадно нашия реши че няма да спи и няма да яде ritnik
Денчо-аз се надявах да останете,нищо.Следващия път повече HugМарчето на морето ли го пипна вируса? Тука от известно време върлува летния вирус и нищо чудно и нас да ни тръшне.
днес е ришил да яде по 2 лъжички през 20 мин #Cussing out

# 257
 kaffeetrmker_2

Момичета, благодаря за пожеланията!   love001 Hug

Дени, честита месечинка на момъка!

Диди,  smile3501 smile3509 newsm74
Ако може да поразкажеш докъде стигнахте с манджите  Praynig Нашия бозайник си е все така само на кърма  Whistling

Алекса, не се поддавай на манипулации  Naughty Момъка ти е страхотен! Бебенцата са така, като проходи ще заслабне!  Mr. Green

Cherveiche, наш Борко е газифициран  Joy Има си газове момъка и това е.  ooooh!  Особено вечер положението е страшно  Crazy, но вече свикнах да го приспивам на корема ми. Разбирам го детето, като го тормозят газове няма как да заспи.  ooooh! Tired

Последна редакция: пн, 06 юли 2009, 21:38 от Yuliya2008

# 258
  • София
Оххххх, голяма мъка е с това носле и кашлицата. Едва диша, миличката!  ooooh!
Водих я днес при педка, каза че леко е понастинала и в комбинация със зъбки.... Изписа ни Колоидно сребро на прах, с което направих разтвор и й слагам в нослето и за пиене сироп Мукоплант. Дано да се оправя, миличката, по-бързичко, че много се мъчи.......
Дано изкараме леко нощта!  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 259
Yuliya2008  hahaha ами явно Борковците са свързани в газовата мрежа... Не знам вече какво да правя. Аз го приспивам, нямаме проблем, защото си заспиваме "на цица", но като се събуди посред нощ и като се почнат едно сърцераздирателни вопли - чудя се зъби ли са, газове ли са, и двете ли  newsm78 ?! Човекът така пръцка, че ме е страх да  не пробие дупка в леглото  Laughing .

didipidi и аз не знам - затова питам. Живея си с надеждата, че ако намеря решение, може и някоя нощ да поспим малко  ooooh!

Мишле, да се оправяте бързо fingerscrossed

aleksa_sm, много ти е сладко зверчето. Аз какво да кажа - моят разбойник последните два месеца наддава само на тегло - с 1см не е порастнал - от май е 68см, а от 7 вече сме 8 кила  Mr. Green . Между другото, щом сега сте почнали да сядате, предполагам, че още не пълзи. Моят пълзи и като си намери подходяща опора се опитва и сам да се изправи. и на няколко пъти успя. Подлудява ме, и минутка не спира на едно място - какво ще стане като проходи...  Crazy

# 260
Здравейте мамчета и бебоци
много болнички бебета, бързо да оздравяват.
Юле, на патерици честит рожден ден, желая ти всичко най- хубаво, много здраве, щастие и късмет.
И Борислава се буди по сто пъти нощем и направо вече не се издържа, ама тя си наваксва през деня, а аз като не мога да спя през деня и съм като ударен самолет.
Желая ви лека и спокойна нощ без много събуждания.

# 261
  • Попово
здравейте дами, отбивам се да честитя на Юлия рождения ден  smile3510 и да почерпя за нашата годишнина вече навършена 13та  Simple Smile

друго какво да кажа... освен да се пооплача  ooooh! тошката е с хидроцеле и като стане на 3 годинки ще го оперират, василенка я боляха ушите и 5 дни пи АБ... бате Генчо има една бактерия в гърлото която се активира винаги когато започнат да цъфтят липите и чааааак на есен спира да го тормози. и м/у другото нашата мома е 10 килограма, и 74см  4470
приятно изкарване и на Елица-та на почивката  Hug
друго не се сещам, хубав ден ви желая  Hug

# 262
Здравейте!

Честит рожден ден Юле!
Да си жива и здрава, много щастлива и обичана!

Пепе честита годишнина!
Бъдете много щастливи и се обичайте много!

Пепе пожелавам бързо да се оправят всичките чавета Praynig
Аз напоследък много рядко пиша ама то нито време имам нито нещо ново. Като всички борим зъби и вече имаме 4 новопоникнали зъбчета отгоре - общо станаха 6 броя. Ивко само гледа да докопа някой да го нахапе Crazy Иначе нашето дете вече е християнче. В събота му направихме Кръщенето - дребен се държа много геройски, като се има предвид, че толкова много му се спеше, че веднага след церемонията отлетя в страната на сънищата Whistling
Направихме вчера изследванията на Ивко и доколкото ми стигат познанията не са много в норма, но сега ще чакаме доки да ги види да си каже компетентното мнение. Със сигурност хемоглобина му е много нисък - 111, повечето от другите показатели са малко под или малко над нормата, ама да видим какво ще е това чудо.
На всички, които са тръгнали по почивки пожелавам приятно изкарване Hug

# 263
Пепе, честита ви годишнина!!! И ние днес празнуваме, но сме скромни - само 2 годинки  Embarassed
да почерпя и аз

Юле ще ти пиша на лични за нашите одисеи с манджите  Joy

Болничките бързо да оздравяват!!!!

