Редуктил - тема 7

• 66 408
  • 756
  •   1
Отговори
# 570
Момичета, сибутраминът ( редуктил) наистина е спрян в Европа от две седмици ( поради това,че причинява нефатални сърдечни проблеми). В България нямаме нормален фармацевтичен съюз, както и контролиращи органи, има само търговия, така че сигурно още си го има. 

# 571
А мен от известно време ме боли дясното ремо, вече и в дясно под ребрата, притеснявам се да не е черен дрб или нещо такова (не ми се смейте) и не го пия вече 3 дни  Tired

# 572
  • Варна
Аз днес започнах Линдакса. Изпих го преди малко и се надявам да нямам много тежки странични ефекти.

Пожелавам на себе си и на останалите - успешна седмица и много минусчета   bouquet

# 573
Ми да се оплача .Започнах с Редуктил половин опаковка имах останала от преди бременността на 3 декември .След това минах на Линдакса и до днес .Първата опаковка от 10мг,втората от 15 и съм само 3-4 кг  надолу.Явно няма да се слабее този път.
Дайте някаква идея  ?Да продължавам ли да се тровя или?Като страничен ефект имам само безсъние ,но то е заради бебето .Все се ослушвам.Нямам определено апетит през деня,само вечер се осилва.Но,нямам и грам адекватно движение от  Нова година .В този студ сме вързани с малкия нон стоп у дома. Sad

# 574
tornado_vn  и Коледна фея мерси   bouquet не знаех за другата тема  Hug

# 575
Вали , незнам какво става, но и при мен има застой, дори малко назад в кг. Тия дни си позволих сладичко, хапвах и вкусни гозбички нормална порция и  ....от 65.2 днес 65.9 кг. Яд ме е, защото виждам колко трудно смъквам.  Имам чувството, че когато времето се застуди по-вече и по-трудно свалям.
УСПЕХ !!!

# 576
Момичета, сибутраминът ( редуктил) наистина е спрян в Европа от две седмици ( поради това,че причинява нефатални сърдечни проблеми). В България нямаме нормален фармацевтичен съюз, както и контролиращи органи, има само търговия, така че сигурно още си го има. 
Това е работа е на ИАЛ /Изпълнителната Агенция по Лекарствата/ и РИОКОЗ. Нооо, в момента тече промоция за продажбите на Редуктила /от фирмата към аптеките/..........Сетете се сами за какво иде реч.  Shocked

# 577
И каква е промоцията?Или е само за аптеката, пациента не получава нищо

# 578
е и каква е целта ... - да се пласира произведеното количество по-бързо или нещо друго ... ?

# 579
Ми сигурно, считай и ако ни вкарат и изтегленото от Европа, ще падне едно изписване на Редуктил, може и без рецепта да стане

# 580
То и сега си е без рецепта. Но ако решат да му направят "примоцийка" няма да е зле, поне да давеме по-малко парички, че нали виждате какво е - криза, безработица, безпаричие ....  Grinning

# 581
Редуктилът е бил винаги по рецепта. Промоциите са преустановени поради въпросното суспендиране, което щяло да продължи 60-70 дни. До тогава от аптеките сме можели да върнем закупения редуктил по складовете или да го продаваме на своя отговорност, но само и изключително по лекарско предписание. Говорих с медицинската представителка. Това се отнасяло само за Европа.

# 582
Личната ми бе предложила да взема Редуктил 3 опаковки и 4 е подарък.
Това преди около 2 седмици.Тогава и казах,че ще си взема Линдакса заради по-ниската цена.
Тя даже не бе чувала май за неЯ.Повтарях я  буква по буква.

# 583
А аз срещу 1 опаковка си взех още 1 подарък от ендокринолога

# 584
здравейте на всички , не съм писала но ви чета абсолютно редовно  Hug при мен нищо ново застой от доста време , но хубавото  е че поне не  съм качила килограми  Party
момичета не се отчайвайте нормално е през зимата почти без никакви движения да се сваля доста по-малко от колкото примерно през лятото , когато  се движиш много повече   Peace
хайде по позитивно да гледаме на нещата и повече минусчета

Общи условия

Активация на акаунт