Редуктил - тема 7

• 66 392
  • 756
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте, момичета!
Не съм писала отдава, но спрях хапчетата и затова. След като ги вземах няколко месеца свалих 13 кг, но накрая вече към шестия месец спряха да ми действат тотално, имах вълчи апетит. Отгоре на всичкото имах страхотно главоболие, почти постоянно, да не говорим, че ме правеха изключително чувствителна. Понеже имах останал един блистер реших да го пия през ден, оказа се добър вариант, понамаля ми апетита, свалих отново 2 кила с тия 10 хапа. Но повече не смятам да се занимавам с хапчетата. Сега съм на режим хранителен, който сама си съставих и спорт, е, към момента в къщи на велоергометъра, щото заради малкото човече няма как да се ходи навън много- много.
Пожелавам на всички успех в борбата с неприятните излишни кг!

# 586
  • Варна
Здравейте!
Току що говорих с моя ендокринолог. Той вчера е разговарял с представителката на Abbott, които са производителите на Reductil. Казали са му, че временно замразяват продажбите. Той е спрял да го изписва. Аз имам още 2 опаковки Редуктил 10 мг (въпреки, че в момента съм на 15 мг., ама каквото има това ще пием...). След като ги изпия доктора ми каза да мина на Ксеникал... не съм го пила никога, но знам че има неприятен момент от хигиенна гледна точка. От друга страна разбрах, че Ксеникала (не знам дали го пиша правилно) нямал вредности за организма... Някой от вас пил ли го е? Видях, че има отделна тема за това, но не съм я прочела все още...

# 587
                Аз преди години пих Ксеникал,със една опаковка свалих 5 кг.
                Преди време пак оптивах ,чрез него да сваля,но резултат нямаше.
                Наистина от хигиенна точка,са гадни.
                Имах постоянно газове, и ако не ходиш при всеки един от тях...
                си цапаш бельото.Ксеникала освобождава от натрупаните мазнини.
                Когато ходиш по голяма нужда,когато отделяш газове,се отделят мазнините,
                но все едно си изливал олио в тоалетната чиния. Sick

# 588
  • Варна
ами... не знам ще му мисля като изпия наличното ми количество Редуктил, но...
някой имал ли е до сега проблем с намирането му по аптеките?
защото аз всъщност не съм го търсила в аптека

# 589
ксеникал не бих пила, все пак работим...
А какво ще кажете за Али, то накакъв принцип е?

# 590
ксеникал не бих пила, все пак работим...
А какво ще кажете за Али, то накакъв принцип е?

Като ксеникала  Mr. Green

# 591
  • Варна
и аз мисля, че на работа няма да е удачно да има такъв проблем...

# 592
По складовете вече не се предлага редуктил. По-горе писах, че наличните количества по аптеките могат да се върнат обратно.

# 593
По складовете вече не се предлага редуктил. По-горе писах, че наличните количества по аптеките могат да се върнат обратно.
          За Редуктила незнам,но..
          "Линдакса 15 " също няма в аптеките,но по складовете има.
          А " Линдакса 10 " все още се продава в някой аптеки. Peace

# 594
  • Варна
Аз си взех Линдакса 15 и не знаеха, за забраната.

ASSAMARIS, можеш ли да ми кажеш, дали активната съставка в Мазиндола беше сибутрамин или нещо друго ?

# 595
Здравейте wavey
Много опустя темата за редуктила с това спиране май
и аз съм пила мин. година Ксеникал,просто трябва да си вкъщи,постоянно на тоалетната, ама и това няма спасение от хигиенна гледна точка,абе гадничко си е, аз още имам неприятни спомени.
Иначе говорих с моята лекарка,тя ми каза и тука спират редуктила ,но  ако мога да си го намирам да си го пия,та хич незнам какво ще става, искаше ми се още два– три месеца да изкарам с него ама...
никой ли не остана да го пие,или всички се отказвате ??? newsm12

# 596

ASSAMARIS, можеш ли да ми кажеш, дали активната съставка в Мазиндола беше сибутрамин или нещо друго ?
Не. Активната съставка на мазиндола е мазиндол. Пак от групата на апетитоподтискащите препарати с централно действие.

# 597
  • Варна
Здравейте wavey
Много опустя темата за редуктила с това спиране май
и аз съм пила мин. година Ксеникал,просто трябва да си вкъщи,постоянно на тоалетната, ама и това няма спасение от хигиенна гледна точка,абе гадничко си е, аз още имам неприятни спомени.
Иначе говорих с моята лекарка,тя ми каза и тука спират редуктила ,но  ако мога да си го намирам да си го пия,та хич незнам какво ще става, искаше ми се още два– три месеца да изкарам с него ама...
никой ли не остана да го пие,или всички се отказвате ??? newsm12

аз не се отказвам. Дори сега в една аптека ми запазиха 1 опаковка Линдакса и ще ида да я взема. С нея ми стават 3 опаковки (2-редуктил и 1 линдакса) и мисля, живот и здраве, да си ги изпия...

# 598
  • Варна

Не. Активната съставка на мазиндола е мазиндол. Пак от групата на апетитоподтискащите препарати с централно действие.

Мерси   bouquet
И аз така си помислих, защото Линдаксата ми действа по друг начин и не ми подтиска толкова аптита  Confused
Доколкото прочетох Mazanor и Sanorex са с Мазиндол, но никъде не намерих да се продават (дори из нета) Tired

# 599
  • Варна
Ама това Мазиндол мисля, че не се произвежда. Не съм го пила-само съм чувала за него...
Да видим и това "чудо" със спирането на Редуктила до кога ще е...

Общи условия

Активация на акаунт