# 264
Привет, вече от ЛЮксембург и от офиса  Whistling Бяхме и на ясла сутринта, за първи път, хората са много симпатични и Фафи май ги хареса. ще видим утре, когато ще остане самичък за пръв път от 10 до 12, че даже и ще яде. По този повод , Диданка да си казва одисеите не на лични, а тук, че и аз искам да прочета, като майка на неящно дете  Mr. Green В яслата вкарахме готвача в голям размисъл какво да ни готви за утре, че ни глутен сме въвели, ни мляко, ни портокали, ни телешко, абе с една дума според яслата сме мноо зле, ама няма да ме накарат да бързам  Mr. Green Те дотук видяха какво яде, а като утре видят и колко, съвсем ще изпоприпадат  Mr. Green Днес ми показаха стандартна паничка, епа това Фафи нивгаш не мож го изяде наведнъж, по-скоро за 2-3 дена  Mr. Green Но ще видим, то може детето и от зор и при неналичие на кърма в околността да прояде  Mr. Green

Пепе да се оправя бързо цялото детско войнство  Praynig

# 265
  • Попово
didanka , обичайте се още дълги години, здраве и късмет   bouquet

# 266
  • София
здравейте дами, отбивам се да честитя на Юлия рождения ден  smile3510 и да почерпя за нашата годишнина вече навършена 13та  Simple Smile

друго какво да кажа... освен да се пооплача  ooooh! тошката е с хидроцеле и като стане на 3 годинки ще го оперират, василенка я боляха ушите и 5 дни пи АБ... бате Генчо има една бактерия в гърлото която се активира винаги когато започнат да цъфтят липите и чааааак на есен спира да го тормози. и м/у другото нашата мома е 10 килограма, и 74см  4470
приятно изкарване и на Елица-та на почивката  Hug
друго не се сещам, хубав ден ви желая  Hug

Пенке, ЧЕСТИТА ВИ ГОДИШНИНА!!!! ОЩЕ МНОГО ПО 13 ДА ПРАЗНУВАТЕ!!!  Hug

Всичките малчугани да са живи и здрави и много да те ядосват, за да ти напомнят колко те радват  Mr. Green

# 267
Честити годишнини на Пепена и Деданка! Дълги години любов и разбирателство ви желая, да ви са живи и здрави половинките, да ви слушат и обичат!

Диданка, разгледах снимките, май сте си изкарали чудесно newsm78, а Момо е моето бебе мечта- сладко,пухкавко и ящно Heart Eyes ( мойте и двете не са).

Шамс, сигурна съм че ако ги хранят групово Фафи ще яде повече, децата се гледат. Моята Али преди въобще не ядеше, но взех да ги слагам заедно с баткото на масата и има подобрение, но като цяло хапва колкото за опитване.

Тони 111 не е нисък хемоглобин.

# 268
Добър ви ден най-после и от нас,днес бяхме на консултация и Радост е дръпнала според педи 1см(70см),качила е 300гр(8.900кг.),защото тя беше болничка една седмица и сигурно затова.Но аз снощи я измерих(73см) я изкарах,но карай да върви.Днес за пръв път ядохме пил.супа от кухнята и й хареса,привечер ще й дам някоя и друга лъжичка кисел да опита.Да не ви разправям тая нощ къв ад беше,от 2 часа никво спане до 8  #Crazy,нямам силички вече еййй,а още няма зъби,докато дойдат ще стана 10кила.Другото което от снощи съм с болки в яйчниците и имах розово течение,айде да видим дали ще дойде тоя пусти цикъл.Иначе общо взето тук е мор и комари гадни  #2gunfire
Честити ви годишнини Булки,да сте живи и здрави и  да се обичкате и уважавате.Да ви обичат много децата и да имате по още някое  Heart Eyes
Тонеска браво на вас,доста зъбки имате вече  Party
Пепена да се оправят децата и да бягат лошотиите от вас  Hug
Шамс ще свикне бързо малкия юнак
А сега отивам да се прообвам да приспя Радост и да взема да легна малко ,че не издържам.Обичкам ви и успешен ден   bouquet

# 269
Пепена честита годишнина. Живи и здрави. Да се оправят дечицата Hug
Уффф аз съвсем съм мръднала. Миналата нощ Марчето измрънка за вода и аз вместо да и дам да пийне, отвих бибата от шишето и без да се усетя и го излях на главата ooooh! Милото - чного тъпо ме гледаше. Кво ли си е казало - тая майка ми е откачосала Joy Събудих мъж ми и като се почна едно преобличане и сменяне на чаршафииии....Мъж ми ми разправя, че види се съм полудяла и да внимавам да не ме свари да ходя по перваза на прозореца с Марчето качена на конче  hahaha. И това да беше - добре. Отивам да правя млякото на Марчето, че да не ставам после. Натъманих го и като тръгнах да го разбивам и изведнъж всичко стана във вода и сухо мляко - гледам аз от тъпо по-тъпо - а то кво -  забравила съм да сложа (забележете не да завия) биберона  Whistling Е тука вече Ники щеше да ме набие ...........

Мдаааа трябва да се стегна май newsm78

Общи условия

Активация на акаунт