Редуктил - тема 7

• 66 390
  • 756
  •   1
Отговори
# 600
  • Варна
Да, Мазиндола като лекарство не се произвежда, но е активно вещество и в лекарства с други имена (Mazanor и Sanorex).
Аз го пих преди доста години и бях свалила 30кг.
За съжаление го спряха по времето, когато излезе Редуктила, а цената му беше 3-4лв.  Tired

# 601
  • Варна
Да, Мазиндола като лекарство не се произвежда, но е активно вещество и в лекарства с други имена (Mazanor и Sanorex).
За съжаление го спряха по времето, когато излезе Редуктила, а цената му беше 3-4лв.  Tired

Не, че Редуктила е безобиден, но медикаментите с Мазиндол не са ли доста вредящи? Ти имала ли си странични ефекти?

# 602
             За това иде реч. Peace
             По напред изказах мнение,че ще спрат това лекарство,за да наложат друг продукт.
             Може би на фирма,платила повече.
             Нормално е ,ако моите предположения са верни,да плашат потребителите на
             даден продукт,че същият е опасен / и то предварително/.
              Нали по този начин се надяват да откраднат тези потребители за себе си. Peace

# 603
Мазиндолът спада към веществата, които се водят на специален отчет и се отпускаше само по зелена рецепта. Едва ли някой ще тръгне да го продава по интернет. За наркотичните вещества законите са драконовски.

# 604
  • София
От познат фармацефт знам, че мезиндолът е забранен отдавна и редуктилът е неговият пречистен, подобрен и по-безвреден вариант. Аз лично се отказвам от Редуктила и Линадаксата, защото ме е страх. Но нямам идея с какво да ги заменя, а килограмите започнаха да се връщат Tired

# 605
Принципно редуктилът е  бил създаден и разработван като препарат против тютюнопушене. Впоследствие след направените клинични изпитания се променили предназначението му.

# 606
  • Варна
Принципно редуктилът е  бил създаден и разработван като препарат против тютюнопушене. Впоследствие след направените клинични изпитания се променили предназначението му.
Учуди ме с това....
Никак не ми е повлияло противотютюнно...
След 5 месеца на Редуктил спрях цигарите, но не е от него. Аз не пуша от 5 години, но в последните няколко месеца се бях разпушила, та просто реших да спра отново...

# 607
Здравейте,пия си Редуктила нямам вече никакви странични ефекти.Дори си ходя до wc,без проблем нямам и пресъхнали уста.Само не знам кога да очаквам ефект,т е първите килца кога се свалят? newsm78

# 608
  • Варна
Мазиндолът спада към веществата, които се водят на специален отчет и се отпускаше само по зелена рецепта. Едва ли някой ще тръгне да го продава по интернет. За наркотичните вещества законите са драконовски.

Аз съм го пила преди да стане с рецепта - продаваше се съвсем свободно. След това ендокринолога ми даваше рецепта  Peace

Засега с Линдакса за 4 дни - 1.5 кг. Искаше ми се да е повече  Tired

# 609

Аз съм го пила преди да стане с рецепта - продаваше се съвсем свободно. След това ендокринолога ми даваше рецепта  Peace

Засега с Линдакса за 4 дни - 1.5 кг. Искаше ми се да е повече  Tired
Супер . Peace
Какво по-добро от това?Аз за месец -3 кг. Thinking

# 610
  ASSAMARIS  можеш ли да кажеш нещо за ЦЕФАМАДАР-това е хомеопатичен препарат за борба с наднорменото тегло-изписаха ми го от Метаболитната клиника на ИСУЛ

# 611
Можеш да го пробваш. Не е скъп, няма да ти навреди. Нещо не съм фен на хомеопатията и то когато става въпрос за затлъстяване....
Пък съм то пробвала   Embarassed

# 612
Принципно редуктилът е  бил създаден и разработван като препарат против тютюнопушене. Впоследствие след направените клинични изпитания се променили предназначението му.

И аз се замислих   newsm78 на друго може ама на пушенето хич не ми се е отразило,пуша си както преди,е не съм кой знае ква пушачка 2- 3на ден, и то ако имам време
иначе не съм се отчитала скоро,няма големи постижения ако днес съм - 500, утре качвам 200,и така но важното е че повечето са в минуса,досега - 6 кг.
силно се надявам да ми изпратят от Бг още за два месеца, че тамън тръгнаха надолу килцата и то...
приятни сънища, много усмивки и минуси почивните дни  love001

# 613
Хей ама никой не пише за редуктила?
Не знам1кг.за седмица добре ли е?

# 614
Хей ама никой не пише за редуктила?
Не знам1кг.за седмица добре ли е?

Много е добре, чудесно дори,честито минусче и все така надолу  newsm10

Общи условия

Активация на акаунт